Bu arada başın sağolsun, Baba bambaşka gölgesi yeter derler ya ben babamı kaybettiğimde 41 yaşındaydı trafik kazasında vefat etti, bizim evimiz de 3 senedir gölgesiz, ıssız.
Hiç bi an akıldan çıkmıyo ki her şeyi onunla bağlantılıyosun, evlendiğim de babam yoktu şimdi torunu olcak yine yok her şey yarım geliyo insana , Tek dileğim bi oğlm olsun adını onun adı koyiim kısmetse oğlum olcak ve adını koycam bi de Babama benzerse dualarımız kabul olucak,bize teselli olcak.
Allah ım geride kalanlara uzun ömür versin ölmüşlerimizin mekanları cennet olsun.Bol dua ederek hayırlı evlat olarak onlara son görevlerimizi yapmaktan başka çaremiz yok.
canım tekrar selam, bugün yazdıklarına da baktm senn kayınvalidenle de sorunların var ya hep benzer şeyler yaşanıyo kızlar çevremde kayınvalidesiyle gül gibi geçinen o kadar çok yakınım var ki benm şansıma bi benim sorunlarım var aşılamıcak cinsten artk bitmiş gitmiş kapattığm meseleler.tek diilim buna sevinmedm elbette biraz kendimi rahatlattm ama şu var ki ben kendimden çok eminim bir kayınvalide ne kadar sıcak ne kadar içten yaklaşırsa bence gelinde o kdr yaklaşr mesele kayınvalideden başlıyo bence benim olayları anlatsam şaşar kalırsınız belkide inanmazsnz o kdr tuhaf yani. Neys kızlar eşimizle mutlu oldukça onlarda yıllar geçtikçe anlarlar diye düşünüyorum.Bu arada kısa bişey sorcam karnımın sağ tarafı (genelde oğlum orda takılıyo) böyle çok oynayınca bi sancı girerya hani öyle oluyo bikaç gündür ara ara bebek çok hareketli ondan mı diyorum, yoksa bilmeden geceleri üstüne mi yatıyorm da rahatsız oluyo, yoksa sıkışıyorm sabah kalkıyorm hemen wc ondan mı dedim dr a da saydm bunları korkma olabilir bi idrar tahlili yaparz kontrole gelceğn gün dedi ne alaka ki anlamadm :) sizdede var mı bu tarif ettğm sancı gibi herhangi bişi umarm yokturda var olan varsa aynısı mı merak ettm:)