merhaba kızlar nasılsınız bakalımmm
selam şekerim
dün hemen geliyorum diye bir kaçtın daha yeni dönüyorsunkaydirigubbakcemile3
hayırdır nerelerdeydinnaniknanik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın pelincim
ben yerim onların popolarınıcokacimcoook:roflol:
günaydın pelincim
ben yerim onların popolarınıcokacimcoook:roflol:
meral anlaşıldı sen acıktın canım popo yemeye bile başladın açlıktan gözün dönmüş bacım senin:1shok:
ağrıları olan arkadaşlarım benmde kasıklarım değilde sırtım çok kötü oluyor.bel ve sırt ağrım çok.memeur anneler yarın uyuyacaklarmış çok kısjkandım bu ghafta 1-2 den önce yatamadım çok yorgunum gerçekten.yarında işe geleceğim öğlen çıkıyorum ama.sabaah uykusuna benzemez.bu arada pelincim benim aşı akşam kolumda çok ağrı yaptı halada ağrıyor umarım sseninki ağrımaz.
acıkmadım çünkü sürekli atıştırma modundayım tatlım.
yaa poposuymuş deyince minicik poposuna gözümün önüne geldi.
Ben bugun keyifsizim ya sancim var biraz doktoru aricam birazdan
canım ağır iş filan mı yaptın ?
Yok aslinda yapmadim ama belki de abartiyorumdur gerci. Kasiklarimda batmalar var biraz diyorum normaldir belki ama
selam şekerim
dün hemen geliyorum diye bir kaçtın daha yeni dönüyorsunkaydirigubbakcemile3
hayırdır nerelerdeydinnaniknanik
ben iyiyim bebeğimde ii maşallah. çok hareketli maşallah yavrumm hiç rahat durmuyo. 16 yaşında erkek kardeşim var. dün gece elini koy karnıma dedim bebeğimde ii tekme attı valla bi sıçradı kardeşim :)) ALIŞIk değil napsın :)) eğleniyoruz yani onunla anlayacağın...gunaydın meral
gunaydın bahar
sizler nasılsınız bebişler ne alemde
iyiyiz işte fatmacım napalım tüm dünyam bebeğim oldu. sabah akşam onla kafayı yicem :))biz iyiyiz baharcım sen nasılsın bakalımm bebiş nasıl kızın nasıl alıştınızı artık dimi cnm
haklısın canım çok şeker oluyo popoları.pofuduk pofuduk.kızlar bugün cuma bizim yerimizde olmak isteyen yüzlerce kadın var bu yüzden sizden ricam bol bol dua edelim rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattır diye
haklısın canım çok şeker oluyo popoları.pofuduk pofuduk.kızlar bugün cuma bizim yerimizde olmak isteyen yüzlerce kadın var bu yüzden sizden ricam bol bol dua edelim rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattır diye
umarım bir sorun yoktur burcu
gidersen doktora bizi habersiz bırakma
merak edıyoruz sonra senı
Yok aslinda yapmadim ama belki de abartiyorumdur gerci. Kasiklarimda batmalar var biraz diyorum normaldir belki ama