kızlar merali aradım iyiymiş işleri varmış. dr umu da aradım gel dedi yatırcakmış sanırım sürekli istifra ediyorum çıkıyorum ben görüşürz
Selam arkadaşlar nasılsınızz:)
Biz bebikimle duş aldık kaydirigubbakcemile3 teyzemize gidecez öğlen.Akşam da burda festival var 3gün sürecek bu akşam Hadise var,yarın akşam Selda Bağcan,pazar da TARKAN varhihoyyyt
merhaba bayanlar uzun zamandır giremiyorum nete
Neler yapıyorsunuz bakalım tatil planları yaptınız mı?Doktorlarınız ne dedi denize girme konusunda?
Ben bu hafta aşımı oldum ama bebeğimizin kalp atışını duyamadık sağlık ocağında bir sorun yoktur umarım kanamam falan yok çünkü sizin de hiç duymadığınız oldu mu??
ben geldım kızlar
detaylı ultrasona girdim böbrekleri safra kesesı ve omirliğine bakabildi doktor
normal dedi göbegıne baktı iyi göbek fıtıgı yok dedı
baska bişey diyemedı çunku 2 eli kafasında bagdas kurmuş oturuyordu bızım ufaklık
ne yaptıysak rahatını bozmadı doktorda 24 temmuza 3 hafta sonraya gun verdi o zaman bakalım zaten buyumuş olur dedı.kendı doktorum yapmadı zaten baska bir bu konuda uzman bayan geldi o baktı
230 gr.olmuş kuzucugum masallah ne kadar buyumuş dimi
kalbıne de eko 24 unde yapılacak birazdaha sabredecegız anlayacagınız arkadaslar
dualarını ve iyi niyetleriniz için teşekkurler canlarım
allahım hepsini nazarlardan saklasınmaşallah annesi kocaman olmuş kızın
yalnız ne o derdi mi var mina hanımın??? öööyle iki el kafada bağdaş kurmalar falan kaydirigubbakcemile3
sagol cnm
ahh şu basıma gelenler dıyo sanırım benım kız :)
sağa sola da sallanıyo muydu annesi :roflol::roflol: o görüntülerin üzerine bir arabesk parça montajlasan youtubeda bir numara olur kızcağızın naniknanik
:)
vesikalık bir foto istedim doktordan babası için verdi doktor hanım
evde degılım akşam eklerim eve geçince
bi arkadaş bebek isimleri sormuştu kimdi unuttum ben kız olursa asya erkek olursa eren koymayı düşünüyorum aklımda ulaş ve taylan isimleri de var ama millet çocuk hep sorun yaşar diye soğuttular beni ama aklımda hep erkek isimleri var doktorda kız diyo hala beynim algılayamıyor kız olduğunu nedense
ben geldım kızlar
detaylı ultrasona girdim böbrekleri safra kesesı ve omirliğine bakabildi doktor
normal dedi göbegıne baktı iyi göbek fıtıgı yok dedı
baska bişey diyemedı çunku 2 eli kafasında bagdas kurmuş oturuyordu bızım ufaklık
ne yaptıysak rahatını bozmadı doktorda 24 temmuza 3 hafta sonraya gun verdi o zaman bakalım zaten buyumuş olur dedı.kendı doktorum yapmadı zaten baska bir bu konuda uzman bayan geldi o baktı
230 gr.olmuş kuzucugum masallah ne kadar buyumuş dimi
kalbıne de eko 24 unde yapılacak birazdaha sabredecegız anlayacagınız arkadaslar
dualarını ve iyi niyetleriniz için teşekkurler canlarım
sanırım nehirdi... hatta topicte açmıştı galiba
ulaş ve taylan isimleriyle ne sorun yaşarmış ki???
eren konusunda uyarayım sakin çocuk olsun diye eren ismini koyan 3 tanıdığım var hiçbirinde tutmadı :roflol:
hoşgeldin bu arada a.s.
sagol cnm
ahh şu basıma gelenler dıyo sanırım benım kız :)
maşallah kocaman olmuş bende iki gün önce gittim 188gr dı doktor şişman bi bebek geliyo dedi demek seninkini görse çığlık atacaktı:) insanın hoşuna da gitmiyo değil büyüdüğünü bilmek eksiği olmasın fazlası olsun rejim yaparız sonra biz:)))
hadiya:))bende eren ismini koyayımda oğlumla felsefik felsefik otururuz kuzu gibi hayatın anlamını konuşuruz diye hayal ediyodum valla yolda bazen sımarık çocuklar görüyorum ağzımı açmamak için zor tutuyorum allahım büyük konuşmim başıma gelir diye:) ulaş ve taylan solcu isimleri ya malum 80 olaylarındaki gençlerin adları.pek takmam aslında böyle şeyleri ama yakın arkadaşlarımın alevi ismine sahip olduğu için yaşadığı sıkıntıları gördüğim için.keza atıyorum rümeysaydı abdulkerimdi böyle isimleri olupta sorun yaşayanlarda var o yüzden mümkün olduğunca etiketlenmiş isimlerden uzak durmaya çalışıyorum pek bi siyasi oldu konu ama neyse
188 grama şişman bebek mi dedi doktor? :1shok: Benimki daha 16 haftalıkken 187 gramdı şişko bir tosuncuk mu olacak yoksa o da.
maşallah kocaman olmuş bende iki gün önce gittim 188gr dı doktor şişman bi bebek geliyo dedi demek seninkini görse çığlık atacaktı:) insanın hoşuna da gitmiyo değil büyüdüğünü bilmek eksiği olmasın fazlası olsun rejim yaparız sonra biz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?