2009 Aralık Anneleri

ben şu an 24+3'teyim. ama şimdiden çalışmak zor gelmeye başladı. gerçi hep biraz zor olmuştur çalışmak benim için ama mecburum ne yapayım.. :)

kizlar sağ kalçamda bi sancı var neden acaba ya kasıo bacağım sizde varmı öle bi sorun

hu huuuuuuuuuuuu
şekerler günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
bu uykular yine niye yetmez olduuuuuuuuuuuuu.
çok uykum var çoooooooooookkkkkkkkkkk

gnaydiin uykuya doyum oolurmu hiç rahmetli ananem derdi uyku uykuyu tartar uyku yattıkça artarkaydirigubbakcemile3

bahar dizinin tekrarı filan denk gelirsen haberim olsun canım.
inan üzüldüm tüh yaaaaaaaaaaaaaaa

meralcim sanırım bu akşam tekrarı var dizinin yerimseniben atvnin yayın akışına bir bak bugün

amin canim insallah...ama birazda korku var iki aydir deniyorum olmyor

iki ay dediğin nedir arkadaşım ben bir sene bekledim ne zaman ki "hayırlısı olmaması herhalde" dedim kafamı başka konulara taktım bir de baktım hamileyim :CüvCüv: ne kadar üstüne düşersen o kadar kaçıyor bu sıpalar ama eninde sonunda geliyorlar merak etme yerimseniben

OOO herkes işi sermiş kaynatıyo bugün bakıyorum.
ya bişey sorucam vücudumda özelliklede kollarımda kırmızı lekeler oldu varmı sizinde ciltte değişiklikler

benim bacaklarım dökülüyor allerji gibi kırmızı kırmızı acayip kaşınıyor şimdi de kabuk oldu kaşıdıkça mafoldumben

Dunden beri bi hosum ben ya . Sanki biraz sinirlerim gergin gibi . Bu aralar lekelenme akinti filan sanirim gerildim biraz . Yarinda kendi doktorumla randevum var ya sanirim iyice gerginlik oldu .

bugün rahatlarsın dünürcüm insanın kendi doktoru gibi olmuyor ben de benimkinin dönmesini bekliyorum sabırsızlıkla... bugün kızımızın iyi haberlerini alcan bak yarın nasıl pamuk gibi oluyosun a.s. erken doğum falan görmüşün ya rüyanda başımıza öyle işler çıkarma zaten zor buldum gelinimi benimki doğana kadar çalarlar falan yolarım yeminle klava:naniknanik

Bendende herkese günaydın kızlaar. mesainin ilk saatleri ama ben akşam olsada gitsem diye bakıyorum..

sorma :sinifsinif: akşam özellikle erken yattım ona rağmen nasıl bir yol bulup eve gidebilirim diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

bebişe aldıklarımı ekledim bende kızlar bakabilirsiniz
meraaal sende eklicektin hani noooldu

sadece arkadaş listendekiler görebiliyor di mi mafoldumben

Gunaydinlarrr :lepi: Bilge sabah sabah ne guldum he iyi geldin valla .Zaten benim gelin damattan buyuk olcak normal sartlarda bile :)

Gunaydinlarrr :lepi: Bilge sabah sabah ne guldum he iyi geldin valla .Zaten benim gelin damattan buyuk olcak normal sartlarda bile :)

ne malum cicim sositososito benim yeğenlerin ikisi de "erken doğum" lafı ettiler fisfisfis çocuklara malum olur derler şakkıdı ya benimki sabırsız çıkıp 7 aylık gelirse :jeyyar:

(allahım sen koru... bak şaka bu kısmı, gerçi sen biliyorsun gönlümden geçeni de... ben yine de dipnot düşeyim nolur nolmaz :Saruboceq:)

Bendende herkese günaydın kızlaar. mesainin ilk saatleri ama ben akşam olsada gitsem diye bakıyorum..
bende eeeeeeee

Catlak bir dunurum var ne guzel :)

bebişe aldıklarımı ekledim bende kızlar bakabilirsiniz
meraaal sende eklicektin hani noooldu

öznur sen naptııııın :1shok: her şeyi tamam yavrucuğun yahu ama hiç kıskanmadım bi kere :dilcikar: şaka bir yana allah sağlıkla kullanmak nasip etsin hepsi çok güzel :Saruboceq:

dünür hoooooooop bizim kızın çeyizi ne alemde bak öznur her şeyi hazır etmiş ha CADIARZU:jeyyar:

Kafanizi karismis goruyorum Bilge Hanim kötükedihüso Bu arada ben goremedim resimleri ya

bana kalsa daha neler alıcam ama tutuyorum kendimi.
Burcuuu senin damat elden gidiyo bak ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…