2009 Aralık Anneleri

ah peliiin senin yerinde olsam nasıl uyurdum biliyomusun.Gözlerim kapanıyo şuanda mayıştım iyice..Ben evde olsam kesin daha fazla kilo alırdım uyumaktan..

kesın öznur ben ilk aylar tum gun uyuyordum akşamda 9 da yatıyordum hemen şiştim sigara olmayınca uykuya vermiştim kendımı :) e hormonlarda salgılanıp uyutuyordu

İyi yapmışsın. Şu an çanta hazır olmalı. İl doğumda ben sadece bebek arabasını almamıştım, daha araştırıyordum. Son hafta alacaktım ama beklenenden 3 hafta önce doğum yaptım. 7 aylık doğuranlar var. Hazırlıklı olmak lazım.

buluruz herhalde benimde aklımda hep ama hala yazlıklar vardır diye bakmadım hiç. Malum kış olacak biraz kalın bişeyler almak lazım hastane için

buluruz herhalde benimde aklımda hep ama hala yazlıklar vardır diye bakmadım hiç. Malum kış olacak biraz kalın bişeyler almak lazım hastane için

yok be öznur çok sıcak oluyor bebek katları
sadece dogumhaneden çıkınca üşüme geliyormuş özellikle ayaklarına
çorap patik bişeyler giydiriliyor hemen anneye

ben bu işi anlamadım ya 2 haftadır tartılıyorum ıı aynıyım diyorum tatilden sonra almamışım diyorum
bugun şimdi çıktım 1 kılo daha almışım nasıl iştir bu anlamadım daha 2 gun önce bişey yoktu

AY GECELıKTE ALINACAKTI UNUTTUM BEN ONU
EN AZ 2 TANE OLMALI DEĞıLMı.

benim kızın bebek mevlütünde giyeceği kıyafeti dahi hazır. sağolsun teyzesi süsülümü süslü bir emevlüt kıfayeti almış.

ewt lazım gecelık benım ablamda ben alacagım mevlut kıyafetını dedı
teyzeler boş durmuyor
tombiş az kalır artık meralciğim

Hahahha diyorum ya cok oynuyo klasik muzikte yeni indirdiklerim var gonderirim sana :) Ozellikle 4 mevsimde super oluyorlar . Bu arada biraz once gittim park yatagini ve ana kucagini aldim .Kizimin ilk alisverisi ..

ben sabahlık olayını hiç sevmiyorum ama hastane için bir tane aldım..içine bide gecelik..bide lohusa pijaması aldım yeter sanırım benım ev sıcakta oluyor normal dogumda yaparsam..tam süper olur 2 günde ayaklanır bebişle ilgilenirim diye plan yapıyorum

ewt lazım gecelık benım ablamda ben alacagım mevlut kıyafetını dedı
teyzeler boş durmuyor
tombiş az kalır artık meralciğim
aaaaaayyyyy hep aynı canım benim. sanki biz farklımıyız:kedi:
teyzeler inanılmaz özeniyor ve hevesleniyor değilmi? neler aldı neler pelincim.

Hahahha diyorum ya cok oynuyo klasik muzikte yeni indirdiklerim var gonderirim sana :) Ozellikle 4 mevsimde super oluyorlar . Bu arada biraz once gittim park yatagini ve ana kucagini aldim .Kizimin ilk alisverisi ..
burcuuuuuuu hayırlı olsun canım benim. ne kadara aldın park yatağını?

yeter herhalde daha ne oldun şekerim.
inşallah biran önce ayaklanırda bebişlerimizle ilgileniriz.

bnde normal dogum istiyorum inş öylede olur

valla kızlar alışverişleri biran önce yapmak lazım lalsuu haklı erken doğumu da göz önüne almak lazım

Resimde ekledim . Kraft'tan aldim 249 Ytl 'ye aldim .Bi de anakucagi aldim 129 Ytl ye .Gerci simdi aldim diyorum ama ben almadim arkadaslarim aldi hediye olarak . Oz teyzesi yok ama oz teyze gibi teyzeleri var kizimin.

Resimde ekledim . Kraft'tan aldim 249 Ytl 'ye aldim .Bi de anakucagi aldim 129 Ytl ye .Gerci simdi aldim diyorum ama ben almadim arkadaslarim aldi hediye olarak . Oz teyzesi yok ama oz teyze gibi teyzeleri var kizimin.
iyi gnşlerde kullanın cnm baktım resmlere cok hoş görünüyo
ben birz yatacagım ınşallah uyuyabilirim
gelirim yıne öptm
iyi uykular cnm ahh bnde uyusam süper olur aslında acayip bi halsizlik vr üstümde bugün :çok üzgünüm:

lalsu ben senın aldıklarına yada senın ıcın erken demedım
hatta yazımda ekledım kendı durumum ıcın erken dedım
alanlar war tabı ama
ben yınede bırazdaha beklemekten yanayım
cocugun eksıgı bıtmezkı
bıuzım oralarda dogumda bı dunya kıyafet gelır
bı hastane cıkısı
bana geceleık falan
yeter sımdılık
gerısı ben kalkınca alınır dıye dusunuyorum
kı benımde erken dogum rıskım war
ama dogsunda gerısı halledılır
erken gelmez ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…