• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ben cumartesi günü evi temizlettirdim, tertemiz eve girmek süper bişey ya.. pazar da babamın kırkını okuttuk..sonrası da baya bir stresli bir gündü benim için.. bebeğe bişey olacak diye annecim ve eşim çok korktular.. işte böyle.. umarım dahamutlu bir hafta sonu geçirenler vardır.kafamçokkarıştı.

Canım babanı mı kaybettin, çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Hem de hamilelikte böyle bir şey yaşamak çok zor, Allah sana moral ve güç versin canım

a.s.kızlar merhaba,
buralarda nadir gözüken ara ara okuyup bi kaç kere yazan bir üyeyim:) şuan 21 hafta 3 gün 'ü doldurdum.Herşey iyi çok şükür bi yaramazlık yok, benim tek endişem doğum aşırı korkuyorum kabuslarıma giriyo.Normal yapmak istiyorum aslnda bu korkuya sezeryana yönelmem lazım ama yok herşeye rağmen inşallah normal de direnicem.Öyle yani şuan aklmdan geçenleri paylaşiim dedim:) sağlıcakla kalın...

paylaştığın için teşekkürler canım.. şimdiden bu kadar stres yapma kendine, ( sana böyle desemde bazen bende bu düşüncelerle boğulmuyorum:kedi: değil doğrusu) zaman ve sağlık durumun herşeyi göstericek nasılsa.. önemli olan senin için hayırlısı, sağlıklısı.. sezeryan isteyipte, acil normal doğuma girenler de oluyor.. normal isteyip çatısı açılmayanlar.. herzaman hakkında ve bebişin hakkında hayırlısını dile.. öyle büyük bir mucize ki, Allah meleklerini yolluyor annelerin yanına o an... ve herşey olup bitiyor.. Allaha şükür ki bizler şimdi iyi şartlarda hatta süper lüks şartlarda doğum yaşıyoruz.. annelerimizi bir düşün.. evde doğum yapıyorlardı.. doğum anına kadar cinsiyetlerimizi bile bilmiyorlardı.. ne kontrol ne birşey..

tüm bunları düşün ve içini rahatlat.. yapacağın şey çok kutsal.. sen bir mucizenin yönetmeni olacaksın.. doğuma stressiz ve mucize gerçekleştirmek adına girersek o kadar rahat ve iyi geçiyormuş doğum.. içini rahat tut.. Önce Allah sonra dr. un sana yardımcı olacak..

kendine iyi bak.. sık sık uğra.. :teytey:a.s.

Merhaba kızlar bugün herkes tatilde galiba :) Sevgli Kokoç ben de normal doğum istiyorum, epidural istiyorum o zaman daha az ağrı oluyormuş. Umarım sezaryen gerekmez. gerçi olanlar şikayetçi değil ama normalden sonra daha kolay toparlanıyor insan

Normal çok daha sağlıklı bence.Hem 2. hamilelikte 1.deki dikiş acır gerilir diye de endişelenir insan o dokular nasıl oturucak üfff aslnda ne güzel uyu uyan ohh doğmuş bi de artk çoğunluk sezeryan olduğu için daha da geliştirdiler sorun kalmıyo gibi ama normal en doğrusu bence.Ağrısız doğum da güzel de epidural için ii bi araştırmak lazm ben hala konuşmadm doğumla ilgili hiç bişey doktormla.Bi konuşiim de şu karamsarlığımı atiim canım çok tatlı benim sanırım ondan oluyo.:çok üzgünüm:

Canım babanı mı kaybettin, çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Hem de hamilelikte böyle bir şey yaşamak çok zor, Allah sana moral ve güç versin canım

teşekkür ederim sevgili arkadaşım, evet 3 aylıkken babamı kaybettim.. Hayatta herşey oluyor.. içim kan ağlasada, babamın çok istediği ve onun için yaptığım bu bebeğe iyi bakmaya çalışıyorum... güzel dileklerin için çok sağol...

teşekkür ederim sevgili arkadaşım, evet 3 aylıkken babamı kaybettim.. Hayatta herşey oluyor.. içim kan ağlasada, babamın çok istediği ve onun için yaptığım bu bebeğe iyi bakmaya çalışıyorum... güzel dileklerin için çok sağol...

Canım benim bebeğin için en önemli olan şey senin moralini yüksek tutman, anladığım kadarıyla güçlü bir insansın. Bebişine odaklan, ona neler alacağını düşün. Cinsiyeti belli mi

Normal çok daha sağlıklı bence.Hem 2. hamilelikte 1.deki dikiş acır gerilir diye de endişelenir insan o dokular nasıl oturucak üfff aslnda ne güzel uyu uyan ohh doğmuş bi de artk çoğunluk sezeryan olduğu için daha da geliştirdiler sorun kalmıyo gibi ama normal en doğrusu bence.Ağrısız doğum da güzel de epidural için ii bi araştırmak lazm ben hala konuşmadm doğumla ilgili hiç bişey doktormla.Bi konuşiim de şu karamsarlığımı atiim canım çok tatlı benim sanırım ondan oluyo.:çok üzgünüm:

Benim arkadaşlarım sezeryan da olsa epidureli tercih ettiler. Doğumdan hemen sonra bebeğini kucağına alabiliyorsun

