2009 Aralık Anneleri

haklısın aslında isimlerin anlamlarıda kayboldu gitti bi çok seyin anlamı kayboluyo ne yazıkki Mustafa Kemal koymak lazım kimse agzını açamaz o zaman açacaklar içinde özel bi eğitime tabi tutulacak zati:))

Sagol cnm
İNŞALLAH İYİ SONUÇLAR ALACAKSIN SENDE ANNESİ
Allah beterinden saklasın yaşadıkları en fazla bunlar olsun inşallah

bu arada sen öğretmen olarak gözlemlemişsindir zaten hangi isimler genel olarak daha yaramaz diye ama rüzgar, bora, boran, tufan gibi eserekli isimler genelde eserekli çocuklar oluyo kaydirigubbakcemile3
bi dakka ya en son kız dememiş miydi senin dr??:bbo:

mafoldumben devir o devir be esracım mafoldumben Mustafa Kemal koyduğunda en büyük zorlukları yaşayacaktır garibim :1no2:
ooooof offfffff
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

kız dedi demesinede nasıl kız dedi biz hala anlayamadık göremediği için kız dedi daha doğrusu cinsiyeti söylemek istemiyo 32. haftaya kadar kesin bişey söylenmez diyor bizde ısrar edince bi nevi başından savuşturdu diye düşünüyorum o yüzden her iki ihtimalide düşünüyorum kendimi bi cinsiyete bağlamıyorum sorma epey gözlemledim yaramaz çocukları:) oyüzden o kadar çok anım varki hiç bi ismi düşünemiyorum

evet evet eveeeeeetttttt delikafadulden ayvalık yolcusu kalmasııııııın zemuszemus

Ah ne güzel ne güzel. Biz de her sene Akçay'a gideriz. Gitmişken de mutlaka bir Ayvalık bir Cunda, bir Ören ve Dikili yaparız.
Bu senede inşallah bu miniş başka işler çıkarmazsa başımıza ağustos gibi istiyorum gitmek. Bizim yerimize de gez olur mu.

HFZ, hayırlı uğurlu olsun oğluşun. Erkekler önde götürüyor baştan beri. Bakalım değişecek mi tablo.

ya kızlar bebeğin olduğu yerde ara ara sancı kramp arası bir şey hissediyor musunuz???

inşallah ulaşalım da gezerim de yerim de yerimseniben tahmin etmişsindir o yörede neler yiyebileceğimi cokacimcoook
inşallah sen de sağlık haberlerini alıp çocuğunu gezmeye götüreceksin arkadaşım ben inanıyorum :Saruboceq:

ewt cnm ya arada baya kuvvetlı hıssedıyrm

oh yaaaaaaaa gel buraya öpücem Şeniz
aklım çıktı arada oluyordu ama son bir saattir falan sık sık olmaya başladı drum da şehir dışında dedim noluyoruz :1shok:
ay peliin allah razı olsun nasıl içimi rahatlattın tek cümleyle bilemezsinnnnnnnn :Saruboceq:

ya kızlar bebeğin olduğu yerde ara ara sancı kramp arası bir şey hissediyor musunuz???

Evet ara sıra bende de oluyor ama kafaya takmamaya çalışıyorum zaten çok pimpirikliyimdir. O yüzden normal gibi geliyor. Anneme de sordum çok fazla şiddetli olmadığı sürece bir sorun olmayacağını söyledi. Daha önce doktorum da söylemişti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…