• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

sen kaç yaşındaydın o test yapıldığında? yaşa, hamile kaldığın kiloya ve diğer faktörlerine göre bireysel bir normal aralığı var çünkü
misal benim yaş grubumda (2li tarama testindeki anomalilerden biri için) kabul edilebilir değerler 1:25 ila 1:500 arasıydı

en doğru bilgiyi doktoru verecek ve hepimizin dediği gibi müjdeyle dönecek yağmurcum buraya ;)

21 yaşındaydım. 58 kiloyken hamile kalmıştım. Sigara içmiyordum. 2'li tarama testi diye birşeyi de o zaman hiç duymamıştım. Ben 3. tarama testinden bahsediyordum.

bu gün 16+3 perinatologa gittim bebek erkekmiş iç organlarını inceledi şimdilik hepsi iyi dedi ilerki haftalarda tekrar organları incelenicek ve fötal ekokardiyografi yapılacak Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

iyi sabahlar ola.... herkese beni uyku tutmadı nete gireyim dedim ..
bizim sayfalar almış başını gitmiş:)))
allah versin :)))

kızlar egzersiz yapma konusunda bılgısı olan var mı ben cuma druma gıdecem 3 lüm yapılacak soracam ama sızede danısayım dedım

Günaydın topiğin en neşeli en tatlı annecikleri
:sm_cool::dance::sm_cool::dance::sm_cool::dance::sm_cool::dance:

yaaaa kızlar benim kilo konusunda biraz canım sıkkın. sizlerin kilo durumu nasıl seyrediyor. kaç kilo aldınız bu aya kadar. sizide duyunca belki moralim düzelir. ya da daha çoook bozuluur.

günaydın kızlar nasılsınız bir hafta izin almıştım bol bol dinlendim ama sizleri çok ösledimmmmm

5,5 kilo aldııım yaaa. çok sinirim bozuluyor. tartıya çıktıkça. aslında abartılı şekilde yemiyorum ama daha fazla dikkat etmem gerekiyor sanırım. doktorum yürüyüşü bu aylarda pek tavsiye etmedi. ne olur ne olmaz diye. ne olcak durumum bilmiyorum.

5,5 kilo aldııım yaaa. çok sinirim bozuluyor. tartıya çıktıkça. aslında abartılı şekilde yemiyorum ama daha fazla dikkat etmem gerekiyor sanırım. doktorum yürüyüşü bu aylarda pek tavsiye etmedi. ne olur ne olmaz diye. ne olcak durumum bilmiyorum.
aman senınkıde bırsey mı ben 7 kılo rahat aldım bırde yapım geregı hemen basenden alıyorum kocaman oldum şimdiden

aman senınkıde bırsey mı ben 7 kılo rahat aldım bırde yapım geregı hemen basenden alıyorum kocaman oldum şimdiden

etrafımdakilere göre henüz çook abartılcak bir durumum yok. aynaya bakıncada kötü değilim ama tartı öyle söylemiyor. böyle gidersem heralde son ayıma kadar 20 kiloyla tamamlarım hamileliğimi. boyumda uzun tam çam yarması olurum ööööööööff yaaa.

4,5 kılo almışım bende
bende kendımı çok şişko hissediyrm ama
napalım rejım yapamayız ya
dikkat edelım biraz haddinden fazla şişmeyelım yeter

etrafımdakilere göre henüz çook abartılcak bir durumum yok. aynaya bakıncada kötü değilim ama tartı öyle söylemiyor. böyle gidersem heralde son ayıma kadar 20 kiloyla tamamlarım hamileliğimi. boyumda uzun tam çam yarması olurum ööööööööff yaaa.
yok yok bırsey olmaz bak bebıs uzulur sen oyle dusunursen saglık olsun yeter

Back
X