2009 Aralık Anneleri

ya o halsizlik bendede var daha gribin etkilerimi yoksa gitgide agirlasiyomuyuz yoksa yani göbisler buyudukce belimde agrimaya basladi ALLAH hepimizi kolay kurtarsin

Resimde ekledim . Kraft'tan aldim 249 Ytl 'ye aldim .Bi de anakucagi aldim 129 Ytl ye .Gerci simdi aldim diyorum ama ben almadim arkadaslarim aldi hediye olarak . Oz teyzesi yok ama oz teyze gibi teyzeleri var kizimin.

kuzum benim iyi günlerde kullansın annesi
her ikiside süper. aferin teyzelerine.

anladım canım erken gelmez insallah bebeğin..ikinizde sağliklı olun herşey hallelor

ben birz yatacagım ınşallah uyuyabilirim
gelirim yıne öptm
eee bencede uyu artık şekerim
ya o halsizlik bendede var daha gribin etkilerimi yoksa gitgide agirlasiyomuyuz yoksa yani göbisler buyudukce belimde agrimaya basladi ALLAH hepimizi kolay kurtarsin

benim sırtımda ağrıyor akşamları dilek

sorma o bel ağrısı bndede cok oluyo otururken belinize yastık koyun kızlar faydasını görürsünüz birde bazen sağ kalçamda kramp gibi bişi oluyo ama krampda deil sanki kütlese gecicek gibi hissediyorum kasıo öyle

sizde de oluyomu bu arada vitamin ve kan hapı olarak ne içiyosunuz bn elevit ve ferrum fort kullanıyorum ama megadyn kullananda cok duydum

Ne cok agrimiz sizimiz oluyor degil mi ya . Benimde kasiklarimda var . Hey allam :)

sizde de oluyomu bu arada vitamin ve kan hapı olarak ne içiyosunuz bn elevit ve ferrum fort kullanıyorum ama megadyn kullananda cok duydum[/QUOTE]

canım bende elevit alıyordum 1 hafta önce kestik.şuanda ferrum fort ve magnesıum alıyorum

ay Allahım dunya varmış
uyudum çok şukur kendıme geldim
burcu iyigunlerde kullansın kızın
maşallah kısmetlı olacak ne guzelşey almış teyzeleri

kızlar bıde sızın gobekler ne kadar buyudu benımd aha ole cok belırgınlesmedı
bıde gogsumun altından buyumeye basladı
gobek delıgımın oldugu yer daha ole kocaman olmadı:kedi:

gecelerı uykusuzluk
sırt agrılarım yzuunden bende uyuyamıyorum
hep sola yatmaktan anam agladı

kızlar emınmısınızlmaz:
o kadın rahat son aylarında
zemuszemus
o zaman catlaklarınız wardır mutlaka opuyorumnanaktan

masallah bacılar sıze
ben 6 kılo aldım bıde walla gobegım o kadar kocaman olmadı
amaaaaaaaaa goguslerım aldı basını gıttı

kızlar emınmısınızlmaz:
zemuszemus

Valla cok sukur karnimda filan daha hic catlak olmadi. Gerci olsa da acikcasi hic mi hic umrumde da degil ama . Ilk baslarda badem yagi surdum belki ondandir ama . Doktordan krem istedim vermedi .Catlayacaksa ne yaparsan yap catlar dedi. Markali bir urunun nemlendirici kremini al dedi o kadar. Yani karin catlaklari karin buyuklugunden cok cilt tipinle alakali .

kızlar emınmısınızlmaz:
zemuszemus

valla ben çok emınım kafamı biraz asagı egınce göruyorum
bızımde son 3 ayımız sonaylarımızdayız yanı dımı burcu :)
çatlak yok da çok şukur pek yakında patlayacagım sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…