2009 Aralık Anneleri

amin canım rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin.:Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba;

Aranızda üçlü test yaptıranların sonuçları nasıl? benimki 1:295 çıktı ve bana biraz yüksek geldi.

benim değerler biraz yüksek çıkmıştı dahiliyeye gittim çok önemli değil ilaç vermem daha sakıncalı olur demişti
senin nasıl?

Benim hamilelikten önce vardı. Zaten gebeliğe engel teşkil edermiş. İlaç kullanıyorum. Hamilelikte vücut daha çok tiroit hormonuna ihtiyaç duyduğu için ilaç kullanıyorum. İki ay önce testler normaldi ama ara sıra kontrol etmek gerekiyormuş. O yüzden şimdi yeniden test yaptık. Perşembe sonuçları alıcaz. Ona göre doktorum karar verecek ilaç dozajına.

Arkadaşlar merhaba;

Aranızda üçlü test yaptıranların sonuçları nasıl? benimki 1:295 çıktı ve bana biraz yüksek geldi.

Ben dün kan verdim. Sonuçları perşembe günü alacakmışım. Doktorun normal diyorsa normaldir. Yüksek değil gibi görünüyor bence.
Bu arada bebeğin cinsiyetini maalesef göremedik. Göbek kordonu bacak arasındaydı ve birşey görünmüyordu. Bir ay sonra ayrıntılı ultrason yapacak. Ağırlığı 191 gram olmuş. Boyunu söylemedi.

Arkadaşlar merhaba;

Biz geçen hafta yaptırdık. Sonuçları Perşembe alıcaz. Başka bir arkadaş daha vardı sonuçları önceki doktoru yanlış veren. Şuan kim olduğunu hatırlamıyorum. Belki okursa cevabımı yanıtlar. Güvenmyip başka doktora göstermişler galiba. Senin doktorun ne dedi sonuçlara?

Evet, onu ben de hatırlıyorum. Bir sorun yok demişti doktoru. Tatile gidenler de var ya şimdi, karıştırıyorum.

selam kızlar nasılsınız ben sabahtan beri doktordayım
üçlü test sonucumu aldım şükür ii çıktı 1:4858 .çok mutluyum.hani benm nabzım çok hızlı atıyordu ya 110 ve üstü bugün kardoyolojiyede gittim ekg çektiler o normalmiş bir de bir alet taktılarekg holter bir gün boyunca bende kalacakmış sabah çıkaracağım.bebeğe zararı yokmuş.birde ekokardiyografi yapılacak ondan sonra karar verilecek gebelikten kaynıklıysa sorun yokmuş ama kalbimde bir sorun olursa doğum sırasında ona göre önlem almak için yapğıyorlarmış bu kadr testi.

Arkadaşlar merhaba;

cnm evt biraz yüksek gibi doktorun bişey demedimi pekiii çünkü bnm ikili testimde 1:256 tıydı usg ye göre riskim doktorum yüksek demişti o yüzden üçlü de yapalım demişti.şükür üçlüm normal çıktı 1:4858 bence biğr doktora daha göster için rahat etsin

İnşallah sorun yoktur. Gebelikte kan hacmi arttığı için kalp de biraz fazla mesai yapıyormuş. Ben de nabzımın hızlı olduğunu hissettiğimden doktora sormuştum. Öyle demişti.

sonucu dün akşam aldım doktor yoktu bugün yorumlatacağız inşallah henüz yorumunu bilmiyorum. maşallah sizinki çok iyi çıkmış. peki hormonlarınızın mom cinsinden değerlerini de yazar mısınız? benim hcg m biraz yüksek gibi .. afp:0,81 ; ue3:0,70; hcg:2,77..

kızlar geçmişi okuyamadım ama merak ettiğinizi biliyorum gerçi meralle seçil aradı mutlaka sölemişlerdir. bugünde pek keyfim yok. mide bulantım devam ediyor. rapor yarın bitiyor işe başlıcam. sabahtan gelirim. kendinize ii bakın hepinizi öpüyorum.

selam herkesee..testlerden konuşuyosunuz ya kızlar ben yaptırmadım ıkılı test falan...kesin sonuç yok ve mudahele edılemıyor..rabbım sağlıkla kavuştursun bebişlerimize

Üçlü test sonuçları o kadar çok faktörden etkileniyor ki, bazısı için normal olan bir sonuç, diğeri için yüksek olabiliyor. O yüzden en kısa zamanda doktorunla konuş, için rahatlasın. Ayrıca sayıları bu kadar kafana takma, internette de araştırınca her kafadan ayrı ses çıkıyor. Sorun olmasa bile insan sorun var zannediyor. En iyisini doktorun bilir.

Selam arkadaşlar ben de yarın 3lü test için gidecem akşam 6.15te randevum var.Ölçüm yapılacakmış ayrıca kan alınacakmış benden.Kan için saat geç olabilir bilmiyorum belki o cumaya kalır.Sonuç da 1hafta sonra çıkacakmış Ankaraya gidip geleceğinden.3lü test sonucu güzel çıkan arkadaşlar gözünüz aydın.Darısı da başımıza inş:Saruboceq:

fatma kuzum şu an yoksun burda ama, dualar seninle:)
Allahım esirgesin seni de bebeğimizi deopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…