• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

canım allah sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah. bende süt içemiyorum. şimdi bi kaç çare buldum. bi kaseye bisküvi kırıyorum üstüne süt döküyorum, mama gibi yani ya da cornflakes le falan içmeye çalışıyorum. artık süt içmek zorundayız canım. bide yemekten 1 saat önce falan yapıyorum bunları üstüne su içiyorum sonrada hemen yemek yiyorum.

bende içemiyorum.
iyi fikir valla
bende öyle yapayım.
cornflakes i bende ara sıra yapıyordum ama bisküvi hiç aklıma gelmemişti.kaydirigubbakcemile5

ıKıSıDE SÜPER FıKıR KISLAR.. BENDE BıRAZDAN ÇIKICAM, HEPıNıZı ÖPÜYORUM KENDıNıZE DıKKAT EDıN.. opuyorumnanaktan

canım benimkinede kız yazmışsın ama doktor net bişey demedi daha bi kere kız bi kerede erkek demişti iyice netleşmeden bişey demek istemiyorum bu arada bu akşam doktora gidiyorum dananın kuyruğu kopacak inşallahh

Tamam canım %90 kız falan demiştin sanıyorum ama bakalım dön dr.dan kesin cinsiyeti yazarız ozaman.Belki de bu haliyle kız olarak kalır.yerimseniben Hayırlısı olsun canım güzel haberlerle dönersin inş.:Saruboceq:

Arkadaşlar dr.a gittim geldim 3lü test sonucunu gösterdim çok iyi dedi dr. herhangi bir risk yokmuş çok rahatladımzemuszemus
Ama bebeğimi göremedim randevu almadan gittiğim için kalabalıktı bakamadı dr.1 ay sonra gel dedi.Ben de olmazzz ben dayanamam dedim güldü tamam bu arada istediğin zaman gel bakarız dedikaydirigubbakcemile3

kızlar bende doktordan geldim kızım oluyo galiba galiba diyorum çünkü benimki kaçtı doktor kovaladı ama bi yakalayamadı olsun yakalayamasın hareket etsin:) kocaman olmuş ya hareket edince bende hissediyorum ya artık başka bi şey oldu bu ay dahada bi bağlandım doktor erkek olsaydı şimdiye bişey görürdük dedi ama bizimkide durmadı neyse yüksek ihtimalle kızım diye sevicem kız ismi bulmakta zor ya bi Asya var aklımızda Bade ismini duymuştum çok sevmiştim herkes dalga geçince bende Bade konusunu kapattım bu arada 24. haftada şu şeker testi ve renkli doppler işini halldicem renkli doppler şu renkli ultrason değil dimi hani çamur gibi görünen ona ne zaman giricez ya bide 288 gr. çıktı sizinkilerin ağırlıkları nasıldı iri bi biebek olacak diyo bende kaç kilo doğar dedim tahminen.3 kiloyu geçer diyo bak bak ben zaten 4 kilo doğmuşum kız halimle 3 kilonun neresi iri

kızlar bende doktordan geldim kızım oluyo galiba galiba diyorum çünkü benimki kaçtı doktor kovaladı ama bi yakalayamadı olsun yakalayamasın hareket etsin:) kocaman olmuş ya hareket edince bende hissediyorum ya artık başka bi şey oldu bu ay dahada bi bağlandım doktor erkek olsaydı şimdiye bişey görürdük dedi ama bizimkide durmadı neyse yüksek ihtimalle kızım diye sevicem kız ismi bulmakta zor ya bi Asya var aklımızda Bade ismini duymuştum çok sevmiştim herkes dalga geçince bende Bade konusunu kapattım bu arada 24. haftada şu şeker testi ve renkli doppler işini halldicem renkli doppler şu renkli ultrason değil dimi hani çamur gibi görünen ona ne zaman giricez ya bide 288 gr. çıktı sizinkilerin ağırlıkları nasıldı iri bi biebek olacak diyo bende kaç kilo doğar dedim tahminen.3 kiloyu geçer diyo bak bak ben zaten 4 kilo doğmuşum kız halimle 3 kilonun neresi iri

ohhh ne guzel ...benımde oglus... :))
bende ıkı gundur hıssedıyorum karnım sertlesıyor sonra kıpırtılar oluyor orda cok ılgınc...
ben en son uclu test yaptırdım yenı daha ...3lüden sonra neler var bılmıyorum...???
o camur gıbı olan ultrasonla bız her gıttımızde bakıor doktor? ben 16. haftada gıttım bebısım 147 gr dı.bende 4 kılo 200 gr dogmusum zayıf olcanı sanmıyorum :):roflol:

kizlar iyidir :) benim de kizim olacak. ben ayrintiliya 18. haftanin ilk gunu gittim. agirligi 227gr. dedi. seninkiyle asagi yukari ayni yani...

günaydın kızlar .esracım çok sevindim bebişinin iyi, olmasına bende 24 hafta şeker yüklemesi için gideceğim ama daha çok var bu arada tekrar giderim sanırım.dopler dediği renkli ultrason ayrıntılı ultrason aynı şeyler çünkü ben 19. hafta girdim raporda doopler üçlü usg sonucu gibi bişey yazıyordu. benim bebişimde ozamanlar 256 gr dı .şimdi büyümüştür banada doktar 3,5 -4 kilo arası doğar dedi. hayırlısı olsun bklm 4 kg ve sonrasını genelde sezeryana alıyorlar ben normal istiyorum umarım da öyle olur.3,5 kg çok normal bence bir bebek için doğunca aldırırız onlara zaten kiloları.

esra bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, aman MAAŞALLAH.. demek bıcır bıcır bir kız olacak inşallah.. kızlar çok tatlı oluyor yaa..

gunaydın kızlar
çok iyiyiz bugun maşallahımız var
dun eşim bizi bogaza göturdu denıze sıfır 3 saat oturduk yemek yedık ilk defa 1 fincan kahve içtim ki çok severim eve gelince bogaz havasından sanırım mışıl mışıl uyumuşum insnın uykusunu alması dönup durmadan yatması ne guzel bir duyguymuş yaa

gözunaydın cnm saglıklı olması en guzel hbr
inşallah detaylı ultrason ve şeker testlerinide atlatırız hepimiz iyi sonuçlrla

Back
X