Peki detaylı ultrasonu kendi doktorunuz mu, başka doktor mu yaptı/yapacak?
Selam arkadaşlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.Ben iyi sayılırım.Cumartesi sabahı hafif lekelenmem oldu çok korktum çok ağladım dr.a gittik ama çok şükür hiç bir sorun yok.Dr. yorgunluktan olabilir dedi.10gün dinleneceksin dedi.İğne yaptılar bir tane.Şuan çok iyiyim çok şükür.Oğlum olacağı da kesin artık:)Eliyle yüzünü kapatıyordu :)271 gr. olmuş bebeğim daha çok minik.İnş. birdaha böyle şeyler yaşamayız hiçbirimiz...
Listeyi güncellemek isterken Dr.Gunay isimli arkadaşımızın 10.haftasında bebeğini kaybettiğini gördüm.Allah yardımcısı olsun biran önce yeniden kavuşur bebeğine inşallah.Oyüzden merak ettim bizi bir süredir bilgilendirmeyen arkadaşlara tek tek bakmaya çalışacağım sizin de bildiğiniz varsa bana söylerseniz sevinirim.
Hepinizi öpüyorum görüşmek üzerea.s.
Canım gecmıs olsn .allah bırdaha yasatmasın agrın sızın olmusmuydu olay gerceklesmeden benmde aklımdan hıc cıkmıyor olumsuzluk ınsallah karsılazmayız olumsuzluklarla..
Çok sağol canım amin inş. hiç birimiz yaşamayız birdaha.Hafif ağrım vardı kasıklarımda ama zaten arada olurdu öyle değişik farklı birşey değildi.Ama ben biraz gergindim eşimle tartışmıştım çok moralimi bozmuştum bütün gece uyuyamamıştım nerdeyse sanırım biraz da bundan oldu,dr.a söyleyemedim ama..Eşim de çok üzüldü,korktu tabiki öyle olunca.Sanırım hiç gergin olmamamız stres yapmamamız gerekiyor...
Çok sağol canım.Evet çok dikkatli olmalıyız bebeklerimiz için.geçmiş olsun canım.bende de ara ara oluyor ama bir sorun bulamadılar şimdiye kadar en güzeli dikkat etmek ve agır iş yapmamak..
bu arada beni de listeye eklermisin:) sat 14 mart ultrason ve kalp atışı 5+3 kız geliyor eşitlik bozuldu:lepi:
bu arada ismi de Akya olacak 3 yıl öncesinden belli olan bir isimdi tabii bizim tedavilerle ancak 3 yılda bebiş geldi o da doğal yolla oldu:)
Geç olsun sorunsuz olsun canım inşallah.Herşeyin bir zamanı varmış bak,hem de kendisi gelmiş bebişin:)Allah seni ve onu korusun kucağına aldığın günü göstersin inş.Akya ne demek merak ettim hiç duymamıştım ama söylenişi güzelmişopuyorumnanaktan
amin sagol canım zaten negatif tüp bebekten hemen sonraki ay oldu:) ben daha yeni tüp bebek taksitlerini bitirdim:teytey:
akya ege de nadir bulunan güzel ve güçlü bir balık türü ben de tv de duymuştum birinin kızının adı idi hoşuma gitti.hatta internette bir alışveriş sitesinde dükkanım var onun adı bile akya 3 yıldır:)
amin sagol canım zaten negatif tüp bebekten hemen sonraki ay oldu:) ben daha yeni tüp bebek taksitlerini bitirdim:teytey:
akya ege de nadir bulunan güzel ve güçlü bir balık türü ben de tv de duymuştum birinin kızının adı idi hoşuma gitti.hatta internette bir alışveriş sitesinde dükkanım var onun adı bile akya 3 yıldır:)
Canım ekledim seni ve kızınıyerimseniben
Ben de çıkayım biraz bayadır buradayım yormayayım kendimi görüşmek üzere yenidena.s.
Selam arkadaşlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.Ben iyi sayılırım.Cumartesi sabahı hafif lekelenmem oldu çok korktum çok ağladım dr.a gittik ama çok şükür hiç bir sorun yok.Dr. yorgunluktan olabilir dedi.10gün dinleneceksin dedi.İğne yaptılar bir tane.Şuan çok iyiyim çok şükür.Oğlum olacağı da kesin artık:)Eliyle yüzünü kapatıyordu :)271 gr. olmuş bebeğim daha çok minik.İnş. birdaha böyle şeyler yaşamayız hiçbirimiz...
Listeyi güncellemek isterken Dr.Gunay isimli arkadaşımızın 10.haftasında bebeğini kaybettiğini gördüm.Allah yardımcısı olsun biran önce yeniden kavuşur bebeğine inşallah.Oyüzden merak ettim bizi bir süredir bilgilendirmeyen arkadaşlara tek tek bakmaya çalışacağım sizin de bildiğiniz varsa bana söylerseniz sevinirim.
Hepinizi öpüyorum görüşmek üzerea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?