2009 Aralık Anneleri

Hastane çıkışı set aldım evde giydirmek için. hastane için 3 tane takım aldım. zıbın (6'lı paketlerde satılıyor), body (kaçtane aldığımı hatırlamıyorum çok gerekliymiş), patik, çorap, yelek, şapka, ayakkabı, battaniye, bornoz takımı, uyku tulumu, biberon, hastane biberonu ayrıca suluk, emzik, burun aspiratörü, ilaç kaşığı, tırnak makası, ateşölçer, küvet, küvet filesi, tarak, banyo süngeri şimdilik hatırladıklarım bunlar. internette yeni doğan bebek ihtiyaç listesi die ara. ben ordan not alıp gittim. birde kışın doğum yapacağımızı unutma onun için çok yazlık şeyler alma aklında olsun.

fotoları görmek için isimlerin üstüne tıklarsan kişinin sayfasına girersin. ordanda albüme girersen görürsün cnm

kızlar evde olmak çok güzel yaaa, bence hamilelere 9 ay izin vermeliler.

merhaba kızlar..

kesinlikle katılıorum sana güzelim. bn o ilk 3,5 ay nasıl girdim o derslere bilmıorum. böğre böğre.. sınavlar yakınnn... hava sıcakkk..

hamilelik apayrı bi süreç ve daha arttırılmış haklar olmalı.yasakkelime

Bitmis senin alisveris :)

Masallah canım sen ceyızı tamamlamıssın valla cok tesekkur ederım not alıyorum hemen yavas yavas yapalım bakalım mınıkler ıcın bakalım eksıkler bıtecekmı ?

of of offff.. maşalaaaahhhh bahar..

htrlıorum bn de bir köşe yapmıştım odasında, orda sergilemiştim. az görgüsüzdük tabi o ara. şimdi olgun anne baba adayı takılıoruz güyaaa

kelepir giyecek bulursak alıoruz. özellikle çorapppp. yaz olunca 50 kuruşa vs minnacık çoraplar var. aldık bı kaç tane o kadar.

ayaklı tulumların falan içinden yün çorap giydirilıor işe çok yarıor yani...

yok daha var :))) kremi şampuanı odası cartı curtu çookkk :))) daha kendime alcam :) göğüs pedi falan aldım ama daha anneye lazım şeyler çok.

Arkadaşlar bu arada galiba yavaş yavaş çatlaklara önlem almak gerekiyormuş. Kakao yağı, badem yağı filan. Başka bişiy bilen var mı ya da kullanan?

Arkadaşlar bu arada galiba yavaş yavaş çatlaklara önlem almak gerekiyormuş. Kakao yağı, badem yağı filan. Başka bişiy bilen var mı ya da kullanan?

birincide phytolastil jel kullanmıştım bn. çatlağım patlağım olmadı pek.

bu dr umuz gerek yok ona, badem yağı da aynı işi görür, zaten eğer olacaksa kendını parçalasan önlem için, yine de olur dedi. drumuz geçmişi tecrübeleri bayaa sıkı bi dr.

olmayan da da olmuormuş zaten.. ama işte nemlendırıp kuru bırakmamak şart. bnm göğüslerim çookk fena kaşınıor meselaa...
ha bi de yağı sürerkenki masaj bebeğin de hoşuna gider die duymuştum.

bende badem yagı kakao yagı zeytın yagı glıserın yagı ve jojoba yağında karısım hazırladım ama her gun surmuyorum
benımde goguslerım cok kasınıyo buyudugu ıcın sanırım

benım kalcalarımda bacaklarımda vardı zaten ama karnımda ve goguslerımde henuz yok ama olur herhalde benım cıldım cok kuru

Edalım çıkmışsın neyse daha sonra konuşuruz karabağlara bende bakacağım bebek odalarına bende tam karar veremedim.kimisi pasrk yatak al diyor kimi,si büyüyebilen bebk odalarından kafam karışık bklm görerek daha ii fikir olur herhalde önümüzdeki aya bakacağız artık odasına kıyafetler kolay iş çünkü.öemli olan yatağı şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…