• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar, bende aranıza geleyim dedim.. arzu adım.. 17+3 günlük oğluşum :CüvCüv: doğum 26 aralık gibi gözüküyor:emir_bebek:.. herkese hayırlısıyla bebişleri doğurmayı nasip etsin Allahım.. çok ilginç duygu gelgitleri yaşıyorum. göz yaşım sanki gözümün ucunda bekliyor.. bu dönemde babamı da kaybettim, oydu buydu derken şuan baya baya güçsüzüm.. sizler nasılsınız arkadaşlar..

Arzu , yaşamış oldukların çok zor.. yaşayacakların da anladığım kadarıyla o kadar olmasa da yine zor.. (taşınmak vs bu dönemde)

Allah kolaylık ve sağlık versin inş.

Yine beklerizyerimseniben

merhaba arkadaşlar, bende aranıza geleyim dedim.. arzu adım.. 17+3 günlük oğluşum :CüvCüv: doğum 26 aralık gibi gözüküyor:emir_bebek:.. herkese hayırlısıyla bebişleri doğurmayı nasip etsin Allahım.. çok ilginç duygu gelgitleri yaşıyorum. göz yaşım sanki gözümün ucunda bekliyor.. bu dönemde babamı da kaybettim, oydu buydu derken şuan baya baya güçsüzüm.. sizler nasılsınız arkadaşlar..

arzucumm hoşgeldin
allah sabır versin zor şeyler geçirmişsin
bebişin sağsalim gelince herşey yoluna girer bak göreceksin ilaç olacak sana

teşekkürler arkadaşlar hepinize hihoyyyt hergün bu bölümde olacağım artık.. yemek yedikten sonra zor nefes alıyorum ben kıslar ya... sonraları ne olcak merak ediyorum:sm_confused:

bu arada kıslar ben süt içemiyen tiplerdenim.. çok kötü ouyorum içince.. onun yerine ara da bir yoğurt yiyorum.. keçi boynuzu pekmezini öneririm herkese, hem diğer pekmezler kadar ağır bir tadı yok, hem de diğer pekmezler gibi çok faydalı..a.s.:enbuyukkk:

Beni de simdi hastaneden aradilar. Ayrintili ultrasonu farkli biri yapiyordu . Benim randevum oldugu tarihte hastaneden ayrilacakmis . Haftaya da tatilde olcam diye sanirim bugun gidicem hastaneye ayrintili icin .

kızlar merhaba ben geldim
ayy bir alışveriş yapmışım bebişe yıne sormayın
dayanamıyorum ben çarşıya gidince ya
sonum hayır olsun

Beni de simdi hastaneden aradilar. Ayrintili ultrasonu farkli biri yapiyordu . Benim randevum oldugu tarihte hastaneden ayrilacakmis . Haftaya da tatilde olcam diye sanirim bugun gidicem hastaneye ayrintili icin .

ohh git valla burcu daha iyi tatil öncesi ayrıntılıyada girmiş olacaksın kafan rahat rahat gidersin sonra

gunaydın meralciğim nasılsın öyku nasıl bu sabah
pelincim selam canım,
ancak girebildim topiğe.
sabah epey yoğun başladı.
öyküde bende şükürler olsun ki iyiyiz.
senin cadının keyfi nasıl annesi?

Herkeslere Gunaydinlar kaydirigubbakcemile3 Dun doktora gittim bende hem tatilden once goruneyim filan hemde su illet vajinit davam var ya benim. Tatile gidebilirsin sorun yok dedi . 2 saat yolculuk 30 dakika mola seklinde git dedi. Mayo giyme . Islak bikini ile asla kalma filan dedi. Bi de akinti sorunum var diye kullanmasi oldukca igrenc ilacimi yine verdi. Sorun yok sukur. Ayaginin filan olcusunu almaya calisti ama yerinde durmadigi icin alamadi. 340 gr olmusuz :) Koca genc kiz olduk yani artik . Dun tartildim 5.5 kg 'cuk almisim :) Demir hapi takviyesinde bulundu . Oyle iste :)
hadi gözün aydın cnm.
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
umarım tatilinde güzel geçer.

kız dedi :)))))) adama bişey demedim aslında diyemedim. sağolsun eşim susturdu beni. girerken zaten tembihliydim içerdede habire araya girip laf karıştırdı. doğumunu yaptırcak bence bişey deme deyince bende hafiften tısrtım zaten :))))
kızım çok sağlıklıymış maşallah. gelişimi çok şükür ii gidiyormuş. bu ay artık en rahat geçireceğin zaman dedi. şeker testine çağırdı ağustosun 4'ünde. yanında sıkılmış 1 tane limon getir. tadı kötü çünkü dedi. karıştırırsın rahat içersin dedi. aklınızda olsun sizinde. bebek büyümeye başladıkça sıkıntılar artıcak dedi. bu ay keyfini çıkar dedi. artık öle yapıcaz :)
önemli olan yavrularımızın sağlıklı olması değilmi? kız erkek farketmiyor yeterli sağlıkları yerinde olsun yavrularımıızn.
kızlar bahar'ın dediği gibi şeker testine giderken muhakkak limonunuzla gidin ve aç karnına gidin...

