2009 Aralık Anneleri

Umarım sütüm bol gelir, bir yıl emzirmek isterim. Görümcem 3 yıl emzirdi :1shok:

Sütüm gelmeyecek diye hiç endişe etme. Benim annem hep mamayla büyütmüş bizi. Ablam da emziremedi. Sütün olmaz dediler. Birkaç gün çok az geldi süt, ama inatla emzirmeye devam ettim. Sonra iyice bollaştı. Hatta mahallede bir bebek daha vardı. Annesi biraz hastaydı. Ona bile süt sağıp veriyordum. Düşün artık. Emzirdikçe çoğalacak sütünüz. Hiç olur mu olmaz mı diye düşünmeyin. Muhakkak olur.

bende dün alışveriş yapıyım dedim, hamile kıyafeti falan alıyım kendime. ama ne yazıkki sadece bebek mağzalarına girip oğluşuma ciciler aldım. neyseki eski kıyafetlerim hala oluyor. bi de ip aldım mavi ve beyaz şimdi beyaz süeter örüyorum kuzuma sonrada mavi hırka düşünüyorum. bitirince örgü bölümüne ekliycem buraya da linki koyarım. tabi bakıp bakıp sevmekten bitirebilirsem örgümü :)

merhaba güzel anneler
herkesin keyfi yerindedir inşallah ben birkaç gündür biraz sıkıntılıyım çarpıntım oluyor maalesef kansızlıkdandır diye düşünüyorum doktorun verdiği kn şurubu midemi bulandırıyor diye içmiyorum
dün akşamda burnum kanadı bu dönemler olurmuş böyle şeyler tansiyonum normal çıkıyor onunu için korkmuyorum ama halsizlik oluyor işte
bunların haricinde iyiyiz allaha şükür oğlum bazen annesini gıdıklıyo bazen tekme atıyor geçinip gidiyoruz
hem iş hem ev sıcaklar falan akşam erkenden uyuduğum için internete firemiyorum maalesef sizlerin hamileliği nasıl gidiyor?

Canım demir hapı alıyor musun? Benim çarpıntılarım kan şurubundan sonra geçmişti. Burun kanaması bende de oluyor, yine fazla kanlanma ve hormonlarımızın oyunu. Kan şurubu mideni bulandırıyorsa hap iste doktordan, halsizliğin geçmez yoksa

haklısın canım yaaa içmezsem geçmeyecek bende biliyorum ama adam 3kutu yazdı ben daha bir kutusunu bitirememedim her kutu da 10 tane var üstelik offffff
onları bir kenara atıp dediğin gibi hap kullanayım bari
hadi iyi geceleeeeerrr

Kızlar günaydın hepinize kötü bi rüya gördüm çokkanamam vardı artık nasıl sileceğimi bilemiyodum çok korkuyorum kızlar

Kızlar günaydın hepinize kötü bi rüya gördüm çokkanamam vardı artık nasıl sileceğimi bilemiyodum çok korkuyorum kızlar

günaydın cnm .çok sıklaşıcak bu rüyalarımız doğum yaklaştıkça artacak..takma sakın kafana.

ınan çokkorktum sabahın 5inden beri uyuyamadım ve şimdide çalışıyorum kızlaaar

Günaydın canım bende çok kötü kabuslar görüyorum inanki ama olabiliyormuş bunlar bi şikayetin rahatsızlığın yoksa korkmana gerek yok

Günaydın kızlar, ben de hamilelik öncesinde çok rüya görürdüm ama şimdi tık yok. Oğlumu falan göreyim istiyorum ama yok, akşamları bir yatıyorum sanki komada gibi :))

Günaydın kızlar,bende aksine daha önceleri hiç rüya görmezdim, artık rüyasız gecem yok:)
bu gecede bebişimi gördüm doğum yaptım onu emziriyordum çok güzel ve korkulu bi rüyaydı :)

korkma canım annem kan görülen rüyalar bozulur der hep.

bu arada kızlar atağa geçti :) hayırlı olsun arkadaşlar.

Öylemi inan içim rahatladı canım kan ama ne kan kızlar bide benim4,5 aydan sonra mide bulantısı berbat bişekilde başladı b,ide :tomato: şişmeler başladı şimdiden erken değilmi

kızar selam bende aranıza yeni katıldım bende 20 haftalık hamileyim dr kasım 20 aralık 4 gibi doguma hazrlıklı ol dedi
cok sabırsızım bian önce o AYIN gelmesini umut ediyorum sanki zamn gecmiyomuş gibi sizede oyle oluyomu???

herkese merhabalar,bende ayın 14ünde doktora gittim oğlumu gördüm çok tatlıydı bu sefer bizim için biraz hareket etti başını elini oynattı ağzını açıp kapattı.doktor kilo ve boyunun zamanına göre çok iyi olduğunu söyledi hatta biraz uzun olcak dedi.3lü testimizi yaptırdık 1224 de 1 çıktı Allaha emanet umarım sağlıkla kavuşurum bebişime hepimizde tabiki...bu arada doktor kilomun 66 dan sadece 300 gr arttığını görünce çok sevindi sakın kilo almadım diye üzülme çok iyi biz böyle istiyoruz dedi çünkü bebeğin çok sağlıklı ve gelişimi iyi dedi içim çok rahatladı işte böyle...ayrıca ayın 12sinden beride baya bi hareketlerini hissediyorum çok hoşuma gidiyo ve heyecanlanıyorumm çooook güzel bi duygu ya döndüğünü hissetmek.1,5 ay sonrada 4 boyutlu renkli ultrasona gircem çok mutluyum:)

Öylemi inan içim rahatladı canım kan ama ne kan kızlar bide benim4,5 aydan sonra mide bulantısı berbat bişekilde başladı b,ide :tomato: şişmeler başladı şimdiden erken değilmi

kızın mı olacak canım kızlar annelerini biraz şişiriyo, bide havalar çok sıcak onunda etkisi var tabi.

KIZLAR HERKESE MERHABA UZUN ZAMANDIR GIRMIYORDUM GEZMEKTEN FIRSAT BULAMADIM DIYELİM....
GECTIGIMIZ CUMT. GUNU DR GITTIK VE BEBISIMINIZIN CINSIYETINI OGRENDIK ...
BEBISIMIZ ERKEK ... :)
HEM CIN TAKVIMI HEM YUZUK FALI HEM RUYALARIM HEPSI TUTTU ANLAYACAGINIZ...
BU ARADA 3LÜ TESTIMIZIDE YAPTIRDIK VE TATILE CIKTIK ...GUZEL BIR BOZCADA TATILINDEN SONRA EVIMIZDEYIZ...
ARTIK OĞLUŞUMA ALIŞVERIS YAPABILIRIM :)))gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…