katılıyorum cnm...gecms olsun tekrar...Rabbım bu bebişini kucagına verecek saglıcakla ısallah ...amın :Saruboceq:
bilgecim sen nasılsın canım
iyidir canım bi hafta sürekli yattıktan sonra şimdi iyiyim ya da iyiye yakınım :bbo:
bu sabah benim sıpa sanıyorum tepti beni sırnaşık şey böylle bi kelebek yürüdü gibi oldu karnımda daha önceki gaz hareketlerinden falan farklıydı dahaay kelime bulamıyorum ki delikafadulden
bak sen sıpaya kesin odur o gaz falan değil insan anlıyor değilmi
saol pelin iyiyim cnm... bebişim de iii çok şükür..
sen nasılsın sen de başlamışsın herhalde hazırlıklara?
ben giyim işini bursadan halledeceğim ya. burda pek bişi yok..
bi de daha erken ama biliosunuz benim alışveriş için sadece yaz tatilim var.. ağrıdan anca ben çocuğuma bisküvi alırım.. =))))
hoşgeldin fatmacım sen nasılsınn bakalım
saolasın cnm nasılsın bkklm bebiş nasıl ..artık bende hissediyorum bebişimi
selam anneler nasılsınız
iyi diyelım ıyı olalım.masallah hıssetmeye baslamıssın ben daha anlamıyorumne garip bi his di mi yaaa
iyidir seni sormalı :teytey:
iyi diyelım ıyı olalım.masallah hıssetmeye baslamıssın ben daha anlamıyorum
bendede oluyor hafıf hafıf bırseyler ama ben emın olamıyorum bırsey ıçımde atıyor gb ama bılemıyorum sen baya erken hıssetmıssındarısı başına yerimseniben bu sabah ilk kez oldu ve bugüne kadar olan her şeyden farklıydı garip bir huzur doldurdu içimi üstelik :hooray: başka bir şey olamaz yani
iyidir canım bi hafta sürekli yattıktan sonra şimdi iyiyim ya da iyiye yakınım :bbo:
bu sabah benim sıpa sanıyorum tepti beni sırnaşık şey böylle bi kelebek yürüdü gibi oldu karnımda daha önceki gaz hareketlerinden falan farklıydı dahaay kelime bulamıyorum ki delikafadulden
bendede oluyor hafıf hafıf bırseyler ama ben emın olamıyorum bırsey ıçımde atıyor gb ama bılemıyorum sen baya erken hıssetmıssın
ben hayırlısıyle yarın 17 haftama gırıyorum
darısı bana ınsallahbence sabah öyle bi dellenip uçan tekme savurdu o kadar kuvvetli vurmazsa bir süre daha hissetmeyeceğim sanırım :1rolleyes: inşallah yine teper öyle kuvvetle de sevindirik olurum yine :sm_cool:
cuma gıdıyorum yaptıracaz hayırlısıyla sen?allah sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq:
3lü testi yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?