2009 Aralık Anneleri

Valla bugun bende bi tuhaflik var . Halsiz keyifsiz haldeyim . Dun gecede sacma sapan ruyalar gordum erken dogum yapiyodum filan ne bilim takildim sanirim .
ah burcu ah o halsizlik bendede var bugün

OOO herkes işi sermiş kaynatıyo bugün bakıyorum.
ya bişey sorucam vücudumda özelliklede kollarımda kırmızı lekeler oldu varmı sizinde ciltte değişiklikler
çalış çalış nereye kadar şekerim
arada buda lazım değilmi amakaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum dayanamıcam artık. hadi kendinize ii bakın öptümmm
kaç anacım kaç bilgeden sonra sende kaç
18:00 olsun bende durmam kaçarım
ay insallah canim yaaa...olurda vermezmiyim ooof ooof:)

hadi kolay gelsin şekerim
hayırlı haberlerini bekliyoruuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzz

amin canim insallah...ama birazda korku var iki aydir deniyorum olmyor
olur cnm korkma.pes etme dua et ve sitres etme mutlaka olur.içini rahat tut.
evet canım yaa bir de benim işim çooooook hafif bütün gün oturuyorum ama evden çıkıp minibüslerle işe gelmek hele bu sıcakta mahvediyor beni
ben o yönden rahatım 5-10 dk yürüğme mesafesinde benm evim.

kızlar ben çıkıyorum dayanamıcam artık. Hadi kendinize ii bakın öptümmm

sende ii bak baharcım.bend çıkıyorum arkadaşlar kendinize ii bakın görüşütrüz yarınnn byee

Dunden beri bi hosum ben ya . Sanki biraz sinirlerim gergin gibi . Bu aralar lekelenme akinti filan sanirim gerildim biraz . Yarinda kendi doktorumla randevum var ya sanirim iyice gerginlik oldu .

Dunden beri bi hosum ben ya . Sanki biraz sinirlerim gergin gibi . Bu aralar lekelenme akinti filan sanirim gerildim biraz . Yarinda kendi doktorumla randevum var ya sanirim iyice gerginlik oldu .

burcu ne olur gerilme artık
yarın yavrunu göreceksin heyecanlanman gerekiyor.
bak ben şimdi 5 eylül'ü iple çekiyorum.

selam kizlar nasilsiniz bugün hafta sonu cok gezdim giremedim o yüzden nete ne var ne yok herkesler ve de bebeişlerimiz iyimi :ecrin_bebek:

bi de bugün p.tesi bu sıcakta çalışan hamişlerin allah yardımcısı olsun p.tesileir de hc çekilmez dimiopuyorumnanaktan

OOO herkes işi sermiş kaynatıyo bugün bakıyorum.
ya bişey sorucam vücudumda özelliklede kollarımda kırmızı lekeler oldu varmı sizinde ciltte değişiklikler
bnde olmadi cnm ama arkadasimin yüzünde çiller çıkmaya başladı fazla güneşte kalmamaya çalış

'Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' kitabından bahsetmişsiniz sanırım. benim de ilk hamileliğimde ilgisiz bir doktora fazla soru sorunca bana şu kitabı al oku demişti. reçete yazar gibi kağıda yazıp elime tutuşturmuştu. o vesileyle aldım kitabı. güzel gerçekten de..

O da ne biçim doktromuş öle.. Doktro olduysan sorularada cvp vermeyi bilcen hay allaaam ya.. Bak sinirlendim şimdi Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…