• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Herkese merhabalar ,

Siteye yeni üyeyim 2-3 gündür bu konuyu takip ediyorum. Ben de aralık annnesi olacağım inşallah. ...
SAT 20 Mart.ve Bir oğlum olacak inşallah

.. Kısaca hamilelik öykümü anlatmak istiyorum ben çoğunuzu tanıdım siz de tanıyın diye

7 yıllık evliyim daha önce 4 kere aşılama yaptım ve bunlardan bir defasında hamile kalabildim.Ve bu hamileliğim kalp atışlarını gördükten 1 hafta sonra bebeğimin sebebi bilinmeyen nedeenle öldüğü anlaşıldı ve kürtaj yapmak zorunda kaldım.
Daha sonra 3 kere tüp bebek denedik ve sonuncusunda tekrar hamile kalma kaldım.Bu gebeliğimde de her şey 17.haftaya kadar yolunda giderken ve hiç bir sorun görülmezken gece yarısı sularım boşaldı ve bebeğimi aborte ettiler.Bebeği otopsiye aldılar , genetik inceleme de yapıldı ancak sebep bulunamadı.Ve bu olay geçen sene bu vakitlerdeydi..

tam da artık tedavi yok ve herşeyi Allah'a bıraktım derker , ne tüp bebek ne aşılama da yapmamışken yani normal bir şekilde hamile olduğumu öğrendim... Ve şuan çok şükür sorunsuz devam ediyor.ve 18 haftalık oldu...Ancak korkularım da yok değil... Bu sefer tedavisiz olması da Allahın bize bir lütfu diye düşünüyoruz.

Sanırım doğum zamanım 24 aralık bakarsınız yılbaşı bebeği de olur..

Tüm arkadaşların sorunsuz bir hamielik dönemi geçirmesini ve bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını Allah'tan dilerim..

Son düzenleme:
t
merhaba kızlar dün ilk defa oğlumu çok fazla hissettim. her zaman seğirme yada batma şeklinde oluyordu. dün resmen tekme attı, hatta babasıda hissetti. çok güzeldi. saatlerce 2-3 dakikada bir tekmeledi annesini kuzum. bugün okadar fazla değildi ama ara ara hissettirdi yine kendisini.

bend e 5 gündür falan net hissediyorum kızımı pek bir hareketli anası gibihihoyyyt

Herkese merhabalar ,

Siteye yeni üyeyim 2-3 gündür bu konuyu takip ediyorum. Ben de aralık annnesi olacağım inşallah. ...

.. Kısaca hamilelik öykümü anlatmak istiyorum ben çoğunuzu tanıdım siz de tanıyın diye

7 yıllık evliyim daha önce 4 kere aşılama yaptım ve bunlardan bir defasında hamile kalabildim.Ve bu hamileliğim kalp atışlarını gördükten 1 hafta sonra bebeğimin sebebi bilinmeyen nedeenle öldüğü anlaşıldı ve kürtaj yapmak zorunda kaldım.
Daha sonra 3 kere tüp bebek denedik ve sonuncusunda tekrar hamile kalma kaldım.Bu gebeliğimde de her şey 17.haftaya kadar yolunda giderken ve hiç bir sorun görülmezken gece yarısı sularım boşaldı ve bebeğimi aborte ettiler.Bebeği otopsiye aldılar , genetik inceleme de yapıldı ancak sebep bulunamadı.Ve bu olay geçen sene bu vakitlerdeydi..

tam da artık tedavi yok ve herşeyi Allah'a bıraktım derker , ne tüp bebek ne aşılama da yapmamışken yani normal bir şekilde hamile olduğumu öğrendim... Ve şuan çok şükür sorunsuz devam ediyor.ve 18 haftalık oldu...Ancak korkularım da yok değil... Bu sefer tedavisiz olması da Allahın bize bir lütfu diye düşünüyoruz.

