• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ALLAH sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasp etsin kızlar bu arada isim düşündünüzmü?

merhaba eslemnur bende bursanın ılcesındeyım ama dr ıcın bursaya gelıyorum bahar hastanesınde nagıhan hn a gıdıyorum ayrıntılı ultrason ucretı 35 falan dedı

Neresindesin?ben bursa güllükFiyatı uygunmuş arkadaşım bende gönül hanımdan aldım randevuyu bakalım nasip düşünmekteyim şuan başka dr başka problem falan çıkarsa diye çok korkuyorum kızlar neolacak benim korkum bilmiyorum?Bu arada doktorumda anladı heralde bazı şeyleri çok sıcak ve çok ilgiili bana karşı hissediyo heralde:)

Son düzenleme:
Selam kızlar bayaynlar cıcı anneler nasılsınız ? benım 2 gunden berı karnım sıstı sankı 6 alık hamıle gıbı oldu bır sorunmudur acaba ksrnı kocaman lan varmı p.tesı dr gıdecegım ama tedırgınım p.tesıye kadar beklıyemıcem

bı akrabamızında yenı bebegı oldu o da alı eymen koydu
ben fatih dusunuyorum ama degısebılırde
Fatih ismini bende çok düşündüm ama eşimin akrabalarında çok olduğu için vazgeçmek zorunda kaldık bence bu ismikesinlikle koy çopk güzel ve erkeklere çok yakışan bi isim

HIMMMMM negüzel benimde yenişehirden tanıdıklarım var bursada oturuyolar eriklide sen kaç aylık canımaynımıyız seninle benm 17 hafta bugükaydirigubbakcemile2n bitti

cnm benım sat 8 mart 17+3 18.ıncı hatanın ıcındeyım yanı yakınız

bende 3 lu tarama testı yaptırdım c.tesı gunu sonuclarını da bu c.tesı alcaz ıns. sonuclar ıyı cıkar

ıNŞAALLAH CANIm AMA ıYıÇIKAR ÇOK DÜŞÜNME BENıMDE 11 MART BAYA YAKINIZ :) KARDEŞ OLUCAK HEPSı NE GÜZEL

Benımde 16 aralık bıde doktorlardoĞumu kaÇıncı ay konuŞuyo acaba onumerak edıyorum sende hıssetmıyodun benım gıbı demı

Back
X