merhaba ben yeni üye oldum. 18 haftalık hamileyim. bir kızımız olacak.beni de aranıza alır mısınız?a.s.
hosgeldınız hayırlı olsun kzınızda RABBIM SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben yeni üye oldum. 18 haftalık hamileyim. bir kızımız olacak.beni de aranıza alır mısınız?a.s.
Günaydın arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum...Senelik izinimi kullanıyorum....
Benim bebeğim cinsiyeti kız kaydirigubbakcemile3
Listeden değiştirebilirmisiniz...Doktorum yanılmış erkek annesi olmayı beklerken kız annesi oluyorum zemuszemus
Hiç ama hiç fark etmez yeter ki sağlıklı olsun kızçem![]()
herkes uyuyo galıba ama benım uykum kactı gunduz aksama kadar yattıgım ıcın uyuyamıyorum kımsede yokkı dedıkodu yapımmm
G Ü n a y d ı n Ş e k e r l e r
günaydınnn hanımlar nbersiniz bakalım
kız dedi :)))))) adama bişey demedim aslında diyemedim. sağolsun eşim susturdu beni. girerken zaten tembihliydim içerdede habire araya girip laf karıştırdı. doğumunu yaptırcak bence bişey deme deyince bende hafiften tısrtım zaten :))))
kızım çok sağlıklıymış maşallah. gelişimi çok şükür ii gidiyormuş. bu ay artık en rahat geçireceğin zaman dedi. şeker testine çağırdı ağustosun 4'ünde. yanında sıkılmış 1 tane limon getir. tadı kötü çünkü dedi. karıştırırsın rahat içersin dedi. aklınızda olsun sizinde. bebek büyümeye başladıkça sıkıntılar artıcak dedi. bu ay keyfini çıkar dedi. artık öle yapıcaz :)
Herkeslere Gunaydinlar kaydirigubbakcemile3 Dun doktora gittim bende hem tatilden once goruneyim filan hemde su illet vajinit davam var ya benim. Tatile gidebilirsin sorun yok dedi . 2 saat yolculuk 30 dakika mola seklinde git dedi. Mayo giyme . Islak bikini ile asla kalma filan dedi. Bi de akinti sorunum var diye kullanmasi oldukca igrenc ilacimi yine verdi. Sorun yok sukur. Ayaginin filan olcusunu almaya calisti ama yerinde durmadigi icin alamadi. 340 gr olmusuz :) Koca genc kiz olduk yani artik . Dun tartildim 5.5 kg 'cuk almisim :) Demir hapi takviyesinde bulundu . Oyle iste :)
ben hala isim bulamadım.
aslında kızım olursa zenan koyarım diyordum ama bilemedim sizce? kimsede yanaşmıyor