• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Maalesef ulasamadim . Sali gununden beri ulasmaya calisiyorum ama yok geri donen olmadi. Bugun gidip butun dosyami almayi dusunuyorum . Boyle sey olmaz. Tahlil sonucu diye mi salliyor bilmiyorum ama acil bir durumum da olabilirdi. Cidden hayal kirikligina ugradim . Nereye gidecegimi filan bilmiyorum moralim cidden bozuk

hayırlısı belki erkenden böyle fiyasko vermesı doktorun senın için daha iyi olmuştur cnm ya
sıkma canını elbette iyi bir hastane doktor bulursun

günaydın kızlar nasılsınız. ben hareketlerini hissediyorum artık miniğimin bazen çok sert tekmeler atıyor bariz hissediyorum.bazen çok hafif kabarcık gibi oluyor. dünde dr a gittim kocaman olmuş sıpa esnedi falan hareketleri bu kadar net görünce daha bi garip oluyor insan gözlerim doluyor her izlediğimde cdsini :) bu benim diyor insan bana ait kanımdan canımdan valla garip ya bu annelik hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah. boyu 23 cm kilosu 300 gr olmuş 1 hafta 1 gün önde gidiyormuş gelişimi. bende 1 kilo almışım çok şükür. sizde ne var ne yok nasıl oğlumun arakadaşları?kaydirigubbakcemile5

Ne güzel canım. Net görmüşsün oğluşunu. Hangi hastaneye gidiyorsun?
Ben dün tekrar saydım. Tam 14 kere ultrasona girmişim toplam. Bunların hiçbirinde ne bebişimi üç boyutlu görebildim ne de cd'sini alabildim. Çok şükür sağlıklı olduğu haberini alıyorum ama ben cd de istiyorum yaa.
Maalesef ulasamadim . Sali gununden beri ulasmaya calisiyorum ama yok geri donen olmadi. Bugun gidip butun dosyami almayi dusunuyorum . Boyle sey olmaz. Tahlil sonucu diye mi salliyor bilmiyorum ama acil bir durumum da olabilirdi. Cidden hayal kirikligina ugradim . Nereye gidecegimi filan bilmiyorum moralim cidden bozuk

Burcu bence sen o doktoru değiştir. Sizin o tarafta gerçekten de doğru dürüst hastane yok. Özel Doğan Hastanesi var Küçükçekmece'de o da ya da o hastanede başka doktor yok mu ona görün istersen.

Ne güzel canım. Net görmüşsün oğluşunu. Hangi hastaneye gidiyorsun?
Ben dün tekrar saydım. Tam 14 kere ultrasona girmişim toplam. Bunların hiçbirinde ne bebişimi üç boyutlu görebildim ne de cd'sini alabildim. Çok şükür sağlıklı olduğu haberini alıyorum ama ben cd de istiyorum yaa.

Burcu bence sen o doktoru değiştir. Sizin o tarafta gerçekten de doğru dürüst hastane yok. Özel Doğan Hastanesi var Küçükçekmece'de o da ya da o hastanede başka doktor yok mu ona görün istersen.

Evet maalasef yok . Dogani dusunmedim iki aci hatiram var orda. Bi kere ben dislerim icin gitmistim . Sadece para icin yapmadiklarini birakmicaklardi . Bi de arkadasin kardesi dogum yapti orda 2 sene once yolda gelirken dikisleri patladi yolda. Gerci o doktor yokmus orda simdi ama . Kafam karma karisik ebru sorma . Moralimde bozuk cidden. Baska bir doktor degistirdim daha once simdi de bu olay.

MERHABA HERKESE..

burcu aklımdaydın hep. naaptın die merak ettim.

ne uyuz adammış yaa bu. bu hamilelik olayında her tür detay önemli.
tmm sakin olmalı , tedbirleri alınca işi oluruna bırakmalıyız ama, istedığımız zaman da ulaşamıorsak bu adam epey antipatiktir ve zararlıdır hastalar için (fazlasını da soyleyeceım de dedıkodusuna girip iice kafa bozmayayım)

hayırlısı belki erkenden böyle fiyasko vermesı doktorun senın için daha iyi olmuştur cnm ya
sıkma canını elbette iyi bir hastane doktor bulursun

katılıyorum peline. inş bst bişeydir senın durum.
ama bu bst durum sayesınde daha guvendığın birini araman gerektiğinin farkına vardın. (Allah drların daha beterınden korusun tabi)

:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:

MERHABA HERKESE..

burcu aklımdaydın hep. naaptın die merak ettim.

