a tamam canım ben bi arayım ikisini de ..bebişim iyi çok şükür teyzesi.. akşamları nerde olduğunu bulmaya çalışıyoruz artık:) senin nasıl bebişinnn?
iyi benım kızımda teyzesi
bazen o kadar sert hıssediyorum kı ayy falan oluyorum hareketinden
bazende hiç kımıldama bıle yok sanırım uykucu bıraz benım kız :)
Bazen sert bi tekme gibi oluyor degil mi . Dun tv seyrederken hissettim bende.
a tamam canım ben bi arayım ikisini de ..bebişim iyi çok şükür teyzesi.. akşamları nerde olduğunu bulmaya çalışıyoruz artık:) senin nasıl bebişinnn?
canım tebrik ederimmm çok sevindimm..sen bursada mıydınnn?şevket yılmazı okuyunca jeton düştü:)ben özelde istiyorum canımm jimerde yapacağım ALLAH izin verirse sen şimdi nerde muayene oluyorsun?
iyi benım kızımda teyzesi
bazen o kadar sert hıssediyorum kı ayy falan oluyorum hareketinden
bazende hiç kımıldama bıle yok sanırım uykucu bıraz benım kız :)
yerim ben onu maşallahhh.isim düşündünüz mü?
.ben bi kere o kadr şiddeti hissettim sonra tık yok..hatta özöellikle sırt üstü falan yatıyorum daha iyi hissedilirmiş ya ama olmuyoo daha daha küçük diye mi acaba..ama 150 gr.dık geçen hafta...
Şevket yılmaz cenk aşkallı amadeğiştirmeyi düşünüyorumcanım
yerim ben onu maşallahhh.isim düşündünüz mü?
.ben bi kere o kadr şiddeti hissettim sonra tık yok..hatta özöellikle sırt üstü falan yatıyorum daha iyi hissedilirmiş ya ama olmuyoo daha daha küçük diye mi acaba..ama 150 gr.dık geçen hafta...
olabilir seçil biz senden buyuguz hafta olarakda gr.olarakta 231 gr.belki o yuzdendir
mina kızımın ismi teyzesi
Bazen sert bi tekme gibi oluyor degil mi . Dun tv seyrederken hissettim bende.
ewt cnm hanı sank 8 aylık bebek tekmeler ya onun gıbı resmen ama 1-2 hareket ve sert sadece abartmayayımda hıssetmeyenler noluyo olmasın
değiştirmeyi düşünüyorsan sana mutlaka benim dr.umu öneririm jale gürlüer muhteşem bir dr.dur..sigortan falan varsa da jimerde görünebilir ve ssk veya bağkurla jimerde doğum yapabilirsin...
kaç arkadaşımı yönlendirdiysem hepsi çok memnunlar ..seni para kazanabileceği makina olarak görmüyor anne olarak görüyor ve yakından ilgileniyor sen bi düşün beni haberdar edersin canım..hatta buradaki kızlar biliyor ben sürekli dr.a giden bir anneyim sapık anneye çıkardılar adımı artık:lepi:
ayy bahar ne yaptı acaba en son çok kusuyodu doktor yatırabiliriz demişti bidaha haber vermedi dimi.
Seçil sen konuşta haber ver bari merak ettim bende şimdi..
pelin ne güzel görünüyo bebişin nekadar net maşallah
bende c.tesi isteyecektim güzel bi foto sözde ama şaşkınlıktan unuttum valla
pelincim çok net çıkmış maşllah.bu arada bende üç boyutluya girdim ya ccuma günü harika bişeymiş.bir gülücükler atıyordu anlatamam 8 tane videosunu kaydetti doktor birini atmaya çalıştım ama olmadı sanırım video olarak yüklenemiyor.
1 tane foto ekledım kızımın
cuma gunu demiştim ya doktordan babası için vesikalık istedik diye :)
işte o foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?