bahar dizinin tekrarı filan denk gelirsen haberim olsun canım.
inan üzüldüm tüh yaaaaaaaaaaaaaaa
amin canim insallah...ama birazda korku var iki aydir deniyorum olmyor
OOO herkes işi sermiş kaynatıyo bugün bakıyorum.
ya bişey sorucam vücudumda özelliklede kollarımda kırmızı lekeler oldu varmı sizinde ciltte değişiklikler
Dunden beri bi hosum ben ya . Sanki biraz sinirlerim gergin gibi . Bu aralar lekelenme akinti filan sanirim gerildim biraz . Yarinda kendi doktorumla randevum var ya sanirim iyice gerginlik oldu .
Bendende herkese günaydın kızlaar. mesainin ilk saatleri ama ben akşam olsada gitsem diye bakıyorum..
bebişe aldıklarımı ekledim bende kızlar bakabilirsiniz
meraaal sende eklicektin hani noooldu
meralcim sanırım bu akşam tekrarı var dizinin yerimseniben atvnin yayın akışına bir bak bugün
iki ay dediğin nedir arkadaşım ben bir sene bekledim ne zaman ki "hayırlısı olmaması herhalde" dedim kafamı başka konulara taktım bir de baktım hamileyim :CüvCüv: ne kadar üstüne düşersen o kadar kaçıyor bu sıpalar ama eninde sonunda geliyorlar merak etme yerimseniben
benim bacaklarım dökülüyor allerji gibi kırmızı kırmızı acayip kaşınıyor şimdi de kabuk oldu kaşıdıkça mafoldumben
bugün rahatlarsın dünürcüm insanın kendi doktoru gibi olmuyor ben de benimkinin dönmesini bekliyorum sabırsızlıkla... bugün kızımızın iyi haberlerini alcan bak yarın nasıl pamuk gibi oluyosun a.s. erken doğum falan görmüşün ya rüyanda başımıza öyle işler çıkarma zaten zor buldum gelinimi benimki doğana kadar çalarlar falan yolarım yeminleklava:naniknanik
Gunaydinlarrr :lepi: Bilge sabah sabah ne guldum he iyi geldin valla .Zaten benim gelin damattan buyuk olcak normal sartlarda bile :)
sorma :sinifsinif: akşam özellikle erken yattım ona rağmen nasıl bir yol bulup eve gidebilirim diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
bende masaya yığılmamak için zor tutuyorum valla kendimi..
oznurss resimleri nasıl görüyoruz canım. profilinde yook resimleer.
bende eeeeeeeeBendende herkese günaydın kızlaar. mesainin ilk saatleri ama ben akşam olsada gitsem diye bakıyorum..
meralcim sanırım bu akşam tekrarı var dizinin yerimseniben atvnin yayın akışına bir bak bugün
teşekkürler canım şimdi bakıcam
haftasonu fotografları çektim ama eklemeyi unuttum
yarın unutmazsam makinayı getireyim cnm
ne malum cicim sositososito benim yeğenlerin ikisi de "erken doğum" lafı ettiler fisfisfis çocuklara malum olur derler şakkıdı ya benimki sabırsız çıkıp 7 aylık gelirse :jeyyar:
(allahım sen koru... bak şaka bu kısmı, gerçi sen biliyorsun gönlümden geçeni de... ben yine de dipnot düşeyim nolur nolmaz :Saruboceq:)
Catlak bir dunurum var ne guzel :)
öznur sen naptııııın :1shok: her şeyi tamam yavrucuğun yahu ama hiç kıskanmadım bi kere :dilcikar: şaka bir yana allah sağlıkla kullanmak nasip etsin hepsi çok güzel :Saruboceq:
dünür hoooooooop bizim kızın çeyizi ne alemde bak öznur her şeyi hazır etmiş ha CADIARZU:jeyyar:
öznur sen naptııııın :1shok: her şeyi tamam yavrucuğun yahu ama hiç kıskanmadım bi kere :dilcikar: şaka bir yana allah sağlıkla kullanmak nasip etsin hepsi çok güzel :Saruboceq:
dünür hoooooooop bizim kızın çeyizi ne alemde bak öznur her şeyi hazır etmiş ha CADIARZU:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?