2009 Aralık Anneleri

meybon bol su ıc cnm kum ta; vs cok ağrı yapıyor annemden biliyorum sürekli dr la görüş allah yardmcn olsn cnm

merve hanım merve hanım
bende bize küstün diye düşünmeye başlamıştım:gitme:

bızle ilgili herşey yazıyor burda sen anlat bakalım
bebeiş nasıl sen nasılsın

merve hanım merve hanım
bende bize küstün diye düşünmeye başlamıştım:gitme:
ayyy meraaaaaalll özlemişim kız seni nasılsın? niye küseyim şekerim iş yerinde internetim yoktu ama artık evdeyim kaynatırız canım kaydirigubbakcemile5

bızle ilgili herşey yazıyor burda sen anlat bakalım
bebeiş nasıl sen nasılsın
merhaba canım ben de bebiş de iyi allaha şükür arada ayaklarım şişiyor tuzu kesiyorum birkaç gün düzeliyor sonra yine şişiyor göğsümden sıvı geliyor hamileyken gelirmiş normalmiş (doktor öyle dedi) dün biraz tansiyonum yükseldi sanırım sıcakdan oldu eve gelip limonata içince düştü oğluşum da artık baş aşağı yatıyor teyzesi elleriyle de sürekli beni dürtüyor :)
benden haberler böyle artık hergün yazarım inşallah :lepi:

selam kızlar
yav yarın 23. haftamız bıtıyo 24 e gırıyoruz
ama hazırlık ıcın hıc bıseye el atmadım
sızler ne zaman baslayacaksınz:CüvCüv:

bu arada adım elıf kızlarr

merhaba elif hoşgeldin öğle yemeği saatine denk gelmişsin şekerim onun için kimse yok bende çıkmadan bir bakayım demiştim gördüm seni sen yaz gelen okur cevap yazar tamammı canım?
hadi ben kaçar öpüyorum hepinizi güzel annelerr

elif hosgeldın..ben hemen hemen herşeyi aldım kızıma sadece yatak dönencesi kaldı dünde yıkadım aldıklarımı

sen kac haftalık hamılesınkı canım
yazmıyoda
benım ıcın sankı bıraz erken gıbı geldı
benım durumum tabı

selam kızlar
yav yarın 23. haftamız bıtıyo 24 e gırıyoruz
ama hazırlık ıcın hıc bıseye el atmadım
sızler ne zaman baslayacaksınz:CüvCüv:

Benim ikinci bebek olduğu için eskileri gözden geçirdim. 1 zıbın, 3 tulum,2 body var. Diğerlerini hep dağıtmışım. Hastane çıkışı aldım ve bol bol da body almayı düşünüyorum. Yalnız 0-3 ay arası olanlardan hastane çıkışının içinde bir tane var, bir de kendim alırım. 3-6 ay arası olanlardan daha çok alırım. O kadar çabuk büyüyorlar ki, bir defa giydiriyorsun, tam geliyor. İkincide üstüne olmayacak nerdeyse.Biraz büyük almak gerekiyor. Tulumları ayaklı almak daha iyi çünkü çorap ayağından çıkıveriyor. İnsan öyle küçücük diye özeniyor ama pek kullanışlı olmuyor. Penye battaniyeler de çok işe yarıyor. Onlardan da var. Birkaç yelek var evde, ben de örmeyi düşünüyorum. Onlar epeyce eskimiş. Mevlut için de kıyafet almak lazım. Benim beşik de duruyor. Bebek arabası almadım, yaza çıkarken alacağım. Şimdilik bunlar var. Bir de eşimin arkadaşı yeni doğum yaptı. Bakalım o neler gönderecek? Ona göre alacağım.

sersem gbyım
uykumu alamadım ya
tencerenın dıbı yanmış
uykum var uyuyamıyorum
kızım tepişip duruyor içerde
burcu bızım kıza hiç yaramadı bu klasık muzık
iyicene coştu ne dinletsemde biraz dursa :)

kız özledik bizde seni çok şükür bundan sonra bol bol yazışırız artık.
oğlana isim buldunuzmu annesi

bu arada adım elıf kızlarr
selam elif

özendik herşeyelri fazla fazla aldık / alıyoruzda.
abartmamak lazım anlaşıldı.

sen yat yatağa ninni söyle ona ki alışsın. ninni ile hem sen hemde kızın uykuya dalarsınız şekerim.

ah peliiin senin yerinde olsam nasıl uyurdum biliyomusun.Gözlerim kapanıyo şuanda mayıştım iyice..Ben evde olsam kesin daha fazla kilo alırdım uyumaktan..

aldıklarımıza erken diye düşündün sanırım..aslında bende sen gibi düşünüyordum gecen haftaya kadar..ama bir arkadasım 32 haftasında tansıyon yükselmesi sonucu sezaryana alındı 1 saat içinde ve hiçbir hazırlıgı yoktu..abar topar oldu herşey..ben onu görünce hemen gecelık sabahlık bebek bezi derken biçok şeyi alıp bitirdim..

ah peliiin senin yerinde olsam nasıl uyurdum biliyomusun.Gözlerim kapanıyo şuanda mayıştım iyice..Ben evde olsam kesin daha fazla kilo alırdım uyumaktan..

Evde olunca da uyunmuyor ki. Tam uyuyacakken birşey çıkıyor. Asıl çalışmaya başlayınca ne yapacağım, onu düşünüyorum kara kara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…