ne uyuz adammış yaa bu. bu hamilelik olayında her tür detay önemli.
tmm sakin olmalı , tedbirleri alınca işi oluruna bırakmalıyız ama, istedığımız zaman da ulaşamıorsak bu adam epey antipatiktir ve zararlıdır hastalar için (fazlasını da soyleyeceım de dedıkodusuna girip iice kafa bozmayayım)

katılıyorum peline. inş bst bişeydir senın durum.
ama bu bst durum sayesınde daha guvendığın birini araman gerektiğinin farkına vardın. (Allah drların daha beterınden korusun tabi)

:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:

Hayir bir de benim dogum icin ozel saglik sigortam var o yuzden demistim ki dogum icin ucret derdim yok . Hastanede normalden daha pahali.Sigortam sadece yatarak ve dogum icin benim . O yuzden doktor parasi gibi tahliler gibi ucretleri ben ssk dan faydalanarak veriyorum ama pahali oldugu icin yine de normalden 5-6 kat civarinda. Hadi dedim sıkıyım disimi nasilsa doguma para vermicem hadi iyi yer olsun . Ben salak miyim o zaman ya bu farki veriyorum simdi . Bu tahliller nie bu kadar pahali diyince 1.sinif hastane diyolarlar . Ya inan gidip boyle bagrinip gelesim var. Yok gibi hastane cevremde gideyim. Gidebilecegim evime tek yakin yer bu hastane.

Merhaba kızlar ben geldım ıkı gÜndÜr hastanelerdeyım . Kalp ıÇın bır alet takmıŞlardı gÜn ıÇınde ÖÇÜm yaptı hala hızlı atıyor ara ara. Ama eko ve ekg temız Çıktı.Ç bır ay sonra tekrarr holter ekg ıÇın chaz takacaklar.Öyle yanı bende anlamadım kalbım hızlı ama ben anlamadım bklm problemde yok gıbı gÖzÜkÜyor merdıven Çıkarken falen Çok hızlanıyor. Buarada bırde dÜn 20 lık dıŞımı Çektıler .hemde ıĞne vurdular yok zararı bebĞe dedıler ama ınternetten de araŞtırdım yok dıyor ama yınede sıkıldım.dıĞer yırmılıĞıde haftaya pztesı alalım dedıler ama aldırmayacaĞım sanırım kararsız kaldık.bırde antııbıyotıkle aĞrı kesıcı verdı ama ıÇmeyeceĞım .ÇÜnkÜ bu ılaÇlarda tam araŞtırma yok doktorlar ıÇebılırsın dedıler 3 kadın doĞumcuya sordum ama ıÇım rahat etmedı tuzlu suyla gargara yapıyorum artık .

Hayir bir de benim dogum icin ozel saglik sigortam var o yuzden demistim ki dogum icin ucret derdim yok . Hastanede normalden daha pahali.Sigortam sadece yatarak ve dogum icin benim . O yuzden doktor parasi gibi tahliler gibi ucretleri ben ssk dan faydalanarak veriyorum ama pahali oldugu icin yine de normalden 5-6 kat civarinda. Hadi dedim sıkıyım disimi nasilsa doguma para vermicem hadi iyi yer olsun . Ben salak miyim o zaman ya bu farki veriyorum simdi . Bu tahliller nie bu kadar pahali diyince 1.sinif hastane diyolarlar . Ya inan gidip boyle bagrinip gelesim var. Yok gibi hastane cevremde gideyim. Gidebilecegim evime tek yakin yer bu hastane.

burcu cnm olay kafanda gitgide büyüyor.
değerinden fazla bir etki yapmaya başladı sende. düşünerek çözemezsin bunu sanırım.
olay artık seni psikolojik bir negatifliğe sürüklüyor. belki hç bi kotu sonucu olmayan bi durum elin adamı yüzünden sende etkisini arttırıor.
kafanda yazıp çizmeden eşinle düzgünce konuş, ist.u bilmem ama, randevu gununuzde daha fazla zamanınızı ayırarak daha uzak bi yere gıtmeyı vs..(artık nası bi çare bullursanız) düşünün bundan sonra..

