2009 Aralık Anneleri

ee bu ıyı degıl mı ben anlamadım

yaaaa kızlar benim kilo konusunda biraz canım sıkkın. sizlerin kilo durumu nasıl seyrediyor. kaç kilo aldınız bu aya kadar. sizide duyunca belki moralim düzelir. ya da daha çoook bozuluur.

7 kilo almışım, aldı başını gidiyo kilo valla....

bak şimdi arkadaşım demek istediği şu... senin 1639 tane bebeğin olursa bunlardan 1 tanesinde hastalık "riski" var (dikkat et kesin hasta olur değil böyle bir olasılık var sadece)

sözün özüüüü kendini üzmeyi bırakıp keyfini sürüyosuuuuun yerimseniben bebişin gaaaaayet iyi işte kaydirigubbakcemile5

Ayy canımm birdenn öle duyunca çok korktumm.Kendi doktorumda olmayınca pat diye söledi..Allahın izniyle sağlıkcakla doğar bebeklerimiz.Sağoll canlarımm iyki varsınızz.

Ayy canımm birdenn öle duyunca çok korktumm.Kendi doktorumda olmayınca pat diye söledi..Allahın izniyle sağlıkcakla doğar bebeklerimiz.Sağoll canlarımm iyki varsınızz.

sen de iyi ki varsın arkadaşım kaydirigubbakcemile5
ben hep şunu düşünüyorum bu olasılık hesaplarında... 1:2 yani yüzde 50 baktığında çok büyük bir olasılık mesela ama yine de o kadar düşük ihtimal ki "var mısın yok musun" yarışmasında o riski alıp kutusuna giden bu kadar az oluyo sırnaşık şey
tamam biraz sağlıksız bir düşünce biliyorum ama beni iyi teselli ediyor aslolan da iyi olmamız değil mi

canım boşuna canını sıkma çunku sonucun iyi çıkmış
benım 2li teste 105 te 1 di kı biliyosundur emınım bıopsi sonucum temız çıktı o kadar yuksek orana ragmen rahat ol bebişinin keyfini sür herşey yolunda

Biliyorum canım hemen sen geldin aklımaa.Seni çok ii anlıyorumm.Ya bu doktorlar çok korkutuyoo insanıı.Ben zaten pimpiriğin tekiyimm.Allaha emanetlerr Rabbim korusun bebeklerimizi.

Biliyorum canım hemen sen geldin aklımaa.Seni çok ii anlıyorumm.Ya bu doktorlar çok korkutuyoo insanıı.Ben zaten pimpiriğin tekiyimm.Allaha emanetlerr Rabbim korusun bebeklerimizi.

sen de ankaradaymışsın drun kim?CADIARZU

benim dün geceden beri sol kasığımda bir sancı var duruyo karap halinde giriyo ve geçiyo normalmidir acaba 14 haftalık gebeyim.opuyorumnanaktan

juliet öncelikle merhabalar.kasıkdaki sancılar normal oldugunu biliyorum. benimde zaman zaman oluyor ve doktorum normal oldugunu genişlediğini söyledi.ve cok duydugum bişiy daha bebeginin cinsiyeti kız ise bu cok karsılasılan bi durum kız bebeklerde kasıklarda cok agrı yapar. bende bi kız bebek bekliyorum.simdiden hayırlı dogumlar.

Selam kızlar bende buralardayım ama yazamıyorum fırsat bulup oh herkes tatıl yapıyor bakıyomda ben bu gıdıŞle ÇıkamıyacaĞım tatıle bebek doĞunca ekleyım ıznıme dıyorum ama bklm hafta sonları gÜnÜbırlık gıdıp gelırız artık denızede yakın nasıl olsa 45 dk.1 saat en fazla

benim dün geceden beri sol kasığımda bir sancı var duruyo karap halinde giriyo ve geçiyo normalmidir acaba 14 haftalık gebeyim.opuyorumnanaktan

ewt cnm senın haftalarında benımde çok oluyordu bazen hala oluyo
ama dedıklerı gibi benımde solum agrıdı ve kızım oldu tesadufmu artık yoksa genellemedenmı bu sonuca varmışlar bilmem ama bende tuttu

ewt cnm senın haftalarında benımde çok oluyordu bazen hala oluyo
ama dedıklerı gibi benımde solum agrıdı ve kızım oldu tesadufmu artık yoksa genellemedenmı bu sonuca varmışlar bilmem ama bende tuttu
aaa benımde solum agrıdı ve agrı oldugu zaman hala solumda oluyor

bende istyrm tatıl fatma yaaa
sen şanlısın dedıgın gıbı haftasonları kaçarsın
ohh bızım içinde yuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…