Canım benim bebeğin için en önemli olan şey senin moralini yüksek tutman, anladığım kadarıyla güçlü bir insansın. Bebişine odaklan, ona neler alacağını düşün. Cinsiyeti belli mi

evet belli teyzesi, erkek.. hepimize moral olaca.. dayısı teskeresini alıp onu kucağına alacağı günleri bekliyor.. anneannesi onun kokusunu içine çekeceği günleri bekliyor.. hepimiz dört gözle onu bekliyoruz..

paylaştığın için teşekkürler canım.. şimdiden bu kadar stres yapma kendine, ( sana böyle desemde bazen bende bu düşüncelerle boğulmuyorum:kedi: değil doğrusu) zaman ve sağlık durumun herşeyi göstericek nasılsa.. önemli olan senin için hayırlısı, sağlıklısı.. sezeryan isteyipte, acil normal doğuma girenler de oluyor.. normal isteyip çatısı açılmayanlar.. herzaman hakkında ve bebişin hakkında hayırlısını dile.. öyle büyük bir mucize ki, Allah meleklerini yolluyor annelerin yanına o an... ve herşey olup bitiyor.. Allaha şükür ki bizler şimdi iyi şartlarda hatta süper lüks şartlarda doğum yaşıyoruz.. annelerimizi bir düşün.. evde doğum yapıyorlardı.. doğum anına kadar cinsiyetlerimizi bile bilmiyorlardı.. ne kontrol ne birşey..

tüm bunları düşün ve içini rahatlat.. yapacağın şey çok kutsal.. sen bir mucizenin yönetmeni olacaksın.. doğuma stressiz ve mucize gerçekleştirmek adına girersek o kadar rahat ve iyi geçiyormuş doğum.. içini rahat tut.. Önce Allah sonra dr. un sana yardımcı olacak..

Hepimiz için hayırlısı olsun haklısın. Ben sağlıklı oliim oğlum sağlıklı doğsun da.Hepimiz az acılı, bi avazda doğuralım inşallah:) korkunun ecele faydası yok evladıma kavuşcam diye acıyı unutmaya çalışcam artk ne yapalım bu da kadın olmanın hem kutsallığı hem de zorluğu, eskiden böyle çok irdelenmediği kurcalanmadığı için daha mı kolaymış ne:) babanem kızlar benimki geliyo galiba dermiş evin doğum odasına geçermiş:) yarm saat sonra amcamlardan biri kucağnda dönermiş:))) :roflol:

Bu arada başın sağolsun, Baba bambaşka gölgesi yeter derler ya ben babamı kaybettiğimde 41 yaşındaydı trafik kazasında vefat etti, bizim evimiz de 3 senedir gölgesiz, ıssız.
Hiç bi an akıldan çıkmıyo ki her şeyi onunla bağlantılıyosun, evlendiğim de babam yoktu şimdi torunu olcak yine yok her şey yarım geliyo insana , Tek dileğim bi oğlm olsun adını onun adı koyiim kısmetse oğlum olcak ve adını koycam bi de Babama benzerse dualarımız kabul olucak,bize teselli olcak.
Allah ım geride kalanlara uzun ömür versin ölmüşlerimizin mekanları cennet olsun.Bol dua ederek hayırlı evlat olarak onlara son görevlerimizi yapmaktan başka çaremiz yok.

Kızlar ben bebeğimin hareketlerini tam olarak daha hissetmiyorum nabıcacm inanın korkuyorumya perşembe günü 20+1günlük oluyorum nasıl hissediliyo hareketleri

içinde bişey hareket ediyo işte.. senin bişey yapmana bağlı diil, o kendiliğinden zaten dönüyo.. kelebeğin kanat çırpması gibi bişey.. göz seyirmesi gibi bişey.. ben hissediyordum, dün halamı evden kovarken öyle bir sinir krizi geçirdim ki, bebeğim korktumu ne.. bugün hiç hareket etmedi..senağlama

içinde bişey hareket ediyo işte.. senin bişey yapmana bağlı diil, o kendiliğinden zaten dönüyo.. kelebeğin kanat çırpması gibi bişey.. göz seyirmesi gibi bişey.. ben hissediyordum, dün halamı evden kovarken öyle bir sinir krizi geçirdim ki, bebeğim korktumu ne.. bugün hiç hareket etmedi..senağlama

Canım anladım saolasın halana niye sinirlendin neoldu dert etme kendine ...

merhaba kızlar dün ilk defa oğlumu çok fazla hissettim. her zaman seğirme yada batma şeklinde oluyordu. dün resmen tekme attı, hatta babasıda hissetti. çok güzeldi. saatlerce 2-3 dakikada bir tekmeledi annesini kuzum. bugün okadar fazla değildi ama ara ara hissettirdi yine kendisini.

merhaba kızlar dün ilk defa oğlumu çok fazla hissettim. her zaman seğirme yada batma şeklinde oluyordu. dün resmen tekme attı, hatta babasıda hissetti. çok güzeldi. saatlerce 2-3 dakikada bir tekmeledi annesini kuzum. bugün okadar fazla değildi ama ara ara hissettirdi yine kendisini.

selam canım bende bugün o kadar net hissettim ki bebeğimin hareketlerini çok güzel bir duygu ya git gide dahada güçlenecekler bizim bebişler inş..

Back
X