• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

herkese günaydınnn zemuszemus
nasılsınız anneler???
biz iyiyiz bu sabah biraz bulantımız var ama idare ediyoruz işte şakkıdı
kilo konusunda ben 6 kilo aldım üstelik zaten şişkoyum allah sonumuzu hayır etsin ama acıkıyorum sürekli ve aç durduğumda da kusuyorum gibi bir kısırdöngü var :bbo:

olacak bunlar hep ben hep azıcık kaldı dıye umut içinde bekliyorum zaman hemen gecsede minnoşumu kucagıma alsam

herkese günaydınnn zemuszemus
nasılsınız anneler???
biz iyiyiz bu sabah biraz bulantımız var ama idare ediyoruz işte şakkıdı
kilo konusunda ben 6 kilo aldım üstelik zaten şişkoyum allah sonumuzu hayır etsin ama acıkıyorum sürekli ve aç durduğumda da kusuyorum gibi bir kısırdöngü var :bbo:

hepimiz aynıyız anlaşılan canım yaa. Allah sonumuzu hayır etsin.

gunaydın bilge
aç kalınca benımde midem bulanıyor hala

beni kusturuyo üstelik yaaa :bbo: kilo alma diyor tamam almıyım onun için az yemem gerek ama az yiyince de kusuyorum bu sefer de zorlanmaman gerek diyor ufff yaaa :çok üzgünüm:

günaydın kızlar, nasılsınız??

günaydınnn sen nasılsın

hepimiz aynıyız anlaşılan canım yaa. Allah sonumuzu hayır etsin.

amin amin sağlıkla gelsin şu veletler de ondan sonra düzene gircez inşallah :emir_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız bklmmmmm

günaydınnnnnnnhihoyyyt

evet canım ya soracam dr ama yınede bılgı alayım dedım

benimki günde en az yarım saat ve normal tempo yürü demişti yerimseniben tabii çok sıcak saatlerde değil fazla su kaybetmeden, aç olmayacaksın ama çok tok da olmayacaksın ve kalbi zorlamadan hareket etmek gerekiyormuş muş muş muşşş bir sürü şart şurt var yahu :umursamaz:

ben de iyiyim kızlar bugün, ofis boş sayılır, herkes biyerlere gitti, rahatım, keyfim yerinde opuyorumnanaktan

bu sabaha karşı uykuda iki bacağıma da kramp girdi, çok kötü oldum, sizlerde de oluyo mu?

Back
X