amin canım rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin.:Saruboceq:ebru canım yaa sen de epey çektin.benneyaptımki Günahlara keffarettir inş. Allah kimseye taşıyabileceinden fazla yük vermezmiş. dediğin gibi inş sonnnn stres olur bu senin için.
artık '' offff kızlarrr bu bebek dışarı fırlaycak ne bu tekmeler '' şikayetlerini dinleriz umarımkaydirigubbakcemile5
gülşahcımm Allahın izniyle yerleri sağlam bebeklerimizin.
Oyle o olayla bu olayla etkilenecek bir ortamda deiller. (dünya şartlarını düşününce bize orası da oyleymiş gibi gelıor ama, bi insanın bulunabileceği ennnnn rahat en sağlıklı ortam orası)a.s
Kayınpederine de geçmiş olsun. Ne bizlere ne sevdiklerimize sıkıntı vermsin Allah.. zor iş:1hug:
Arkadaşlar aranızda tiroid problemi olan var mıydı?
benim değerler biraz yüksek çıkmıştı dahiliyeye gittim çok önemli değil ilaç vermem daha sakıncalı olur demişti
senin nasıl?
Arkadaşlar merhaba;
Aranızda üçlü test yaptıranların sonuçları nasıl? benimki 1:295 çıktı ve bana biraz yüksek geldi.
Arkadaşlar merhaba;
Aranızda üçlü test yaptıranların sonuçları nasıl? benimki 1:295 çıktı ve bana biraz yüksek geldi.
Biz geçen hafta yaptırdık. Sonuçları Perşembe alıcaz. Başka bir arkadaş daha vardı sonuçları önceki doktoru yanlış veren. Şuan kim olduğunu hatırlamıyorum. Belki okursa cevabımı yanıtlar. Güvenmyip başka doktora göstermişler galiba. Senin doktorun ne dedi sonuçlara?
Arkadaşlar merhaba;
selam kızlar nasılsınız ben sabahtan beri doktordayım
üçlü test sonucumu aldım şükür ii çıktı 1:4858 .çok mutluyum.hani benm nabzım çok hızlı atıyordu ya 110 ve üstü bugün kardoyolojiyede gittim ekg çektiler o normalmiş bir de bir alet taktılarekg holter bir gün boyunca bende kalacakmış sabah çıkaracağım.bebeğe zararı yokmuş.birde ekokardiyografi yapılacak ondan sonra karar verilecek gebelikten kaynıklıysa sorun yokmuş ama kalbimde bir sorun olursa doğum sırasında ona göre önlem almak için yapğıyorlarmış bu kadr testi.
sonucu dün akşam aldım doktor yoktu bugün yorumlatacağız inşallah henüz yorumunu bilmiyorum. maşallah sizinki çok iyi çıkmış. peki hormonlarınızın mom cinsinden değerlerini de yazar mısınız? benim hcg m biraz yüksek gibi .. afp:0,81 ; ue3:0,70; hcg:2,77..cnm evt biraz yüksek gibi doktorun bişey demedimi pekiii çünkü bnm ikili testimde 1:256 tıydı usg ye göre riskim doktorum yüksek demişti o yüzden üçlü de yapalım demişti.şükür üçlüm normal çıktı 1:4858 bence biğr doktora daha göster için rahat etsin
sonucu dün akşam aldım doktor yoktu bugün yorumlatacağız inşallah henüz yorumunu bilmiyorum. maşallah sizinki çok iyi çıkmış. peki hormonlarınızın mom cinsinden değerlerini de yazar mısınız? benim hcg m biraz yüksek gibi .. afp:0,81 ; ue3:0,70; hcg:2,77..
selam kızlar nasılsınız ben sabahtan beri doktordayım
üçlü test sonucumu aldım şükür ii çıktı 1:4858 .çok mutluyum.hani benm nabzım çok hızlı atıyordu ya 110 ve üstü bugün kardoyolojiyede gittim ekg çektiler o normalmiş bir de bir alet taktılarekg holter bir gün boyunca bende kalacakmış sabah çıkaracağım.bebeğe zararı yokmuş.birde ekokardiyografi yapılacak ondan sonra karar verilecek gebelikten kaynıklıysa sorun yokmuş ama kalbimde bir sorun olursa doğum sırasında ona göre önlem almak için yapğıyorlarmış bu kadr testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?