2009 Aralık Anneleri

yuruyusu zaten yapıyorumda ekstradan bırseyler yapsam mı dıye

ben de iyiyim kızlar bugün, ofis boş sayılır, herkes biyerlere gitti, rahatım, keyfim yerinde opuyorumnanaktan

bu sabaha karşı uykuda iki bacağıma da kramp girdi, çok kötü oldum, sizlerde de oluyo mu?

tam kramp girmiyor ama yokluyor benim de... ama uyanıkken oluyor genelde

kızlarrrrrrrr cumartesi günü doktora gittim kızım olacakmışşşşşşşşşopuyorumnanaktan

hayırlı olsunnnn :ecrin_bebek: allah tamamına erdirsin

aynısı bu gece bana oldu ölüyorum sandımmm hala da ağrıyor üstüne basamıyorum çok kötü oldum yaaaaaaa :gitme: bikaçgün önce yine olmuştuuumafoldumben
bende olduktan sonra ıkı gun sankı hamlamısım gb agrı cektım.oyle zamanlarda parmak uçlarını kendıne dogru bakar konumda tutacakmıssın

bende olduktan sonra ıkı gun sankı hamlamısım gb agrı cektım.oyle zamanlarda parmak uçlarını kendıne dogru bakar konumda tutacakmıssın

evet eşim öyle yapıyo hemen ama çok fena yaaa heryerim sızlıyo acıdan sabaha kadar uyuyamadım senağlama

kız bebekler daha erken dogarmıs erkekler gununu tamamlarmıs dıye bılıyorum.ve oyle olursa ben belkı kasım sonunda dogum yapabılırım

tam kramp girmiyor ama yokluyor benim de... ama uyanıkken oluyor genelde

hayırlı olsunnnn :ecrin_bebek: allah tamamına erdirsin

bilge senin resmi şirkette arkadaş gördü, o ne diyor karındaki, dedim ki bebek ayağını dayamış, aaaa dedi iyki pipisini dayamamış :)) seninki erkek miydi?

bilge senin resmi şirkette arkadaş gördü, o ne diyor karındaki, dedim ki bebek ayağını dayamış, aaaa dedi iyki pipisini dayamamış :)) seninki erkek miydi?

sırnaşık şey:roflol: büyük ihtimalle erkek canım a.s ama o kendi bebeğimin resmi değil tabii haliyle naniknanik malum henüz erken dışardan bu kadar net görülebilmesi için kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…