Kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 17+2 günlük hamileyim çok korkuyorum hisseden arkaadaşalar kaç haftalık bebişleriniz biproblem yoktur dmi bide çok sıkıntılı günler geçiriyorum eşimle tartıştık bu aralar çok üzgünüm(sudan bi sebep)ama işte kırıldım onun etkisi olabilirmi ?bide bu aralar herşey üstüste geliyo akşam 10,30 lara kadar çalışıyorum pazar günüde nöbetçiyim eczanede ama ençok korkutan bebğime bişey olması kızlar...
ben cok yorgun hıssedıyorum kendımı uyumaka ıstıyorum sadece ama bugun evde ustalar calısacak dogalgaz tesısatı dosemek ıçın evı bı gorsenınız nasıl toplarım bılmıyorum hemen yoruluyorum ele avuca gelcek bı ıs yapamıyorum yorgunluktan oluyorum
Kızlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 17+2 günlük hamileyim çok korkuyorum hisseden arkaadaşalar kaç haftalık bebişleriniz biproblem yoktur dmi bide çok sıkıntılı günler geçiriyorum eşimle tartıştık bu aralar çok üzgünüm(sudan bi sebep)ama işte kırıldım onun etkisi olabilirmi ?bide bu aralar herşey üstüste geliyo akşam 10,30 lara kadar çalışıyorum pazar günüde nöbetçiyim eczanede ama ençok korkutan bebğime bişey olması kızlar...
cnm sadece ustanın calısacagı yerlerı kaldırdık evın heryerıne butun odalar dosenecek mutfakta burunun gececgı fayanslar kalkacak alltan gecırılecek sonra tekrar yerıne tabı ısmız zor yavas yavas yapılacak artık
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
naaptın gelişme varmı?
yolunacak sağlık mensupları hala formunda mı?gereklimiyiz? :tomato:
. Mailler attim filan. Sonra hastaneden aradilar dilemedikleri ozur kalmadi. Doktorumu degistirdiler. Gelmek istemiyorum filan dedim gelin tanisin diye israr ettiler bugun gidip taniscam. Neyse yarim saat sonra doktorum aradi. Aaaa burcu sana ulasmaya calisiyorum bende dedi. O noktadan sonra gercekten delirdim. Antibiyotik kullanman lazim filan dedi. Hazirlayin lutfen dosyami yarin alicam dedim kapadim. Hic yakistiramadim bir doktora boyle bisey.
hmmm. kız bize hiç gerek kalmamış. maşallahın var senin helal vallaaa
kaydirigubbakcemile5
harika olmuş. bn insanların kendini ifade etmesi taraftarıyım. herkes bişeylere göz yumar bi yerlere sinerse birileri üstümüzden geçip işlerini gıcırında götürmeye devam edecekyasakkelime
ve özel hastanelerde hasta görüşü önemlidir. abim de özelde çalışıor. adam gibi yapanları tutarlar bi de bol para kazandıranları:jeyyar:
eminim senin gibi bi iki durumu belirten olsa o dr da kendını toparlar
tekrardan helal burcuuuuuuuuuuu:hooray: (bi an once de ideal dr una kavuş inşşşş)
gunaydın annişler iyi gunler,kızlar benim bu haftra cok asırı derecede yorgunlugum var
kalkalaı 2 saat olmasına ragmen gozumu acamıyorum ve aynı zamanda ıshal olmusum bır zararı varmıdır kı?
gunaydın annişler iyi gunler,kızlar benim bu haftra cok asırı derecede yorgunlugum var
kalkalaı 2 saat olmasına ragmen gozumu acamıyorum ve aynı zamanda ıshal olmusum bır zararı varmıdır kı?
GÜnaydın gÜzel anneler nasılsınız bklm ben y,İne İŞe devam ara ara yazdıklarınızı okuyacaĞım ÖpÜyorum tÜm bebİŞlerİmİzİ
hoşgeldin fatmacım.. Kolay geleyerimseniben
GÜnaydın gÜzel anneler nasılsınız bklm ben y,İne İŞe devam ara ara yazdıklarınızı okuyacaĞım ÖpÜyorum tÜm bebİŞlerİmİzİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?