2009 Aralık Anneleri

Ben de aldım MR sonucunu. Belirgin bir kist saptanamadı yazıyor. Perinatolojideki bir doktor baktı sonuca okudu hiçbir şey yok dedi. Dosya bile açmaya gerek görmediler o bölümde.
Ama raporda diyo ki "koroid pleksusta 5mm lik 1 cm boyunca kalınlaşma dikkati çekmektedir. " Eğer bu kısım önemli olsaydı söylerlerdi değil mi arkadaşlar. Bir şey yok deyip gönderdiler beni vallaha yarında kendi doktorum bakacakmış. O da şaşırdı nasıl kist çıkmaz diye ben ultrasonda gördüm MR' da nasıl görünmemiş dedi. Ama herhalde önemli bir şey yok gerçi bu "kalınlaşma dikkati çekmiştir" ifadesi kafamı biraz meşgul ediyor ama bir problem olsa söylerlerdi herhalde yani umarım. Güvenemiyorum ki.

sıkma canını bnce normaldir çok araştırıpta üzme kendini ikli testtede ben öyle yaptım çok ağladım boşunaymış yani tmama benim değerlerde şöyle dikkat et kendine de bebişine de afp: 0,8 ,ue3 0,91 ,hcg :0,56 corr.mom cinsinden

kafnada bişeylerr yorma canıom yarın baksın doktorun gerekeni o söyler.sakın internette sonucunu araştırıpta kafanı karıştırma.üzme kendini boşuna sabırlı ol biraqz yarın görecek doktor işte .bence hiç işey çıkmayacak .

gelişimiyle ilgli dedi doktor ama ii gelişmiş dedi maşallah diyelimde .bu arada ozaman ben büyük ihtimalle kaısm annesi olacağım.buaaa cnm senin ikinci kızınmı.allah bağışlasın

sen yoktun cevaplamadım, şimdi yazayım cvbını

evet dedğin gibi bnm muhtemel doum 12 aralık ama bi kaç gun oncesini düşünürsek ultrasona gore, bi de sezaryende 1 hafta 10 gun once alıorlar. ohoooo bn oldum bıle heralde kasım anasıkafamçokkarıştı

evet guzelım bnm ıkıncı kızım olacak. cinsiyetı oğrendığım gunku psikolojimi bi ara paylaşırım sizinle. o moddan çıkayım da biraz daha.:umursamaz:

Araştırdım bile ama bir şey bulamadım vallaha ilgisiz alakasız şeyler yazıyor. Ama sorun yok sanırım. Belki de geçiyordur kist ondan öyle görünmüştür.

hayırlısı olsun vcnm kız annesi olmak çok güzeldir.hayırlısı olsun cinsiyet önemli değil hayırlı evlkat olsunlarda.herkes gerçi her iki cinstende olsun ister ama hayırlısı cnm

nasılsınız kızlar uzun zaman oldu uğrayamadım geçmişi okumaya cesaret edemedim epey uzun benim şu son 1 haftada bebeğimin hareketleleri öyle yoğunlaştı ki anlatamam ama ööyle ayda yılda bir değil elimi koyduğum her an nerdeyse ve arada kendi hatırlatıyo kaç gündür elim göbeğimden kalkmıyo süper bişey ya eşim artık bebeği rahat bırak diyo ne rahat bırakması ben bu anlar için kaç aydır bekliyorum.kelebek kanadını falan bilmiyorumda bana hareketler kalp atısı gibi geldi bazen tanımlamadığım başka hareketler eminim hepsinin ayrı bi anlamı vardır şimdilik sadece hareket ettiğini bilmek yeterli sanırsam ama çok güzel bişey ya yeni bi boyuta geçmiş gibiyim

vip anne sen cinsiyeti yeni mi öğrendin. En son çook merak ediyordun ben orada kalmışım. Hayırlı uğurlu sağlıklı evlat olsun canım inşallah. İki kız mükemmeldir yaa hep bir kız kardeşim olsun istemişimdir. Onlar ilerde birbirlerine can yoldaşı olacaklar annesi.

Ah gözün aydın ne güzel böyle hissedebilmen. Darısı benim başıma da inşallah. Ben de dün gece sanki kalp atışı gibi bir şeyler hissettim ama çok kısa sürdü. Hareket miydi bilmiyorum bugün de tık yok. Benim oğluş tembel olacak biraz herhalde.

esracım bende bir haftadır hissediyorum çok gğüzel bir duygu geçekten bzen elimi koymadan bile hissedebiliyorum.

edalım hoşgeldin neler yapıyorsun nasıl gidiyor uzun zamnadır görüşmüyoruz sanki bebişinin cinsiyeti bellimiydi cnm benm oğlum olacak

Onemli olsa soylerlerdi bence . İcini ferah tut

kızlar bugun dr gıttık...teyzelerı bebısım ıyıyımıs saglıgı cok cok sukurler olsun rabbıme...
kasıktakı sızılarım ve belagrım ıcın enfeksıyon dedı akıntımdan ornek aldı 3 gun sonra sonuclarımız cıkacak ısallh...fıtıl verdı..afp testı ıcın kan verdık....hayırlısı kızlar...dua edelım bırbırımıze ısallah...dualarımıza ıhtıyacımız var
..

doktorla görüştük. hcg değerinin 2,5 tan yüksek olmaması gerekiyor dedi ve ayrıntılı ultrason önerdi.

Bu aralar ne kadar cok enfeksiyon yasadik ya

Bu aralar ne kadar cok enfeksiyon yasadik ya

valla hıc sorma..bende zaten genckızlıgımdad a vardı ...sımdıde arttı bıkac gundur resmen zaptedemıyorum bırde su seklınde oyle cok kokulu felan degıl sukur ama gttıkce artıor...kasıntı yoktu yavs yavas kasıntıda baslıyotr...valla kızlar akıntılaınızı dr nuzla konusun gercekt n onlenmeedımı ayakta gezmkte bıle zorlanıyorsunuzz...3.kez fıtıl verdı sımdı bunu kllanıcam ısallah fydası olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…