• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ağrıları olan arkadaşlarım benmde kasıklarım değilde sırtım çok kötü oluyor.bel ve sırt ağrım çok.memeur anneler yarın uyuyacaklarmış çok kısjkandım bu ghafta 1-2 den önce yatamadım çok yorgunum gerçekten.yarında işe geleceğim öğlen çıkıyorum ama.sabaah uykusuna benzemez.bu arada pelincim benim aşı akşam kolumda çok ağrı yaptı halada ağrıyor umarım sseninki ağrımaz.

ağrıları olan arkadaşlarım benmde kasıklarım değilde sırtım çok kötü oluyor.bel ve sırt ağrım çok.memeur anneler yarın uyuyacaklarmış çok kısjkandım bu ghafta 1-2 den önce yatamadım çok yorgunum gerçekten.yarında işe geleceğim öğlen çıkıyorum ama.sabaah uykusuna benzemez.bu arada pelincim benim aşı akşam kolumda çok ağrı yaptı halada ağrıyor umarım sseninki ağrımaz.

benım canım çok kıymetlidir :)
hemn ayy uyy acıyo derim
şimdiden kolumda agırlık hissediyorum
inşallah artmaz cnm bebiş nasıl hareketler arttımı senınde fatmacıgım

acıkmadım çünkü sürekli atıştırma modundayım tatlım.
yaa poposuymuş deyince minicik poposuna gözümün önüne geldi.

haklısın canım çok şeker oluyo popoları.pofuduk pofuduk.kızlar bugün cuma bizim yerimizde olmak isteyen yüzlerce kadın var bu yüzden sizden ricam bol bol dua edelim rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattır diye

selam şekerim
dün hemen geliyorum diye bir kaçtın daha yeni dönüyorsunkaydirigubbakcemile3
hayırdır nerelerdeydinnaniknanik

uykusuzdum ya meral bilg. başında oturmaktan fenalık geçirecektim acık çıkıp hava aldım erkenden de eve gittim ii oldu :)))

gunaydın meral
gunaydın bahar
sizler nasılsınız bebişler ne alemde
ben iyiyim bebeğimde ii maşallah. çok hareketli maşallah yavrumm hiç rahat durmuyo. 16 yaşında erkek kardeşim var. dün gece elini koy karnıma dedim bebeğimde ii tekme attı valla bi sıçradı kardeşim :)) ALIŞIk değil napsın :)) eğleniyoruz yani onunla anlayacağın...

biz iyiyiz baharcım sen nasılsın bakalımm bebiş nasıl kızın nasıl alıştınızı artık dimi cnm
iyiyiz işte fatmacım napalım tüm dünyam bebeğim oldu. sabah akşam onla kafayı yicem :))
bu arada alıştım tabi ya değişen bişey yok ki hala içimde hala deli gibi hareket ediyo. ertık oğlum demiyorum kızım diye seviyorum :)))

haklısın canım çok şeker oluyo popoları.pofuduk pofuduk.kızlar bugün cuma bizim yerimizde olmak isteyen yüzlerce kadın var bu yüzden sizden ricam bol bol dua edelim rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattır diye

çok haklısın canım ben her fırsatta söylüyorum zaten yine söliim allah isteyen herkese versin bebişini amiiiin.

Ben bugun keyifsizim ya sancim var biraz doktoru aricam birazdan

bebek büyüdüğü için bence.... ama sen genede ihmal etme tabi. benimde oluyorrr ara ara ağrılar sızılar. Allahım sana emanet yavrum diyorum uzanıyorum yatıyorum hemen. çok dayanılmz olursa gidiyorum doktora. bunlar olucak bebeklerimiz büyüyor üzme kendini

Back
X