sen yat yatağa ninni söyle ona ki alışsın. ninni ile hem sen hemde kızın uykuya dalarsınız şekerim.
ah peliiin senin yerinde olsam nasıl uyurdum biliyomusun.Gözlerim kapanıyo şuanda mayıştım iyice..Ben evde olsam kesin daha fazla kilo alırdım uyumaktan..
aldıklarımıza erken diye düşündün sanırım..aslında bende sen gibi düşünüyordum gecen haftaya kadar..ama bir arkadasım 32 haftasında tansıyon yükselmesi sonucu sezaryana alındı 1 saat içinde ve hiçbir hazırlıgı yoktu..abar topar oldu herşey..ben onu görünce hemen gecelık sabahlık bebek bezi derken biçok şeyi alıp bitirdim..
buluruz herhalde benimde aklımda hep ama hala yazlıklar vardır diye bakmadım hiç. Malum kış olacak biraz kalın bişeyler almak lazım hastane için
ben bu işi anlamadım ya 2 haftadır tartılıyorum ıı aynıyım diyorum tatilden sonra almamışım diyorum
bugun şimdi çıktım 1 kılo daha almışım nasıl iştir bu anlamadım daha 2 gun önce bişey yoktu
AY GECELİKTE ALINACAKTI UNUTTUM BEN ONU
EN AZ 2 TANE OLMALI DEĞİLMİ.
benim kızın bebek mevlütünde giyeceği kıyafeti dahi hazır. sağolsun teyzesi süsülümü süslü bir emevlüt kıfayeti almış.
sersem gbyım
uykumu alamadım ya
tencerenın dıbı yanmış
uykum var uyuyamıyorum
kızım tepişip duruyor içerde
burcu bızım kıza hiç yaramadı bu klasık muzık
iyicene coştu ne dinletsemde biraz dursa :)
aaaaaayyyyy hep aynı canım benim. sanki biz farklımıyız:kedi:ewt lazım gecelık benım ablamda ben alacagım mevlut kıyafetını dedı
teyzeler boş durmuyor
tombiş az kalır artık meralciğim
burcuuuuuuu hayırlı olsun canım benim. ne kadara aldın park yatağını?
Hahahha diyorum ya cok oynuyo klasik muzikte yeni indirdiklerim var gonderirim sana :) Ozellikle 4 mevsimde super oluyorlar . Bu arada biraz once gittim park yatagini ve ana kucagini aldim .Kizimin ilk alisverisi ..
ben sabahlık olayını hiç sevmiyorum ama hastane için bir tane aldım..içine bide gecelik..bide lohusa pijaması aldım yeter sanırım benım ev sıcakta oluyor normal dogumda yaparsam..tam süper olur 2 günde ayaklanır bebişle ilgilenirim diye plan yapıyorum
aaaaaayyyyy hep aynı canım benim. sanki biz farklımıyız:kedi:
teyzeler inanılmaz özeniyor ve hevesleniyor değilmi? neler aldı neler pelincim.
burcuuuuuuu hayırlı olsun canım benim. ne kadara aldın park yatağını?
yeter herhalde daha ne oldun şekerim.
inşallah biran önce ayaklanırda bebişlerimizle ilgileniriz.
Hahahha diyorum ya cok oynuyo klasik muzikte yeni indirdiklerim var gonderirim sana :) Ozellikle 4 mevsimde super oluyorlar . Bu arada biraz once gittim park yatagini ve ana kucagini aldim .Kizimin ilk alisverisi ..
iyi gnşlerde kullanın cnm baktım resmlere cok hoş görünüyoResimde ekledim . Kraft'tan aldim 249 Ytl 'ye aldim .Bi de anakucagi aldim 129 Ytl ye .Gerci simdi aldim diyorum ama ben almadim arkadaslarim aldi hediye olarak . Oz teyzesi yok ama oz teyze gibi teyzeleri var kizimin.
iyi uykular cnm ahh bnde uyusam süper olur aslında acayip bi halsizlik vr üstümde bugün :çok üzgünüm:ben birz yatacagım ınşallah uyuyabilirim
gelirim yıne öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?