• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bende dün girdim detaylı ultrasona 20 hafta 5 günlük olmamamıza ragmen 400 gr olmusuz ve 21 hafta 6 günlüük gibi görünüyormuş bebek yanı 1 hafta önde maasallah kızıma :))

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnn herkese hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Nevincim maşallah kocaman olmuş senin bebiş..

Merhaba arkadaşlar
Benim bebeğim de öyle maşallah en başından beri bir hafta önde gidiyor.Maşallah bebeklerimize.Bakmayın siz burda bizim 17hafta 3günlük göründüğümüzeezemuszemus Uzun olacak benm oğlumm

Saglikla zamaninda gelsinlerde :)

Evet canım haklısın:)
Ben dr.a ultrasona göre büyük çıkması doğum tarihini de ona göre erkene alır mı diye sordum.Hayır dedi.Büyüklüğü ne olursa olsun bariz erken döllenme veya geç döllenme durumları hariç sat bizim doğum tarihimizi belirleyen unsurmuş.Sat a göre hesaplanırmış hafta ve doğum tarihi.

selam arkadaşlar
nekadar güzel haberler var bugünde.
hepinizin gözü aydın.
maşallah maşallah. rabbim nazarlardan saklasın yavrucuklarımızı:nazar:
bakalım benim tatlı kızım nekadar olmuş teyzeleri. kısmetse cumartesi bende göreceğim. çok heyecanlıyım ama:kedi:

Evet canım haklısın:)
Ben dr.a ultrasona göre büyük çıkması doğum tarihini de ona göre erkene alır mı diye sordum.Hayır dedi.Büyüklüğü ne olursa olsun bariz erken döllenme veya geç döllenme durumları hariç sat bizim doğum tarihimizi belirleyen unsurmuş.Sat a göre hesaplanırmış hafta ve doğum tarihi.

Dun bende sordum 5 Aralik gozukuyor dogum tarihi diye . Kizlar genelde erken gelir dedi. Aralik annesi degilde sen Kasim annesi olursun dedi :=)

merhaba nevincim, maaşallah teyzesi yer onu... benim oğluşumda öyleymiş teyzesi :emir_bebek:

evet ya hızlandı büyümeleri bizim bebişlerin:)) 59 kılo oldum şuan ..beslenmemde iyi gibi..bakalım balık yağına ve demir ilaçina başlıycam 2 hafta sonra

evet canım 53 ile başladım şuan 59 um...aöa bi istahım acıldı bu aralar nir görseniz:))))

bide bende hiperemezis gravidarum yanı gebelikte görülen bulantı kusma olmadı belkide bunun etkısıyle bu kıloyla devam ediyorum

bide bende hiperemezis gravidarum yanı gebelikte görülen bulantı kusma olmadı belkide bunun etkısıyle bu kıloyla devam ediyorum

Bende 12-13.haftaya kadr oldu kilo almadım ozaman hiç.ondan sonra aldım hızla kilo.Dr. dikkat et dedi.en son iki hafta önce tartıldım daha da almışımdır belki kilo:kedi:

amanın küsmeyinnn:))) verilir alınsada kilolar..sizinki kaç şuana kadar en fazla 8 kılo almısınızdır bence

Back
X