KIZ BNM DR EYLUL EKIMDE ASKERE GIDIOR ASKEREEEEEEEE!!! :umursamaz:mafoldumben
BN NAPAYIMMMMM:gitme:

( belki az kafanı daıtır:P)

Merhaba kızlar ben geldİm İkİ gÜndÜr hastanelerdeyİm . Kalp İÇİn bİr alet takmıŞlardı gÜn İÇİnde ÖÇÜm yaptı hala hızlı atıyor ara ara. Ama eko ve ekg temİz Çıktı.Ç bİr ay sonra tekrarr holter ekg İÇİn chaz takacaklar.Öyle yanİ bende anlamadım kalbİm hızlı ama ben anlamadım bklm problemde yok gİbİ gÖzÜkÜyor merdİven Çıkarken falen Çok hızlanıyor. Buarada bİrde dÜn 20 lİk dİŞİmİ Çektİler .hemde İĞne vurdular yok zararı bebĞe dedİler ama İnternetten de araŞtırdım yok dİyor ama yİnede sıkıldım.dİĞer yİrmİlİĞİde haftaya pztesİ alalım dedİler ama aldırmayacaĞım sanırım kararsız kaldık.bİrde antİİbİyotİkle aĞrı kesİcİ verdİ ama İÇmeyeceĞİm .ÇÜnkÜ bu İlaÇlarda tam araŞtırma yok doktorlar İÇebİlİrsİn dedİler 3 kadın doĞumcuya sordum ama İÇİm rahat etmedİ tuzlu suyla gargara yapıyorum artık .

Gecmis olsun . Bende dis tedavisi olmustum igne vurmuslardi hem discime hemde doktoruma sormustum o zaman hic sorun yok dediler. Bana da antibiyotik verdiler o zaman . Kullanmak istemedim bende ama ilerdeyen gunlerde cok daha fazla agri ve sıkıntı cekersen daha zararli . Bunu da dusun.

Merhaba kızlar ben geldİm İkİ gÜndÜr hastanelerdeyİm . Kalp İÇİn bİr alet takmıŞlardı gÜn İÇİnde ÖÇÜm yaptı hala hızlı atıyor ara ara. Ama eko ve ekg temİz Çıktı.Ç bİr ay sonra tekrarr holter ekg İÇİn chaz takacaklar.Öyle yanİ bende anlamadım kalbİm hızlı ama ben anlamadım bklm problemde yok gİbİ gÖzÜkÜyor merdİven Çıkarken falen Çok hızlanıyor. Buarada bİrde dÜn 20 lİk dİŞİmİ Çektİler .hemde İĞne vurdular yok zararı bebĞe dedİler ama İnternetten de araŞtırdım yok dİyor ama yİnede sıkıldım.dİĞer yİrmİlİĞİde haftaya pztesİ alalım dedİler ama aldırmayacaĞım sanırım kararsız kaldık.bİrde antİİbİyotİkle aĞrı kesİcİ verdİ ama İÇmeyeceĞİm .ÇÜnkÜ bu İlaÇlarda tam araŞtırma yok doktorlar İÇebİlİrsİn dedİler 3 kadın doĞumcuya sordum ama İÇİm rahat etmedİ tuzlu suyla gargara yapıyorum artık .

fatmacımm h.g.
bn de yaşadım diş olayını. 3,5 ay bitince ıkı kanal tedavisi yaptırdım. dr um iyi bir dr ve gaaaayet rahat bir şekilde, Allahın izniyle tabi bi ,sorun olmayacaını soyledi.
ki kanal tedavisinde sürekli ilaçlar konuluor. bı hafta da gebelerin kullandığı antibiyotiği kullandım. (kafamı duvarlara vuruordum ağrıdan)
seninki sadece iğne sanırım...
güven dr lara.

Pelıncım saĞolsın sende merak etmıŞsın benı .Öyle ıŞte cnm koŞturmaca hakkımızda hayırlısı

Benim de diş problemim oldu ve iğne vuruldum. Yalnız doktorum dişçiye telefon etti, lidokainle uyuşturdular. Bir de antibiyotiği kullanmadım. Sonra öyle bir apse oldu ki, ateşim yükseldi. Doktorum da ben sana iç demedim mi niye içmedin diye kızdı. 3 tane içtim, sonra şişlik inip ateş düşünce içiyorum dedim, içmedim.

kızlar bende azz once saglık ocagına gıttım kayıt yaptırmak ıcın sımdıye kadar nıye gelmedın dedıler bana bende bılmıyordum dedım dusuk gıbı basıma bı hal geldıgınde onlar sorumlu oluyomus.ama ne bıleyım dr um demese ben dogumdan sonra bebegın asıları ıcın gıderdım her ay gıdecekmısım bıdahakı ay ası tarıhı varcem dedı bıde cok az kılo almıssın dedı 2 kılo falan aldım daha sızlerın nasıl

burcu cnm olay kafanda gitgide büyüyor.
değerinden fazla bir etki yapmaya başladı sende. düşünerek çözemezsin bunu sanırım.
olay artık seni psikolojik bir negatifliğe sürüklüyor. belki hç bi kotu sonucu olmayan bi durum elin adamı yüzünden sende etkisini arttırıor.
kafanda yazıp çizmeden eşinle düzgünce konuş, ist.u bilmem ama, randevu gununuzde daha fazla zamanınızı ayırarak daha uzak bi yere gıtmeyı vs..(artık nası bi çare bullursanız) düşünün bundan sonra..