Tüm arkadaşların sorunsuz bir hamielik dönemi geçirmesini ve bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını Allah'tan dilerim..

canım tkr gözün aydın bak yine hamişsin inşallah sonuna kadar herşey süper gidecek..bend e 3 aşılama bir tüp bebek ama hepsi olumsuz tüp bebekten sonraki ay dogal yolla hamile kaldım.şimdilik hiç sorunumuz yok inşallah böyle devam eder..

günaydın kızlarr nasılsınız dün hiç giremedim nete ne var ne yok herkes tatilde herhalde

günaydın kızlarr nasılsınız dün hiç giremedim nete ne var ne yok herkes tatilde herhalde

günaydınn.evet kimsecikler yok ben de haftaya tatile çıkıyorum ama herkes aman gitme bişey olur vs tedirgin ediyor beni sorunsuz bir gebelik geçiriyorum ama insanı telaş yapıyorlar..

günaydınn.evet kimsecikler yok ben de haftaya tatile çıkıyorum ama herkes aman gitme bişey olur vs tedirgin ediyor beni sorunsuz bir gebelik geçiriyorum ama insanı telaş yapıyorlar..

Canım eğer sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsan seyahat hiç engel değil hatta iyi bile gelir. Kimseyi takma, git tatiline bol bol dinlen, yüz. Ben Antalya- Sarıgerme arasında mekik dokudum, otobüsle gidip geldim ama hiç zorlanmadım.

yok cnm tatil çok ii gelir.takma sen kimseyi bol bol yüz eğlennn dinlennnn bence.sakınan göze çöp batarmış dikkatli ol yeter...

gulsila, edalim35, fms, nefican, tavuskusu77

Günaydın kızlar...

nasılsınız?
biz iyiyiz maşallah, bebişim kesin kız mış.dolabını yaptırdık, beşiğini de yaptırıcaz ama daha erken bir de duvar rafı yaptırdık 2 tane. hemen tulumunu astım bebişimin.zaten 1 tulumu var kıyafet olarak.açıp açıp bakıyoruz babasıylaopuyorumnanaktan
Allahım bu güzel duyguları yaşattığın için şükürler olsun.
Ama günler geçmiyo...hepimiz bebişlerimizi sağlıklı olarak kucaklarız inş.

Herkese merhabalar ,

merhaba canım aramıza hoşgeldin.. ve gözün aydın diyorum.. inşallah bu kez meleğine hayırlısıyla kavuşursun.. dediğin gibi bu doğal yolla geldi, Allahın bir lütfu, bu kez onu melekler tutacaktır merak etme Allahın izniyle kendine iyi bak.. biz her dakika burdayız sohbet ederiz..zemuszemus

Günaydın kızlar...

nasılsınız?
biz iyiyiz maşallah, bebişim kesin kız mış.dolabını yaptırdık, beşiğini de yaptırıcaz ama daha erken bir de duvar rafı yaptırdık 2 tane. hemen tulumunu astım bebişimin.zaten 1 tulumu var kıyafet olarak.açıp açıp bakıyoruz babasıylaopuyorumnanaktan

günaydın meryem, ne kadar hızlısın :1rolleyes:.. ben 6. ayda belki başlaıycam bişeyler almaya.. erkenden alma diyor herkes.. tabi bende hevesleniyorum ama... fisfisfis

Selam kızlar,, cici anneler nasılsınız scaklarla aranız nasıl bende uzun zamandan berı gıremıyorum sıteye arada sırada takıp etmeye calısıyorum sıcaklar cok zorluyor onun harıocınde bomba gıbıyım

sagolun kızlar rahatlattınız benia.s. biz arabayla çıkacagız çeşme olacak.5 saat falan bize.saat başı mola verecegiz ve güneşten sakınacagım:)

Günaydın kızlar...

nasılsınız?

gunaydın Hayırlısı olsun canım allah kucagına almak nasıpetsın
alınacaklar konusunda haklısın valla bızde bırsey yapamıyoruz daha erken dıye .vakıt gecmek bılmıyor gıbı ama bugunlerın tadını cıkartmaklazım alısverıs ıcın sabırsızlanıoyor ınsan valla dısarı bıle cıkmıyorum kendımı tutamayıp alısverıs yapcam dıye

Merhabalar arkadaşlar. Herkes tatile gitmiş ben de bitirdim geldim tatili. Ama bir terslik olmazsa haftaya da Akçay'a doğru gitmeyi düşünüyorum. Kürşatım sorunsuz bir gebelikse tatile gitmende ne sakınca olabilir ki. Doktorun ne diyor? Sen milletin lafına bakma kendini iyi hissediyorsan, doktoruda sorun yok diyorsa git. Çok iyi geliyor inanki.

