• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Kesinlikle ben de aynı şwyi düşünüyorum. Maksat şikayet değil. Ortak şeyleri yaşıyor muyuz merak ediyor insan. Mesela ben pek mide bulantısı yaşamadım ama inanın ki yaşamak isterdim. Herşeyini tatmak istiyorum. İyi ya da kötü farketmez. Onun varlığını hissetmek bile büyük bir moral kaynağı. :dance::dance::ecrin_bebek::ecrin_bebek: Yeter ki sağlıklı olsun.

Aynen canım ben nebilimm bebekleriniin kalbidurmuş arkadaşları okuyunca bide işim icabı sürekli duyuyorum ben oyüzden diyorum tekme falan hissetsem yaşadığına emin olsam bu düşünce mahvediyo beni nabıcam hiç bilmiyorum sürekli düşünüyorum ALLAH yardımcımızolsun kızlar

Asma yaprağı, hani şu içine pirinç sarıp pişiriyoruz ya, onlardan yeyince kramplara iyi geliyormuş. Artık psikolojik etkilenme mi desem, annem zorla yedirdiği için mi desem bilmiyorum ama benim kramplar epeyce azaldı.

Asma yaprağı, hani şu içine pirinç sarıp pişiriyoruz ya, onlardan yeyince kramplara iyi geliyormuş. Artık psikolojik etkilenme mi desem, annem zorla yedirdiği için mi desem bilmiyorum ama benim kramplar epeyce azaldı.

Bende herşeye soda diyorum ama krampa da soda birebir, kramplar mineral eksikliğinden oluyor.

kızlar sizinde bilginiz olsun yada dr unuzla görüşün. ben 19. haftadayım ve bugün tetanoz aşımı yaptırdım. 1 ay sonrda 2. sini yaptırıcam. eğer sağlık ocağına kayıtlıysanız size haber verirler.

Bana 20-21 haftalarda gel dedi .

Kızlar benimdoktorum detaylı ultrasoon diye bişey demedi ben sorduğumda gerek yokdedi eğer istersen başka yeri tavsiye etti ama ben gerek duymuyorum şeklinde açıkladı::sayikızlar bide siz bakıyosunuz gerek duymuyomusunuz deyince yanidedi gerek yok::tekrar söyleyimmi :asigim:önemlimi bu kızlar

Kızlar benimdoktorum detaylı ultrasoon diye bişey demedi ben sorduğumda gerek yokdedi eğer istersen başka yeri tavsiye etti ama ben gerek duymuyorum şeklinde açıkladı::sayikızlar bide siz bakıyosunuz gerek duymuyomusunuz deyince yanidedi gerek yok::tekrar söyleyimmi :asigim:önemlimi bu kızlar

Bence önemli. bebeğin tüm organlarına tek tek bakıyorlar. yarım saat 45 dk sürüyormuş. bende haftaya gidicem.

Ben de ayrıntılı ultrasona gireceğim bir yer arıyorum. Cerrahpaşa'da güya baktılar ama toplasan 5 dakika. Ayrıntılı ultrason çok daha uzun sürüyormuş.
İstanbul' da yaşayan arkadaşlar nerede gireceklerini ve fiyatları paylaşırlarsa çok memnun olucam.
Ben Kadıköy Sonomed'e sordum 280 tl dediler. :1shok:
Oraya o kadar para verene kadar Atıl Yüksel varmış. Profosör perinatolog Fetüs Sağlığı Merkezi diye bir yerde bakıyormuş sanırım 300 tl'ye ama radevu bulunmuyormuş. Üç ay evvelinden almak gerekiyormuş. Bir de medipolde 150 tl imiş sanırım. Onu da bir araştıracağım.

ayrıntılı ultrason ıcın dr um benı 1 bucuk ay sonra cagırdı 24 uncu haftaya denk gelıyo benımkı

Back
X