• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydıııııııııııııııııın kızlar:lepi: tatile 3 gün kaldı akşama dr umuza gidecegiz son kontroller için sonra ver elini çeşme inşallah

bu arada kızlar siz ilaç olarak (vitamin gibi) ne kullanıyyorsunuz ve kaçıncı haftada başladınız.

günaydın kızlar herkese...

canım ben de ilk 12 hafta folikasit kullandım 13. haftadan itibaren de elevit , ferro ve calsiyum kullanıyorum bir de kasılmalarım var diye dr. magnezyum verdi.

günaydın kızlar herkese...

canım ben de ilk 12 hafta folikasit kullandım 13. haftadan itibaren de elevit , ferro ve calsiyum kullanıyorum bir de kasılmalarım var diye dr. magnezyum verdi.

dr. bana ilk dönemde folik ait verdi.. sonra kestim. sonrada kansızlık çıkınca demri hapı verdi.. başka hiç bişey yok.. ne magnezyum ne kalsiyum.. Allah Allahhh:uhm: ...
gerçi ben delta hospitale gittim ilk 3 ay. dr.dan memnun kalmadım değiştirmeyi düşünürken babamı kaybettim sonra da annem korktu bebeğe baktırmak için avicenna vardı yakında oraya gittik.. işte son iki kontrolümde orda oldum.. şimdi medical parkı düşünüyorum.. dr. da sadece 2 dr. değişmiş ama, yine de bir vitamin yazabilirlerdi.. ayın 12. sinde gidiyorum... bakalım sorarım dr. a
:CüvCüv:

dr. bana ilk dönemde folik ait verdi.. sonra kestim. sonrada kansızlık çıkınca demri hapı verdi.. başka hiç bişey yok.. ne magnezyum ne kalsiyum.. Allah Allahhh:uhm: ...
gerçi ben delta hospitale gittim ilk 3 ay. dr.dan memnun kalmadım değiştirmeyi düşünürken babamı kaybettim sonra da annem korktu bebeğe baktırmak için avicenna vardı yakında oraya gittik.. işte son iki kontrolümde orda oldum.. şimdi medical parkı düşünüyorum.. dr. da sadece 2 dr. değişmiş ama, yine de bir vitamin yazabilirlerdi.. ayın 12. sinde gidiyorum... bakalım sorarım dr. a

canım tkr başın sagolsun..dr lar elevite çok önem veriyor ayrıca kalsiyum için de benim dr um şunu dedi yeterli kalisyum alsan bile bebek yetmedigi anda senden kemiklerden alırmış bu da menopoz da bizim için risk olurmuş o nedenle ben günede bir kez kalsiyum alıyorum suda eriyen..

canım tkr başın sagolsun..dr lar elevite çok önem veriyor ayrıca kalsiyum için de benim dr um şunu dedi yeterli kalisyum alsan bile bebek yetmedigi anda senden kemiklerden alırmış bu da menopoz da bizim için risk olurmuş o nedenle ben günede bir kez kalsiyum alıyorum suda eriyen..

elevit ne vitamini canım? bende dr. a hemen sorayım.. birde bişey daha sorucam hayatım ya, ben ayda bir kere gidiyorum kontrole hatta dr. öyle çağırıyor çünkü.. örneğin en son 16 temmuz da gittim, şimdi medical den mehtap hanımdan randevu aldım.. ağustos 12 de gitcem.. normal mi acaba.. ay acemilik iştekaydirigubbakcemile3 insan her haltı merak ediyor.. sen hangi dr. a hangi hastaneye gidiyorsun?

günaydın kızlar nasılsınız bklm.ilaçlardan konuşmuşunuz hep ben sadece kan şurubu içiyotum fellix fol birde 2 gündür kalsiyuma başladım.günde bir kez.vitamin almıyorummm.o çok şart değil eğer iyi besleniyorsanız gerek yokmuş ben zaten hap içemediğimden alamk istememiştim.bebğin kilo alışıda normal h,ç gerek yok dedi doktorum.

başın sağolsun cnm.ben önceden ayda bir gidiyordum şimdi doktor değiştirdim bu doktorum 3 haftada bir çağırıyor beni.

elevit ne vitamini canım? bende dr. a hemen sorayım.. birde bişey daha sorucam hayatım ya, ben ayda bir kere gidiyorum kontrole hatta dr. öyle çağırıyor çünkü.. örneğin en son 16 temmuz da gittim, şimdi medical den mehtap hanımdan randevu aldım.. ağustos 12 de gitcem.. normal mi acaba.. ay acemilik iştekaydirigubbakcemile3 insan her haltı merak ediyor.. sen hangi dr. a hangi hastaneye gidiyorsun?

