dogumda asker olcak ama gelebilirmi gelemezmi bilmiyorum insallah gelir..nereye gideceği agustosun 3 unde bellı olcakmış umarım yakın bir yer olur..
inşallah yakın bir yer olur dediğin gibi. yanında kalacak birileri varmı bari annen filan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogumda asker olcak ama gelebilirmi gelemezmi bilmiyorum insallah gelir..nereye gideceği agustosun 3 unde bellı olcakmış umarım yakın bir yer olur..
günaydın kızlar kimse beni geçemedi galiba 8 kilo adlım ve hızla artıyoda valla öyle abartıda yemiyorum biraz daha az yesem rejim yapmış sayılıcam o derece yani zaten sıcaklarda pek yenmiyo öyle ağır yemekler bilmiyorum ne olacak sonum.yaklaşık bi hafta sonra gidicez bizde bu arada bana kız dendi ama benimki kesin değil.balık hapını bende içiyorum zaten doktordan ben istedim omega 3 için balık yiyorum ama yaz zamanı pek fazla yiyemiyorum bulamıyorum yani iyisinden her zaman o yüzden günde bi tane içiyorum doktorum 16 haftalıkken vitaminlerimi değiltirdi vitaminden ziyade mineral ağırlıklı haplar verdi osteocare bide gyno freeo sanol diyer bi hap demir takviyesi bi tanesi sdanırım demir eksikliğim yoktu ama genede verilmesi gerekiyomuş
gunaydın esra bence senın şişliğin var sen o kadar kılo almış olamazsın o kadar çok yemiyorum dıyorsun bazılarında ödem olurmuş şişlik
bol su içmekle çözebilirsin eger oyleyse ödemı olanlarda dogumdan sonra balon gibi sönuyormuş hemen kılo veriyormuş yanı
doktoruna bir sor istersen ödem olabilirmi o kadar yememe ragmen bu kadar kılo aldım dıye
inşallah yakın bir yer olur dediğin gibi. yanında kalacak birileri varmı bari annen filan..
hayırlı saglıklı olsun kızın inşallah gözunaydın
Gözünaydın. Keşke bilsem cinsiyetini de tulumlar alsam senin gibi.
hayırlı olsun kızın meryemcim.
ekle aldıklarınıda bizede fikir olsun..
merhabaaaaaa....
nasılsınız kızlar herkes ii mi?
herkese günaydın,Allah bebeğine sağlıkla kavuşmak nasip etsin benimki de erkek.ama adı yok henüz... ben çatlak kremini 1 buçuk aydır kullanıyorum.LIERAC PHYTOLASTIL ben bunu araştırdım ve şuan en iyisi bu badem yağınıda aldım arada sürüyorum ama tüğlenmeye neden oluyo diye çok sık değil.tavsiye ederim eczanelerde satılıyo fiyatı 50 milyon:)
merhaba bahar biz iyiyiz asıl sen nasılsın geçtimi bütün şikayetlerin
aman dilimi ısırayım cnm iyiyim şükür :)))
parmak kızım büyüyor artık teyzesiGÜnaydın kızlarr nasılsınızz
meral sen nerelerdesİn Şekerİm gelmez oldunnn
parmak kız nasıl bakalım
amanda aman allahım nazarlardan saklasın sizigünaydın herkese sonunda kuzum kendini gösterdi oğlumuz oluyor, Ahmet Efe :) sağlıkla kucağımızada alırız inşallah. bu arada siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı, ne kullanıyosunuz?
merhabaaaaaa....
nasılsınız kızlar herkes ii mi?
buyurrr meralimmmmmmmmm