Zaten en son gittiğimde içim buruldu. Herkes eşiyle gelmişti, ben orda kalakaldımBizimki izin alamıyor ancak boş gününe denk getirmem gerek.
Selam arkadaşlar bayadır giremiyorum.Umarım hepiniz iyisinizdir.Özledim sizlerle sohbeti.
Eşimle tatile çıktık geçen pazar günü.Yakın olsun istedim Bartın taraflarına gittik ne yağmur ne yağmur.Biz de eşimin memleketine Ankaraya geldik burdayız salıdan beri.Yarın dönecez evimize.Ama bahane oldu kendime 2tane hamile pantolonu, bebeğime badiler pijamalar günlük takımlar falan aldım inş. güzel günlerde giydiririz hepimiz de.zemuszemus
Selam arkadaşlar bayadır giremiyorum.Umarım hepiniz iyisinizdir.Özledim sizlerle sohbeti.
Eşimle tatile çıktık geçen pazar günü.Yakın olsun istedim Bartın taraflarına gittik ne yağmur ne yağmur.Biz de eşimin memleketine Ankaraya geldik burdayız salıdan beri.Yarın dönecez evimize.Ama bahane oldu kendime 2tane hamile pantolonu, bebeğime badiler pijamalar günlük takımlar falan aldım inş. güzel günlerde giydiririz hepimiz de.zemuszemus
selam canım bende tatıldeyımde yınede arada katılıyorum buranın guzel sohbetlerıne hayırlı olsun cicilerin daha ben pantol falan bişey almadım tatılden dönmeden alıp gıdıcem zaten bebısede 2yıl gıyecek kadar kıyafetı devleti verıyomus ondan suan almıyorum bişeyy
selam canım bende tatıldeyımde yınede arada katılıyorum buranın guzel sohbetlerıne hayırlı olsun cicilerin daha ben pantol falan bişey almadım tatılden dönmeden alıp gıdıcem zaten bebısede 2yıl gıyecek kadar kıyafetı devleti verıyomus ondan suan almıyorum bişeyy
neyse kızlar ben cıkıyorum hepiniz selametle kalın bebişlere iyi bakın kocalarınızında sabrını zorlamayın öpüyorumm iyi akşamlar
Selam canım, ben de bir hamile pantalonu bir de eteği aldım. Ama sıcaktan giyemiyorumkafamçokkarıştı gerçi onlar doğuma kadar giyilebiliyormuş. Doğumdan sonra da göbişlerimiz dev gibi olacağından bayağı işe yararlar
Tatil bahane alışveriş şahane. Benim hiçbir şey alasım yok. Şimdilik normal kıyafetlerle idare ediyorum. Zaten göbek pek büyümedi. Hamile olduğum anlaşılmıyor. Kilo da var ya, herkes şişmanladım sanıyor. Şöyle hamile göbeğim olsa da şişman değilim, hamileyim gibi görünse.
Sen de güle gülee giy canım.Etek almayı düşünmedim nedense çok etek giymediğimden.Elbiseye baktım ama almadım.Pantolonları da baya uyguna aldım biri kot çok güzel duruyor rahat ive ince, biri de yazlık kumaştan inş. güzel giyeriz.Evet doğumdan sonra da giyersiniz dediler.Hem kilodan hem göbikten olmazsa bişey giyecez mecburenyerimseniben
Ben de kot aldım, dar bir kalıp, incecik gösteriyor, hamiş göbeği de güzel duruyor onu giyince. Eteğim de kot, spor bir model. Sonbaharda rahat giyerim diye düşündüm. Elbiselere ben de baktım ama çok pahalıydı. Normal yazlık elbise giyince de zaten güzel duruyor. Şansımıza yaz hamilesiyiz
Maalesef biraz şişilik kalıyor. Hamile kalmadan önce 40 beden giyerken doğum sonrası pantolon almaya gittiğimde 46 beden olmuştu üzerime. Sinirden ağlamıştım. Ama o şişlik en geç bir ay içinde iniyor. En mantıklısı hamile pantolonunu bir süre daha giyip şişlik indikten sonra kıyafet almak.
Ben de kot aldım, dar bir kalıp, incecik gösteriyor, hamiş göbeği de güzel duruyor onu giyince. Eteğim de kot, spor bir model. Sonbaharda rahat giyerim diye düşündüm. Elbiselere ben de baktım ama çok pahalıydı. Normal yazlık elbise giyince de zaten güzel duruyor. Şansımıza yaz hamilesiyiz
Evet öyle yapmalı, zaten doğumdan sonra dışarıya birsüre zor çıkarız. Şişlikler inmeye başlayınca kıyafet alırız. Hamilelik öncesi kıyafetlerimiz keşke olsa ama zor sanırım
Haklısın. Ben esas kışı düşünüyorum. O koca göbeklerle ne giyeceğiz acaba?
Biraz bol olanlar giyilebiliyordu ama 42 bedenle daha rahat ettim. En önemlisi emzirmek. Kilolar uçup gidiyor. Bebekler sağlıklı büyüyor. Her açıdan avantajlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?