Selamlar pelincim :)
burcu toplamda kaç kılo aldın
ben herhafta kılo alıyorum artık sanırım
normalmıyım anormalmı anlamak için soruyorum şuana kadar 5,5 olmuşum
öyle abarmıyorumda yerken ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar pelincim :)
günaydın herkese sonunda kuzum kendini gösterdi oğlumuz oluyor, Ahmet Efe :) sağlıkla kucağımızada alırız inşallah. bu arada siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı, ne kullanıyosunuz?
günaydın herkese sonunda kuzum kendini gösterdi oğlumuz oluyor, Ahmet Efe :) sağlıkla kucağımızada alırız inşallah. bu arada siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı, ne kullanıyosunuz?
slm kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
burcu toplamda kaç kılo aldın
ben herhafta kılo alıyorum artık sanırım
normalmıyım anormalmı anlamak için soruyorum şuana kadar 5,5 olmuşum
öyle abarmıyorumda yerken ama
selam pelin hoşgeldinn
Bende cuma gunu tartildim. 5,5 kilo almisim . Normal gibiyorsun sorun yok dedi. Sanirim normaliz :)
merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım uzun süredir girmiyorum.yazılarıda takip edemedim.ben bugün doktora gitcem oğlumu çok özledim 1 aydır görmüyorum.büyümüştür galiba...kızlar ben daha hamilelieğe başladığım kiloya bile gelemedim yani şöle söylüyüm 66 ile hamile kaldım sonra iştahsızlık dolayısıyla 3 kilo verdim ve şu an 65,50 kiloyum normalmi sizce bakalım bugün doktor ne dicek bu duruma
kızlaaar selam. biraz okudum yazdıklarınızı. şu kilolar benimde canımı sıkıyor valla. 6 kilo aldım onuda bir kaç gün önce tartılmıştım. tartıya çıkmaya korkar oldum desem yeridir. peki en son doktora gittiğinizde bebekleriniz kaç santim ve gramdı?
bence normalsin sende çünkü kilo vermişsin sonrada o aldıkların işte
bebişle alınan kılolar olmuş
bebiş saglıklıysa az kılo alsam daha ne isterimki
231 gr.dı benım kız 17+6 haftalıkken gitmiştim
haftaya cuma tekrar gidecegım
bende tartıya çıkmaktan korkmaya başladım
ama takıntılıyım herhafta çıkıyorum dayanamıyorum
bende öyle düşünüyorum cnm haklısın kafamı karıştıran sağlık ocağına gittiğimde hemşirelerin kilo alman gerekir demesiydi ama pek de takmadım sonra alcaz zaten kiloları.ama benim bi sorunum var çok iyi beslenemiyorum gibi geliyo haftada 2 gün balık 2 gün kırkızı 2 günde beyaz et yiyemiyorum mesela .çünkü etten baya soğudum![]()
burcu öznur şu sıcaklar geçsinde buluşalım
denız de gelir istanbullu anneler buluşalım işte
hem birbirimizi tanımamızda çok kolay olur :)
maşallah canım. bizde en son 17+2 de gitmiştik 200 gr dı bebişim cinsiyeti kız ve boyu 20cm olmuuuş. doktor epey uzun dedi.