burcuu günaydın canım nasılsın başladınmı çalışmaya
günaydıın kızlar
cumartesi doktora gittim bende gördüm bebişimi ama oda ne erkek değil kızzzzzz
nasılda alıştırmıştık kendimizi erkek bebeğe çokk şaşırdık
tabi cinsiyeti hiç farketmez ben kız olmasından da çok memnunum sositososito sositososito sositososito
herkese gunaydınlar .
öznurcugum kızın hayırlı olsun
çok vakit geçmeden ögrenmenızde ıyı oldu
şimdi alışmıştık diyorsun cnm ama 7.8.ayda cınsıyetı farklıymış diyenler var
şanslısın sız yınede :)
burcu hoşgeldin cnm
dikkat et fazla yormamaya çalış yınede sen kendını
günaydın ve iyi haftalar şekerler nasılsınız?
Elimden geldigi kadar agirdan almaya calisiyorum . Sizlerde bel agrisi var mi kizlar ?
öyle tabi de 1 hafta arayla iki doktordan farklı şey duydum bunada inanamıyorum yani artık önümüzdeki aya kadar bekliycez bakalım
Gerçi bu doktorum %99 dedi hatta gösterdi iki çizgiyi
amaan böyle işte sağlıklı olsunda gerisi önemli değil zaten zemuszemus zemuszemus
bende yok burcu
Elimden geldigi kadar agirdan almaya calisiyorum . Sizlerde bel agrisi var mi kizlar ?
gunaydın seçil nasılsın
bebiş nasıl
meral ve bahardan ses çıkmıyor sen konuşursan bizide haberdar edermisin
Kızlar benimde bebeşimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş ALLAH kucağımıza almamızı nasip etsi.Kızlar bide özel hastanemi olsun yoksa şevket yılmazmı yardımcıolursanız çok sevinirim özel hast özel bahar dr:gönül duras...şevket yılmaz dr:cenk aşkallı saolun kızlar
Bende oluyo bazen özellikle yorulduğum ve çok ayakta kaldığım zamanlar kımıldayamıyorum ağrıdan.
Aynen bende oyleyim . Hatta yerimden kalkarken filan esimden yardim almak zorunda kaliyorum bazen .
a tamam canım ben bi arayım ikisini de ..bebişim iyi çok şükür teyzesi.. akşamları nerde olduğunu bulmaya çalışıyoruz artık:) senin nasıl bebişinnn?
iyi benım kızımda teyzesi
bazen o kadar sert hıssediyorum kı ayy falan oluyorum hareketinden
bazende hiç kımıldama bıle yok sanırım uykucu bıraz benım kız :)
endişe etmene gerek yok yani senin bide göbiş kocaman ondanda oluyo olabilir yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?