kızlar ben çıkıyorum bugun eşimin laptobu bendeydi
benımkı hala tamırde
yarın laptobu alamazsam eşimden ögleden sonra anca girerim ablamlara gittigimde
öptm sizi bebişlerinize iyi bakın konuşmayı unutmayın onlarla akşam yatarken göbişi sevip konuşun yarın görüşürüz inşallah
tamam o zaman sen direk git yaptır o zaman
dikkat ediyolar ama senın aklında olsun solak degilsen sol koluna yapılsın çalışıyorsun kullandıgın kolun olmasın benım kolum sızlamıştı 2 gun
merhaba sevgili arkadaşlar;henüz bugün üye oldum ama daha önce defalarca okudum paylaşımlarınızı...çoğunda sizinle sevindim,bazısında hüzünlendim ve yalnız olmadığımı anladım bu zor süreçte..ben de aralık annesi olacağım oğlum beklerse...beklenen doğum tarihi 15 aralık ama,amniyosentez olduğum için erken gelir mi bilmem..bi de sezaryen oldum önceki iki doğumumda ve kızlarım önce alındı...babamızın doğumgünü 7 aralık..ona doğumgününde oğlunu kucağına vermek dünyanın en muhteşem hediyesi olur...ama sağlıkla gelsin de önce,sonra fark etmez....
opuyorumnanaktanselam kizlar naslsiniz bugun
aynen cnm bnde öle malum kıbrısta antalya gibi hatta daha fenası elektrklerde yoktu bütün gün öldük valla sıcaktan hamileykende hc çekilmniyo sıcakkaydirigubbakcemile3Selam canım, ben Antalya'da sıcaklarla boğuşuyorum, klimalı odadan çıkamıyorum valla.
aynen cnm bnde öle malum kıbrısta antalya gibi hatta daha fenası elektrklerde yoktu bütün gün öldük valla sıcaktan hamileykende hc çekilmniyo sıcakkaydirigubbakcemile3[/QUOTE
Kıbrıs daha da sıcaktır şimdi. En güzeli denize gitmek ama haftada bir gidebiliyoruz ancak
aynen cnm bnde öle malum kıbrısta antalya gibi hatta daha fenası elektrklerde yoktu bütün gün öldük valla sıcaktan hamileykende hc çekilmniyo sıcakkaydirigubbakcemile3[/QUOTE
Kıbrıs daha da sıcaktır şimdi. En güzeli denize gitmek ama haftada bir gidebiliyoruz ancak
bizde öyle gdilmio her zaman eşler çalıştığı için zaten denizde kaynıyo sıcaktan
ıyı cnm sıcaklarla boğusuyoruz işte hadi bakalım hayırşlısı bebişi görcen bnde p.tesi detaylı ultrasona gidicem ne kdrlık hamilesin?merhaba kızlar nasıl gidiyor bakalım?ben yarın kontrole gidicem bakalım plasenta ne durumda...yatmmaktann sıkıldım...
Merhaba canım, hoş geldin. Demek üçüncü bebişin olacak, maşallah .Ben de oğlan bekliyorum, seninle benzer tarihlerde olacak sanırım. Kıyafetlere baktım da 0-3 aylık mı, 3-6 aylık mı alayım bilemedim. Gerçi daha çok zaman var ama dayanamadım işte:)
ben ilk kızımda daha cinsiyetini bile öğrenmemişken başlamıştım hastane çıkışlarını almaya;sarı,yeşil gibi renklerde..ilk zamanlar o kadar küçüklerki 0-3 aylıklar bile büyük oluyor..üstelik çok çabuk değiştirmek,dolayısıyla çok kıyafet gerekiyor..başlangıç için 0-3 ay 4-5 takım şart bana göre..sonrası malum ilkbahar yaz,bizim buralar da çok sıcak.bir bez,bir body geçiyor 5-6 ay..öyle süslü,pahalı şeylere boşuna para harcama..dolapta yer işgal edip,daha sonra ne yapacağını bilemediğin eşyalar arasına katılıveriyorlar..3-6 aylık da gerekli ama zıbından sıkılıyorsun ve biraz büyümüş de küçülmüş gibi giydirmek istiyorsun..şansımıza ilkbahar mevsimi de uygun giydirip süslemeye...teşekkür ederim sımsıcak merhaban için...bu sıcaklarda içim serinledi.....
merhaba sevgili arkadaşlar;henüz bugün üye oldum ama daha önce defalarca okudum paylaşımlarınızı...çoğunda sizinle sevindim,bazısında hüzünlendim ve yalnız olmadığımı anladım bu zor süreçte..ben de aralık annesi olacağım oğlum beklerse...beklenen doğum tarihi 15 aralık ama,amniyosentez olduğum için erken gelir mi bilmem..bi de sezaryen oldum önceki iki doğumumda ve kızlarım önce alındı...babamızın doğumgünü 7 aralık..ona doğumgününde oğlunu kucağına vermek dünyanın en muhteşem hediyesi olur...ama sağlıkla gelsin de önce,sonra fark etmez....
GÜnaydın annİŞler nasısınız bklmmm
Herkese gunaydinlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?