hoşgeldin cnım.
rabbim sabırların en büyüğünü versin sana.
rabbim bir yandan alıyor biryandan da veriyor işte.
bol bol dua et bizimde dualrımız seninle cnm.

ben henüz alış verişe başlamadım, biraz daha bekle diyor annem.. yasakkelimeama almak istiyor insan.. karnım daha fazla büyümeden önce evi taşımayı düşünüyoruz, kiraya çıkıcaz.. lohusalığımı sakin yaşamak istiyorum..
alışveriş için erken ama beğendiğin şeylerde olursa kaçırma al cnm.

ne güzeeeeeel
ben cumartesiye kadar mecburen bekliycem.
gelince yaz hemen burcuuuu
bakalım ne yaramazlıklar yapıyor yavrun:emir_bebek:
kızlar merhaba ben geldim
ayy bir alışveriş yapmışım bebişe yıne sormayın
dayanamıyorum ben çarşıya gidince ya
sonum hayır olsun

hoşgeldiiiiiiiiiiiin
kız yine neler aldın.
mina büyürken o aldıklarının hepsini giyebilecekmi:kedi:opuyorumnanaktan
canım benim insan dayanamıyor ama değilmi?

meralciğim benım cadıdan bugun hiç ses yok ona alışveriş yaptım diye sesi çıkmıyor sanırım
hanım hanım oturuyor galiba
tepmeden durmazdı anasını yoksa

meralciğim benım cadıdan bugun hiç ses yok ona alışveriş yaptım diye sesi çıkmıyor sanırım
hanım hanım oturuyor galiba
tepmeden durmazdı anasını yoksa

aferin ona.
benim kızda akşamdan bu yana pek sesiz duruyor. sabah babamıza söyledim akıllıdır benim kızım diyor:ecrin_bebek:

pelin nasıl uykum geldi anlatamam. gölzerim kapanıyor kanıyor oofff zor işim bugün anlaşıldımirmirmirmir

hastane çıkışı 2 tane
alt degiştirme mınderi
hırka ve patik örgü
polar tulum
banyo için maşrapa ve kova
benım için gögus pedi
bide bebek için taşıma çantası eşyalarını taşımaya nıkedan almıştım ya ona uygun görunce dayanamadım
eşim para verdi bugun iyi ben bebişe bişey bakarım dedım
o da daha sonra alırız bebişe kalsın işte paran dedi ama ben dayanamadım

aferin ona.
benim kızda akşamdan bu yana pek sesiz duruyor. sabah babamıza söyledim akıllıdır benim kızım diyor:ecrin_bebek:

pelin nasıl uykum geldi anlatamam. gölzerim kapanıyor kanıyor oofff zor işim bugün anlaşıldımirmirmirmir

geldimi senın yoneticiler
kestırecek yer yokmu cnm sana bugun

biz iyiyiz sen nasılsın cnm

iyiyim bende pelincim kızım hiç uslu durmuyor kıpır kıpır valla tek sıkıntım dünden beri klimalar çalışmıyor pişiyorum sıcakta

aferin ona.

benimde gözlerim kapanıyor meralll uykum varrrr :bbo:

hastane çıkışı 2 tane
alt degiştirme mınderi
hırka ve patik örgü
polar tulum
banyo için maşrapa ve kova
benım için gögus pedi
bide bebek için taşıma çantası eşyalarını taşımaya nıkedan almıştım ya ona uygun görunce dayanamadım
eşim para verdi bugun iyi ben bebişe bişey bakarım dedım
o da daha sonra alırız bebişe kalsın işte paran dedi ama ben dayanamadım
ay aya ben yerim o aldıklarını
bak nasıl özendiyor deli kız seni.
eee bende izin dönemimde alırım birşeyler. valla çok özendim şimdi:sinifsinif:
iyi günlerde sağlıcakla kullansın cadı kız.

geldimi senın yoneticiler
kestırecek yer yokmu cnm sana bugun
of sorma ikiside burada pelincim.
ve izin öncesi çok yoğun burası:sinifsinif:

iyiyim bende pelincim kızım hiç uslu durmuyor kıpır kıpır valla tek sıkıntım dünden beri klimalar çalışmıyor pişiyorum sıcakta

benimde gözlerim kapanıyor meralll uykum varrrr :bbo:
ah nerimacım akşam zor olacak öyle görünüyor.mirmirmirmir

aramıza hoşgeldin!
Başın sağolsun canım:teselli:

Back
X