canım elevitin içinde bir sürü vitamin var ben bursa dogumevid r una gidiyorum özeline ama tahliller hastanede oluyor hiç fark ödemiyorum sadece dr a aylık 80tl veriyoeum ilk 3 ay her hafta baktı valla yine 80 verdim.zaten ben 2.5 yıldır aynı dr dayım tedavi oldum tüp bile yaptım tutmadı tüpten sonraki ay dogal geldi velet:dance::dance:

devlet memuruyum istesem tüm özellere giderim çogu şey beleş ama ben tam teşeküllü para göz tavır olmayan devlete ait d.evini tercih ettim ayrıca kafama birşey takılsa hmn damlıyorum dr a yine ultrasona sokuyr ekstra para almadan :teytey:

sağol fatmacııma.s.... işte dr. larda bir alem hiç biri birbirini tutmuyor.. kaydirigubbakcemile3

sıkıntılı bir gebelik geçirmiyorsan takma çok kafana yeni kontrole gittiğinde hemogramına baktırırsın kansızlığın varsa kan ilcı verirle birde bu ay zaten calsiyum kesin verirler sanada bende yeni başladım

günaydın kızlar nasılsınız bklm.ilaçlardan konuşmuşunuz hep ben sadece kan şurubu içiyotum fellix fol birde 2 gündür kalsiyuma başladım.günde bir kez.vitamin almıyorummm.o çok şart değil eğer iyi besleniyorsanız gerek yokmuş ben zaten hap içemediğimden alamk istememiştim.bebğin kilo alışıda normal h,ç gerek yok dedi doktorum.

Ben de sadece kan hapı içiyorum 2haftadır falan vitamini kesti doktor.Bebeğin gelişimi önde maşallah.Vitaminle gerksiz kilo alırsın dedi.Ama aklıma takılmıyor da değil.ıçmem gerek gibi geliyor seni duyunca iyi oldu Fatma:)Kan hapını yada şurubunu içmek mecburiymiş ama kanın düşüklüğüyle alaalı değil.Kan depolarını doldurmak için.ılerde doğum için gerekliymiş yani.

Son düzenleme:
selam kızlar ben de ilk üç ay folik plus kullandım şimdi sadece elevit kullanıyorum. arkadaşıma 18 haftalıkken kan ilacı vermiş doktoru. 10 ağustosta detaylı ultrasonum var o zaman sorucam. bu arada ben yeditepe üniversitesi hastanesi Rukset hanıma gidiyorum. ilk başlarda 15 günde bir çağırıyodu en son 13 temmuzda gittim şimdi 10 unda ultrason için başka bi doktora gidicem yine yeditepede, ağustosun sonunda da rukset hanıma.

Gyno Ferro sanol kullanıyorum. Bunu sürekli kullanacaksın dedi doktor. Bir de haftada iki defa megadyn pronatal içiyorum. Bu da vitamin. demir ilacını gece tuvalete kalkınca aç karnına içiyorum. Sabaha kadar midem düzelmiş oluyor.

Gyno Ferro sanol kullanıyorum. Bunu sürekli kullanacaksın dedi doktor. Bir de haftada iki defa megadyn pronatal içiyorum. Bu da vitamin. demir ilacını gece tuvalete kalkınca aç karnına içiyorum. Sabaha kadar midem düzelmiş oluyor.

Ben de bu gece yatmadan içtim demir ilacını ve hiç midem bulanmadı çok şükür.

Selam kızlar, ben de Elevit ve Gyno Ferro Sanol kullanıyorum. Demir hapı midemi ağrıtmıyor da bağırsaklarımı bozdu. Doktor, bir haftaya düzelir ama düzelmezse başka demir hapı veririm dedi. Bu arada iştahım çok açıldı vitamin de bunu tetikler mi acaba?

kızlar hiç mobilya bakıyo musunuz bebişler için beşikler 500 den başlıyo mobilyalar 2500 çok pahalı geldi bana tabi internetten baktım hiç mağazalara baktım. belki pazarlıkla daha uygun bişeyler bulabiliriz.ben bitane beğendim oğluşuma denizci temalı çok güzeldi.

kızlar hiç mobilya bakıyo musunuz bebişler için beşikler 500 den başlıyo mobilyalar 2500 çok pahalı geldi bana tabi internetten baktım hiç mağazalara baktım. belki pazarlıkla daha uygun bişeyler bulabiliriz.ben bitane beğendim oğluşuma denizci temalı çok güzeldi.

Ben şimdilik internetten baktım oğluma o kadar güzel şeyler varki. Sabretmeye çalışıyorum, 2 ay sonra falan alırız herhalde. Bebek odasını babam bize hediye alacakmış. Ama ona da fazla masraf yaptırmak istemem, uygun ve şirin bir şey buluruz herhalde

Selam kızlar, ben de Elevit ve Gyno Ferro Sanol kullanıyorum. Demir hapı midemi ağrıtmıyor da bağırsaklarımı bozdu. Doktor, bir haftaya düzelir ama düzelmezse başka demir hapı veririm dedi. Bu arada iştahım çok açıldı vitamin de bunu tetikler mi acaba?

Vitamin iştahı tetikliyor bildiğim kadarıyla. Ben de 7 kilo almışım başından beri. Herhalde en az bir 7 kilo daha alırım. Bu arada boy 1,73 kilo 74 oldu. :kedi:

Back
X