günaydınn canım iyiyim tatlım sen nasılsınnn?ben tatilden yeni geldimm..ahmetbeylideydik arkadaşlarımızla ..izmire de geldik tabii sen neler yapıyosun bebiş nasıl
canımm kız demekkkkkkkk ne güsellllll maaşallahhhhhhhhhh bende çok merak ediyorummmmmmmm rabbim neyi uygun görecek acaba bizee:kedi:
selam kıslar nasılsınız??valla ben biraz kötüyüm dün eşimle tartıştık bebişim hissetmiş olabilirmi bilmiorumo anda karnıma acaip ağrı girdi..bu dönem çok hassasım sizlerde biliosunuzdur..bebeğimin yarınlarını düşünüyorum herşey onun için güzel olsun istiyorum eşimle bazı konularda anlaşamıyoz yani herşey gelip tamamen duygusal konulara dayanıyo yoksa aramızda bi sorun yok ama...sizinle paylaşmak istedim çok dolmuştum da ((
selam kıslar nasılsınız??valla ben biraz kötüyüm dün eşimle tartıştık bebişim hissetmiş olabilirmi bilmiorumo anda karnıma acaip ağrı girdi..bu dönem çok hassasım sizlerde biliosunuzdur..bebeğimin yarınlarını düşünüyorum herşey onun için güzel olsun istiyorum eşimle bazı konularda anlaşamıyoz yani herşey gelip tamamen duygusal konulara dayanıyo yoksa aramızda bi sorun yok ama...sizinle paylaşmak istedim çok dolmuştum da ((
yok canım benım bıldıgım bebekler bıraz daha sonrakı zamnlarda hıssetmeye baslıyorlar yanı bır yerde okudum.o konuda kafanı yorma bence.bız bıraz fazla ılgı beklıyoruz bazen hassas oluyoruz ee karsı tarafta anlayıs gösterıyo tabıkı ama bazen onlarında doldugu zamanlar olabılıyr karsılıklı anlayıs herzaman ıyı.sen canını sıkma sadece mumkun olduguncaselam kıslar nasılsınız??valla ben biraz kötüyüm dün eşimle tartıştık bebişim hissetmiş olabilirmi bilmiorumo anda karnıma acaip ağrı girdi..bu dönem çok hassasım sizlerde biliosunuzdur..bebeğimin yarınlarını düşünüyorum herşey onun için güzel olsun istiyorum eşimle bazı konularda anlaşamıyoz yani herşey gelip tamamen duygusal konulara dayanıyo yoksa aramızda bi sorun yok ama...sizinle paylaşmak istedim çok dolmuştum da ((
öznur aldınmı kendıne hamıle kıyafetı
germemeye çalış kendını cnm
hepimiz çok duygusalız ve gerginiz şu sıralar
bazen abartabiliyoruz bazı şeyleri
bebişler etkılenmesın dıye fazla uzatmamaya çalışmak lazım konuları
Yok canım almadım elbiselerle idare ediyorum. Pek pantolon giymek istemiyorum yaz sıcak malum. Biraz daha geçsin öyle bakarım diye düşündüm indirim filan kalmaz tabi o tarihe mafoldumben
sıcak beni çok etkiliyo kızlar ya hele akşamüstü iyice kötü oluyorum başım dönmeye başlıyo bide ayaklarım şişiyo eve gidince hemen uzanıyorum ayaklarımıda kaldırıyorum yarım saat sonra kendime geliyorum ancak
canım hassassın tamam hepimiz hassas ve duygusal olduk ama tartışacak kadar da abartmayalım.duygusal konula dediğin nedir ki tatlım yani ne konuda anlaşamıyosunuz?ayrıca sen üzülürsen bebeğin de etkilenir stresli bir çocuk olur üzmeyelim kendimizi kızlarrrrrr bak sinirlendim şimdi meleklerimizi üzmeye hakkımız yoklmaz::mymeka:
evet çok haklısın cnm ama işte dün elimde olmayarak çok ağladım...yinede bundan sonra çok dikkat edicem..bazen hayatta herşeyi oluruna bırakmak lasım ama ben yapamıyorum her detayı düşünüp planlamak gibi kötü bi huyum var bunu aşmam lasım...
herkese afiyet olsun cokacimcoook
ay sorma benımde vardı oyle bir huy başak burcuyum ondan sanırım ama baktım evlenınce eşimle saçma sapan seylerden kavga eder olduk yavaş yavaş attım o huyumu
bide ne gerek var bırak adamlar düşünsün herşeyı planlamaya kalkınca omzundakı yuk artıyor taşıyamaz hale geliyosun
haklısın canım benim meleğimin üzülmeye hakkı yok ama dediğim gibi elimde değil bazı şeyler ağlamak geliyor bazen içimden tabiki sebepsiz değil..maddi sıkıntılar biraz...bende herşey güzel olsun yoluna girsin diye çabalıyorum bebişimiz rahat ve güvenli bir dünyaya gözlerini açsın ama herşey benim istediğim gibi olmuyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?