2009 Aralık Anneleri

hoşbulduk cnm 20+3 günlük bebişim erkek.
valla 4.ayıma kadar hiç kilo almamıştım bu ay tam 4 kilo aldım cnm

ay pelin takılma bukadar senle aynı gidiyoruz merak etme
sen kaç kilo ile hamile kaldın
ben 57 idim şuanda 64'üm

59 kaldım ben hamıle kalınca sigarayı bıraktım ana 2 kılo aldım ilk ayda hemen
bide benı görsenız ben hamılelik hemen olsun dıye planlı ya bizde 6 ay öncesınden spora basladım zayıf hamıle kalayım diye sporda kilo aldım ben 2 kılo
kas dediler ıner dediler sonrada hamıle kalmaya çalışcn bebişten haberin olmz düşer bebiş dediler hadi sporu bıraktım 56 ken 59 oldum
şimdi 66 kıloyum
bende boy yok oznur 1,61 taş çatlasa 1.62 boy benım o yuzden takıntılıyım

sorma cnm ya tartıya çıkınca gözlerim açıldı.ben tabi 4. ayıma kadar hiç kilo almadım diye saldım kendimi.sen kaçıncı haftandasın

Canım bende aynı sen gibiyim 63 lü hamile kaldım.3 ay kilo verdim 60 a düştüm.Ve şu an 67,5 kiloyumkaydirigubbakcemile3 boyda 1,61 1,62 tombalak anne olucazz canımm boşverr takılmaa

asıl bende boy yok arkadaşlar, ben tam minyonum.. 1.55 ..... 50 kilo ile hamile kaldım.. 57 kiloyum belki 58 bile olmuşumdur..

şimdi haftada yarım kılo almak normalmış
bizim kiracı var ben tatıldeyken dogum yptı 27 temmuzda
kızı oldu daha göremedım ben ona sorup duruyordum
o 7.ay bitip 8 e girince 10 kılo aldım demişti bana
dogumdan 1 gun önce sordurmuştum kaç kılo almış diye 11 kılo demişlerdi
yanı son ay 1 kılo almış kendıne
kılolr bebişe gitmiş ne guzel belki bizimde oyle olur
kızıda 3200 dogmuş maşallah

kilolara takılmamak lazım ama şöyle bir durumda var fazla kilo alan gebelerde gizli şeker riski oluyormuş.doktorum öyle dedi bana

kızlar yarın sabah izin alıp direk sağlık ocağına gitsem aşımı yaparlarmı.. hareketlerini daha iyi duyuyorum artık bebeğin.

asıl bende boy yok arkadaşlar, ben tam minyonum.. 1.55 ..... 50 kilo ile hamile kaldım.. 57 kiloyum belki 58 bile olmuşumdur..

cnm bnm bende öyle 1,54 boyum 53 ile hamile kaldım 60 ım şimdi vücdum hiç alışık değil bu kilolara taşıyamıyorum yıllardır 43 kiloydum sonra 48 oldun 3-4 yıl sonra kan ilacı falan kullandım oldum 50-51 kilo .şimdi ise 60 lardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…