Ewdal aramıza hoşgeldin. Ne kadar güzel bir mucize nasip etmiş Allah size. İnşallah sağlıkla tamamına erdirir.
Fatma doktora gidecektin sanırım geçen hafta gittin mi nasılmış oğluşun?

Benim de cuma günü ayrıntılı ultrasonum var. Vakit geçmiyor artık inşallah güzel haberler alırım şu kistte geçmiştir umarım. Bu arada rekor kırdım üç haftadır ultrasona girmiyorum.
Artık hissetmeye başladığım için bebişimi içim rahat. Gerçi niye bugün az kıpırdadı, niye bu saate kadar sesi çıkmadı gibi endişelerimde yok değil ama idare etmeye çalışıyorum.

Pelin'inde kalp ekosu iyi çıkmış çok şükür. Şu an yok sanırım o da tatilde. Ne güzel en başatan beri ne kadar pozitifti iyi haberlerini de aldı. Keşke ben de öyle olabilsem. Olumsuz düşünerek olumsuzluk çekiyorum üstüme gibi geliyor.

kıslar şimdilik bebek odası takımı almasam da, beşiği dolabı halısı ayrı ayrı (uygun fiyatlı) alıp birbirine uydursam perdeysiydi bilmem ne.. sizce nasıl olur.. çünkü kiraya çıkıyoruz.. şuan çalılıyorum ama sonraları eşim yanlız kalacak zorda kalsın fazla masraf olsu istemiyorum..

Merhabalar arkadaşlar. Herkes tatile gitmiş ben de bitirdim geldim tatili. Ama bir terslik olmazsa haftaya da Akçay'a doğru gitmeyi düşünüyorum. Kürşatım sorunsuz bir gebelikse tatile gitmende ne sakınca olabilir ki. Doktorun ne diyor? Sen milletin lafına bakma kendini iyi hissediyorsan, doktoruda sorun yok diyorsa git. Çok iyi geliyor inanki.

Ewdal aramıza hoşgeldin. Ne kadar güzel bir mucize nasip etmiş Allah size. İnşallah sağlıkla tamamına erdirir.
Fatma doktora gidecektin sanırım geçen hafta gittin mi nasılmış oğluşun?

Benim de cuma günü ayrıntılı ultrasonum var. Vakit geçmiyor artık inşallah güzel haberler alırım şu kistte geçmiştir umarım. Bu arada rekor kırdım üç haftadır ultrasona girmiyorum.
Artık hissetmeye başladığım için bebişimi içim rahat. Gerçi niye bugün az kıpırdadı, niye bu saate kadar sesi çıkmadı gibi endişelerimde yok değil ama idare etmeye çalışıyorum.

Pelin'inde kalp ekosu iyi çıkmış çok şükür. Şu an yok sanırım o da tatilde. Ne güzel en başatan beri ne kadar pozitifti iyi haberlerini de aldı. Keşke ben de öyle olabilsem. Olumsuz düşünerek olumsuzluk çekiyorum üstüme gibi geliyor.

ben 2 dr a gidiyorum biri 2.5 yıldır gittigim dr biri de güvendigim dr her 2 si de gidebilirsin dedi:dance: ya bu detaylı ultrason ne zaman oluyor ben de istiyorum inşallah senin de herşey süper çıkar ultrasonda

kıslar şimdilik bebek odası takımı almasam da, beşiği dolabı halısı ayrı ayrı (uygun fiyatlı) alıp birbirine uydursam perdeysiydi bilmem ne.. sizce nasıl olur.. çünkü kiraya çıkıyoruz.. şuan çalılıyorum ama sonraları eşim yanlız kalacak zorda kalsın fazla masraf olsu istemiyorum..

canım ben oda aldım ayrı bir beşikte aldım ama hepsi beleş çünkü 3 yaşında kardeşim var ve o da kız hepsi bana kaldı ondanhihoyyythihoyyyt

eger olmasaydı ben de senini gbi düşünüyordum odayı sonra alacaktım..

Beşiği kaliteli olsun, onun haricindekileri zevkine göre döşersin. İnsan çalışamayınca epey zor geliyor. Fazla sıkışmadan halletmek en iyisi.

Back
X