yuruyusu zaten yapıyorumda ekstradan bırseyler yapsam mı dıyebenimki günde en az yarım saat ve normal tempo yürü demişti yerimseniben tabii çok sıcak saatlerde değil fazla su kaybetmeden, aç olmayacaksın ama çok tok da olmayacaksın ve kalbi zorlamadan hareket etmek gerekiyormuş muş muş muşşş bir sürü şart şurt var yahu :umursamaz:
ben de iyiyim kızlar bugün, ofis boş sayılır, herkes biyerlere gitti, rahatım, keyfim yerinde opuyorumnanaktan
bu sabaha karşı uykuda iki bacağıma da kramp girdi, çok kötü oldum, sizlerde de oluyo mu?
kızlarrrrrrrr cumartesi günü doktora gittim kızım olacakmışşşşşşşşşopuyorumnanaktan
o bendede oluyor kalsıyum eksıklıgınden dıyorlar
kızlarrrrrrrr cumartesi günü doktora gittim kızım olacakmışşşşşşşşşopuyorumnanaktan
bende olduktan sonra ıkı gun sankı hamlamısım gb agrı cektım.oyle zamanlarda parmak uçlarını kendıne dogru bakar konumda tutacakmıssınaynısı bu gece bana oldu ölüyorum sandımmm hala da ağrıyor üstüne basamıyorum çok kötü oldum yaaaaaaa :gitme: bikaçgün önce yine olmuştuuumafoldumben
günaydın cnm iiz biz sizde iisinzdir inşalllah
gözün aydın cnmmmmmmmm
gözunaydın cnm
Allah kucagına almayı nasip etsin kızını
bende olduktan sonra ıkı gun sankı hamlamısım gb agrı cektım.oyle zamanlarda parmak uçlarını kendıne dogru bakar konumda tutacakmıssın
amin canım rabbim olmayanlara da nasip etsin.:Saruboceq:
tam kramp girmiyor ama yokluyor benim de... ama uyanıkken oluyor genelde
hayırlı olsunnnn :ecrin_bebek: allah tamamına erdirsin
aaa seçil nbr
bebiş nasıl
özlettın kendını
bilge senin resmi şirkette arkadaş gördü, o ne diyor karındaki, dedim ki bebek ayağını dayamış, aaaa dedi iyki pipisini dayamamış :)) seninki erkek miydi?
sırnaşık şey:roflol: büyük ihtimalle erkek canım a.s ama o kendi bebeğimin resmi değil tabii haliyle naniknanik malum henüz erken dışardan bu kadar net görülebilmesi için kafamçokkarıştı
biliyorum canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?