kızlar yarın sabah izin alıp direk sağlık ocağına gitsem aşımı yaparlarmı.. hareketlerini daha iyi duyuyorum artık bebeğin.
emzirecegızz ınşallah bebişlerimizi verecegız o zaman kalmaz inşallah
selam aralık anneleri Allah tammamına erdirsin hepimizi benimde kısmet olursa aralıkta kızım olacak. ben 20. haftamdayım 61 kiloyum. 59 la kaldım ilk üç ay aşerme olmadığı halde 3 kilo verdim sonra yeniden almaya başladık bakalım nereye kadar alacağız. bebişler kımıldıyomu buarada benim tembel kız yenibaşladı daha küçük kelebek gibi çok hoşbi duygu değilmi Allah bebiş isteyen herkeze yaşatsın.
Tabi canım inş.Yarın kontrolüm var baakalım bebeğim napıyorsa merak ediyom..
selam aralık anneleri Allah tammamına erdirsin hepimizi benimde kısmet olursa aralıkta kızım olacak. ben 20. haftamdayım 61 kiloyum. 59 la kaldım ilk üç ay aşerme olmadığı halde 3 kilo verdim sonra yeniden almaya başladık bakalım nereye kadar alacağız. bebişler kımıldıyomu buarada benim tembel kız yenibaşladı daha küçük kelebek gibi çok hoşbi duygu değilmi Allah bebiş isteyen herkeze yaşatsın.
önumuzdekı hafta git istersen
21.haftada yaptılar bızmkını
cnm 20+3 deyiz şuanda.erkekim olacak iyişallah.sen kaçıncı haftadasın
ay ne guzel gelınce anlat bıze
İnş canım yaa.Bu arada kramp sıkıntısı yaşıyormuusun sen.Ben kramptan yürüyemiyorum çoğu zaman. magnezyum içtiğim halde.
burda bi arkadaş işten çıkacak da o gidince benim izin almam filan sıkıntı olacak en son yarın burda o yüzden dedim pelincim.. 21 e gircem 2 gün sonra.. az önce de sağlık ocağını aradım sordum dedim 19+5 im 20. hafta bitmek üzere dedim.. gelsem yaparmısınız dedim.. yapılır artık dedi...
yok cnm
bende ayaklarımın altı acıyo 2 akşamdır dun agladım resmen
eşim ovdu 1 saat oyle uyudum
sanırım şişiyo ayaklarım
İnş canım yaa.Bu arada kramp sıkıntısı yaşıyormuusun sen.Ben kramptan yürüyemiyorum çoğu zaman. magnezyum içtiğim halde.
cnm bendede kramplar çok oluyor özellikle sabaha karşı
magnezyum kullanıyormusun canımm
Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar .Kramp girdi ayağıma gene eşim arabayla bırakcakk.Allaha emanet olunuz.
öznur senın sesın çıkmadı boy var herhalde sende resımde boylu duruyorsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?