2009 Aralık Anneleri

selam aralık anneleri Allah tammamına erdirsin hepimizi benimde kısmet olursa aralıkta kızım olacak. ben 20. haftamdayım 61 kiloyum. 59 la kaldım ilk üç ay aşerme olmadığı halde 3 kilo verdim sonra yeniden almaya başladık bakalım nereye kadar alacağız. bebişler kımıldıyomu buarada benim tembel kız yenibaşladı daha küçük kelebek gibi çok hoşbi duygu değilmi Allah bebiş isteyen herkeze yaşatsın.

2 kılomu aldın sadece kaydirigubbakcemile ben konuşmuyorum senle
lmaz:
şaka biryana maşallahın var nasıl becerdın

selam cnm.
bizde 20.haftamızdayız.ben 16.haftada hareketlerini hissetmeye başladım bebişimin.bu haftada bazen çok haraketli olduğu zaman dışardanda hissediyorum bebişimin tekmelerini içimde döndüğünü :) çok harika bir duygu

önumuzdekı hafta git istersen
21.haftada yaptılar bızmkını

burda bi arkadaş işten çıkacak da o gidince benim izin almam filan sıkıntı olacak en son yarın burda o yüzden dedim pelincim.. 21 e gircem 2 gün sonra.. az önce de sağlık ocağını aradım sordum dedim 19+5 im 20. hafta bitmek üzere dedim.. gelsem yaparmısınız dedim.. yapılır artık dedi...

tamam o zaman sen direk git yaptır o zaman
dikkat ediyolar ama senın aklında olsun solak degilsen sol koluna yapılsın çalışıyorsun kullandıgın kolun olmasın benım kolum sızlamıştı 2 gun

yok cnm
bende ayaklarımın altı acıyo 2 akşamdır dun agladım resmen
eşim ovdu 1 saat oyle uyudum
sanırım şişiyo ayaklarım

ayy canımm yaa kıyamam.Benim ayak bileklerim odun gibi resmen.Sabah işe ayakkabıyla gidiyorum akşam terlikle dönüyom.ayaklarım çok şişiyoo.

Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar .Kramp girdi ayağıma gene eşim arabayla bırakcakk.Allaha emanet olunuz.

kızlar ben çıkıyorum bugun eşimin laptobu bendeydi
benımkı hala tamırde
yarın laptobu alamazsam eşimden ögleden sonra anca girerim ablamlara gittigimde
öptm sizi bebişlerinize iyi bakın konuşmayı unutmayın onlarla akşam yatarken göbişi sevip konuşun yarın görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…