• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kesinlikle canım hepimizin benim için hiç farketmez helede bi tane düşük yaptıktan sonra..ben sadece merak ediom..seninde yumurtlama zamanı ve döllenme zamanıyla alakalı bence mart ayındada olmuş olabilir..

aynen öyle arkadaşım benim de geçen yıl mart başı s.a.t olan bir düşük hikayem var allahım bir yıl sonra gönderdi Umudumu bu kez elimden almayacak kucağımı boş bırakmayacak inşallah :Saruboceq::nazar: kız olmuş erkek olmuş hiç umrumda değil sağlıkla gelsin başka bir şey istemiyorum :ecrin_bebek:

mart ayı da mümkün çünkü benim hiç sekmeden 28 gündü döngülerim martın son günü 31 mart, s.a.t. 19 mart... 13 gün ediyor... eeeeh mümkün ama o gün çalıştık mı ondan emin değilim işte :roflol:

offf ne yazmışsınız beee...dünden beri okuyayım öyle yazayım dedim ama yok anam bitmiyor bi türlü...sıkıldım valla..geçen haftadan beri okuyamadım da siz de maşallah 60 sayfayı geçmişsiniz..devam edmicem artık..beynim döndü

25gündür görümcem yanımdaydı son hafta teyzesinin kızı da geldi..çarşı ğazar gez gez sıcakta mahvoldum..
bizim geçen hafta salı kontrolümüz vardı.son hafta hissettiğim kıpırtıları hep gazdır kas hareketi,barsak hareketi diye yorumlamıştım bi de erken diye düşünüyordum hani ilk çocukta 20.haftadan snr hissedilir diyorlarya..tam doktora gitmeden bi önceki akşam..aman Allahım o kadar kuvvetli bi hareketti ki...eşim de hissetti..çok güzel bi duygu..o zamandan beri her fırsatta elim karnımda..ayakta pek olkuyor da uzanıp yatınca..o kadar tatlı ki...ne tarafta olduğunu bilmek hatta görünüyor bile.o taraf şiş oluyor ve semsert elimin altında..avucumda duruyor bebeğim..

cinsiyetini göstermedi ama çatlıyorum meraktan..
sizde baya öğrenen var..-okuduğum kadarıyla-

bu arada heryerde indirim var.dün cevahir'de ağlıcaktım artık ben bişey alamıyorum rengi belli değil diye..debenhams diye bi mağaza var biraz pahalı ama hepsi %50de..o kadar güzel kıyafetler varki..mothercare'de de %50 var..lcw'de...heryerde..ben de kıyafet bakamayınca mobilya bebek arabası falan baktım.mothercareden tırnak makası alıcaktım hiç olmazsa teselli onu da almadım sinirlendim de...bi kaçtane aldığım ortak renk var ama artık bilerek almak istiyorum.elbiseler pantolonlar...neyse..bence rengi önemli değil Rabbim sağlıklı versin ama öğrenmek istiyorum artık.kayınvalidemler bayramdan somra gelicekler o zaman alışveriş yapıcakmışız.o zamana da indirim kalmaz ki...linenste 3al 2 öde kampanyası vardı beşik için uyku seti pike takımı bebek yastığı battanitesi nevresim takımı herşey var ama kampanya bugün son gün.. banyo havlusu,hani şu kundak gibi sarılanlar varya mothercare de ve linens'te 29tl idi..

17 temmuzda ayrıntılı ultrasona gidicez.tabi ben o zamana kadar dayanamayıp bikaçamak yapmazsam o zaman öğreniriz inşallah biz de...
herkesin bebekleri hayırlı olsun arkadaşlar..
bu arada üç aylarınız da mubarek olsun..bol bol dua ediyorum bebişime..ettikçe de çok mutlu oluyorum.çok şükür Rabbim bu günleri yaşattı bize umarım daha güzellerini de gösterir..
hadi kalın sağlıcakla...

canım yazamadım o gunden beri daha iyiyim su an;rahim genişliyomuş.kötü gunler geçiriyorum psikolojik de olabılır dedi doktor...tesekkur ederim ilgine canımsın opuyorumnanaktan

canım dgrusu korktum yaa..ama sımdı cok sevındım senın adına..bıde gelmeyınce kac gundur.:teselli:..sıkma canını bıtanem ...hersey mınık yavrularımız ıcın ...:):emir_bebek:

merhabaaa kimse var mııı???????????

ben de okuyamıyorum elif yaa.. takip edilmiyor artık... maşalllah ama siz döktürün bacılar =))

bu arada ben perşembe bebişimi görmeye gidicem..

başka bi dr.a , özele

3. dr olacak bu.. Allah sonumuzu hayreyleye =)))) bi düzenli dr tutturamadık tutturamayacağız da...

aamaaaan bebişim sağlıklı olsun da... bakalım cinsiyet için de yine kız mı diyecekler?

bu arada ben perşembe bebişimi görmeye gidicem..

başka bi dr.a , özele

3. dr olacak bu.. Allah sonumuzu hayreyleye =)))) bi düzenli dr tutturamadık tutturamayacağız da...

aamaaaan bebişim sağlıklı olsun da... bakalım cinsiyet için de yine kız mı diyecekler?

hadı hayrlısı arkadasım...bızde 2.dr gıdıyoruz suan...masallh cok tatlı tuttuk bu dr u ...şeker bır kadın .. :lepi::nazar:

oh oh iii hadi... tutturmak iyi tabiii ki de ..

cnm biz gezici olduğumuz için sorun.. her memlekette bi dr

her limanda bi sevgili =)))))))) kaydirigubbakcemile3

ii akşamlar kızlaropuyorumnanaktan bugün ben de dr a gittim herşey ii yarın 3 lü test olacak dr um 12+3 te kız gibi demişti bugün tkr onayladı yani bri kız daha geliyor:emir_bebek: herşey yolunda imiş çok sağlıklı dedi..

şekerler ben kaçarım...

arada yyine uğrarım aman beni unutmayın haaa hassasım gelirim oraya !!!!! =)))

öpücükler yolladım.... ii bakın meleklerinize!!

huriler ve nuriler =))))))))

Back
X