KIZ BNM DR EYLUL EKIMDE ASKERE GIDIOR ASKEREEEEEEEE!!! :umursamaz:mafoldumben
BN NAPAYIMMMMM:gitme:

( belki az kafanı daıtır:P)

Derdim uzakligi degil su an giderim randevu olayina . Tek dusundugum trafik dogum zamaninda O kadar kotu oluyor ki bazen . Dun esim mesela kaza oldugu icin 15 dakikalik yolu 2 saatte geldi. Istanbulda trafik o kadar kotu ki . Sisli de guzel hasteneler var onlara istedim once . Ama aksam trafiginde sisliye benim evden gitmek 3 saati bulur :) İnan abartmiyorum . Hep bundan korkum var acikcasi . Bunun bi saati dakikasi da yok ki hadi erken gidelim doguma diyim.. Bugun bekliyorum aksama kadar ama . Artik baska carem yok .Gidicem mecburen baska yerlere.

Bu arada senin durumun benden betermis :)

kızlar bende azz once saglık ocagına gıttım kayıt yaptırmak ıcın sımdıye kadar nıye gelmedın dedıler bana bende bılmıyordum dedım dusuk gıbı basıma bı hal geldıgınde onlar sorumlu oluyomus.ama ne bıleyım dr um demese ben dogumdan sonra bebegın asıları ıcın gıderdım her ay gıdecekmısım bıdahakı ay ası tarıhı varcem dedı bıde cok az kılo almıssın dedı 2 kılo falan aldım daha sızlerın nasıl

Ben 1,5 kilo aldım. Doktorum da iyi dedi. Gerçi insan 70 kiloyla hamile kalınca çok kilo almasına gerek olmuyormuş!...

Burcu ve vıp anne demek Öyle sızde tedavı gÖrdÜnÜz ne bklym korktum aĞrıda yapmıyor Şımdı kullanmayım dedım antıbıyotık .eskıden Çok rısklıymıŞ antıbıyotıkler kullanılmasını hıÇ ÖnermıyorlarmıŞ.ıÇerıĞınıde okuyorum gebelerde kullanılır dıye ıbarede yok.fayda zarar gÖzeterek kullanılabılır
dıyor ıÇım rahat depĞıldı yanıı.eŞımlede konuŞtuk ıÇmeyelım dedık bırde kolay Çekm oldu.aĞrıda yok Şımdı.

Selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.Ben ve bebeğim iyiyyiz çok şükür.Ben de bebeğimi hissedememekten şikayetçiyim sizler gibi.Bir gece bi tık tık duymuştum sonra kaçgündür bişey yok.
Çoğunuz çoktan sonucunu aldınız ama ben bugün 3lü test için gidecem.Sonucu da haftaya çıkacak inş.güzel sonuçlar alırız.2hafta öncesine kadar ben de 1kilo almıştım bakalım üstüne ne kadar ekledim:kedi: Bebeğimi görecem bugün oleyyyopuyorumnanaktan çok heyecanlıyım

benim de diş problemim oldu ve iğne vuruldum. Yalnız doktorum dişçiye telefon etti, lidokainle uyuşturdular. Bir de antibiyotiği kullanmadım. Sonra öyle bir apse oldu ki, ateşim yükseldi. Doktorum da ben sana iç demedim mi niye içmedin diye kızdı. 3 tane içtim, sonra şişlik inip ateş düşünce içiyorum dedim, içmedim.

hadi ya apsemi yaptı .şimdilik bnm ki ii gibi ama of neyapacağımı bilmiyorum ama korkuyor insan augmentin diye bir antibiyotik verdi kadın doğumcum diş doktoruda sef 1 verdi ki onu niye verdi diye kızdı hatta kadın doğumcum kfamı çok karıştırdılar ikisinide aldım ama içmedim. 1000 mg lık zaten hapta yutmakta zorlanıyorum işemede geldi içmemek ama bende olmazsa apse yapınca içerim olmazmı

hastaneyı aradım bende 3 lu tarama testı sonucum cıkmıs dr uma gonderecekler ogleden sonra ararım dr umu bakalım sonuc nasıl

Back
X