2009 Aralık Anneleri

bizede 3 lü testi cumartesı yaptı dr miz..cd yede cekti kızımı elini yüzüne götürüyor ay ay seker şey

bilgecim sen nasılsın canım

iyidir canım bi hafta sürekli yattıktan sonra şimdi iyiyim ya da iyiye yakınım :bbo:
bu sabah benim sıpa sanıyorum tepti beni sırnaşık şey böylle bi kelebek yürüdü gibi oldu karnımda daha önceki gaz hareketlerinden falan farklıydı daha ay kelime bulamıyorum ki delikafadulden

maşallah kızlar ne çok yazmışsınız sabahtan beriiii oku oku bitiremedim dur şu fotolarınıza bkm göbüşler ne durumda.

bak sen sıpaya kesin odur o gaz falan değil insan anlıyor değilmi

bak sen sıpaya kesin odur o gaz falan değil insan anlıyor değilmi

evet yaaaa alkisalkisalkis sabah eşime dedim ki aha tepti bu o bu ooooo delikafadulden :sm_cool: bundan sonrası daha kolay coştukça kafamdaki her türlü soru işareti yallaaaaaaah

Bisküvi mi Allah iyiliğini versin çok güldüm :roflol:
Ben de sizleri gördükçe bişeyler almak istiyorum,eşim frenliyor...daha cinsiyeti de belli değil gerçi haklı da...durduramıyorum kendimi ilk fırsatta alıcam ben de
:jeyyar:

iyi diyelım ıyı olalım.masallah hıssetmeye baslamıssın ben daha anlamıyorum

darısı başına yerimseniben bu sabah ilk kez oldu ve bugüne kadar olan her şeyden farklıydı garip bir huzur doldurdu içimi üstelik :hooray: başka bir şey olamaz yani

darısı başına yerimseniben bu sabah ilk kez oldu ve bugüne kadar olan her şeyden farklıydı garip bir huzur doldurdu içimi üstelik :hooray: başka bir şey olamaz yani
bendede oluyor hafıf hafıf bırseyler ama ben emın olamıyorum bırsey ıçımde atıyor gb ama bılemıyorum sen baya erken hıssetmıssın

benim oğlan da 14 haftalıkken başladı tepinmeye, gıdıklama gibi birşey dimi...şimdi 17. haftadayız, varyaa dakka durmuyo, karnımın için de arı gezinip duruyo sanki.

bendede oluyor hafıf hafıf bırseyler ama ben emın olamıyorum bırsey ıçımde atıyor gb ama bılemıyorum sen baya erken hıssetmıssın

bence sabah öyle bi dellenip uçan tekme savurdu o kadar kuvvetli vurmazsa bir süre daha hissetmeyeceğim sanırım :1rolleyes: inşallah yine teper öyle kuvvetle de sevindirik olurum yine :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…