2009 Aralık Anneleri

kızlar merali aradım iyiymiş işleri varmış. dr umu da aradım gel dedi yatırcakmış sanırım sürekli istifra ediyorum çıkıyorum ben görüşürz

inşallah birdaha böyle birşey yaşaman gerekmez cnm
gözunaydın demek istyrm yınede amnıosenteze gerek duyulmamış
ve bebeginide çok net görmüşsün ne guzel

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız akşama.

Selam arkadaşlar nasılsınızz:)
Biz bebikimle duş aldık kaydirigubbakcemile3 teyzemize gidecez öğlen.Akşam da burda festival var 3gün sürecek bu akşam Hadise var,yarın akşam Selda Bağcan,pazar da TARKAN varhihoyyyt

eğlence tavan yapacak desene zemuszemus iyi eğlenceler arkadaşım fazla yorma bebişi hihoyyyt

neredeydin sen?CADIARZU

eğlence tavan yapacak desene zemuszemus iyi eğlenceler arkadaşım fazla yorma bebişi hihoyyyt

neredeydin sen?CADIARZU

Kdz.Ereğlideyim canım.
Sağol canım zaten sadece Tarkana giderim diyodum ama zamanı gelince heveslendim diğerlerine de yarım saat falan izler gelirim herhalde dayanamamopuyorumnanaktan
Eşim de o kalabalıkta sana çarparlarsa kötü olur döverim onları diyorkaydirigubbakcemile3

Bende iyiyim canım sağol,bugün sağlık ocağından aradılar salı günü bekliyorlar
herhalde aşıda olurum siz olmaya başladınızmı yoksa daha erken mi:uhm:

beni kimse arayıp sormuyor mafoldumben
ankara pilot il değil herhalde canım yaaa sağlık ocağı falan hiç aramadı beni gerçi benim dr herhangi bir hastaneye bağlı çalışmıyor ve her türlü işlemimi özel sigortadan hallediyorum dolayısıyla kayıtlarda da görmüyor olabilirler :1rolleyes: drum da bir şey demedi bu konuda :1no2: tatile gidip gelince konuşur hallederiz ya napiim artık fisfisfis

haklı ama kaydirigubbakcemile3 zaten ses seviyesi rahatsız eder seni de bebişi de o yüzden en kalabalık bölgeye girmezsin kimse de çarpmaz çarparsa da eşin halleder Çok üzgünüm çoook :roflol::roflol:

günaydın kıslar nasılsınız bugün???valla ben sıcaktan yanıyorum...bu arada tetanoz aşısı 5. ay dolunca yapılıyo bende aile hekimimle görüştüm öyle dedi..20. haftamdan sonra gidicem..

Zaten kesin şu haftada olucak diye birşey yokmuş.
Dr.um 20. haftada olur 26 da olur sağlık ocağın taze aşı oluduğunda seni arayıp çağırırlar dedi. taze olucak bide a.s ben 2 aydır sağlık ocağına uğramadım 2 kez arayıp çağırdılar:) gitmedim tabi..ama arkadaşımın dediğine göre bebeğin hareketlerini hissetmemiz gerekiyormuş aşı olacağımız zaman ona öyle söylemişler

haklı ama kaydirigubbakcemile3 zaten ses seviyesi rahatsız eder seni de bebişi de o yüzden en kalabalık bölgeye girmezsin kimse de çarpmaz çarparsa da eşin halleder Çok üzgünüm çoook :roflol::roflol:

Yok canım çok yakına zaten gidemem çok kalabalık oluyor uzaktan görürüm sadece bir de sahneden uzakta 2tane dev ekran oluoyr oradan izlerim sanırım geneldezemuszemus
Yaa ne kim se çarpsın ne de eşim dövsün onlarımafoldumben
Ben çıktım canım görş byee Umut bebeke iyi bakyerimseniben

günaydın kıslar nasılsınız bugün???valla ben sıcaktan yanıyorum...bu arada tetanoz aşısı 5. ay dolunca yapılıyo bende aile hekimimle görüştüm öyle dedi..20. haftamdan sonra gidicem..

allah allah beni hiç arayıp soran yok valla gerçi daha yeni 16. haftama girdim ama yine de kimseler aramadı beni CADIARZU büyük ihtimalle hastane kayıtlarına girmedim ben ondandır sanırsam :bbo:

tabii ki kimseler çarpmasın arkadaşım eşin de seninle keyifle şarkı türkü dinlesin kaydirigubbakcemile5
sen de prensine iyi bak iyi eğlenceler zemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…