OOO herkes işi sermiş kaynatıyo bugün bakıyorum.
ya bişey sorucam vücudumda özelliklede kollarımda kırmızı lekeler oldu varmı sizinde ciltte değişiklikler
bol bol dua et.
allahın izniyle inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
ama ilk müjdeyi bize vereceksin sözmüüüüüüüü?
ah burcu ah o halsizlik bendede var bugünValla bugun bende bi tuhaflik var . Halsiz keyifsiz haldeyim . Dun gecede sacma sapan ruyalar gordum erken dogum yapiyodum filan ne bilim takildim sanirim .
çalış çalış nereye kadar şekerimOOO herkes işi sermiş kaynatıyo bugün bakıyorum.
ya bişey sorucam vücudumda özelliklede kollarımda kırmızı lekeler oldu varmı sizinde ciltte değişiklikler
kaç anacım kaç bilgeden sonra sende kaçkızlar ben çıkıyorum dayanamıcam artık. hadi kendinize ii bakın öptümmm
ay insallah canim yaaa...olurda vermezmiyim ooof ooof:)
olur cnm korkma.pes etme dua et ve sitres etme mutlaka olur.içini rahat tut.amin canim insallah...ama birazda korku var iki aydir deniyorum olmyor
ben o yönden rahatım 5-10 dk yürüğme mesafesinde benm evim.evet canım yaa bir de benim işim çooooook hafif bütün gün oturuyorum ama evden çıkıp minibüslerle işe gelmek hele bu sıcakta mahvediyor beni
kızlar ben çıkıyorum dayanamıcam artık. Hadi kendinize ii bakın öptümmm
ah burcu ah o halsizlik bendede var bugün
çalış çalış nereye kadar şekerim
arada buda lazım değilmi amakaydirigubbakcemile3
kaç anacım kaç bilgeden sonra sende kaç
18:00 olsun bende durmam kaçarım
hadi kolay gelsin şekerim
hayırlı haberlerini bekliyoruuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzz
Dunden beri bi hosum ben ya . Sanki biraz sinirlerim gergin gibi . Bu aralar lekelenme akinti filan sanirim gerildim biraz . Yarinda kendi doktorumla randevum var ya sanirim iyice gerginlik oldu .
4.30 da ama erken cikcam isten
güzel güzel izle kızını bakalım kaç gr olmuş..hayırlısıylada güzel haberlerle gelirsin inşallah
bnde olmadi cnm ama arkadasimin yüzünde çiller çıkmaya başladı fazla güneşte kalmamaya çalışOOO herkes işi sermiş kaynatıyo bugün bakıyorum.
Bu kitabi bende duydum hatta cok ovgu var kitapla ilgili .Hangisini alsam acaba ?
'Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' kitabından bahsetmişsiniz sanırım. benim de ilk hamileliğimde ilgisiz bir doktora fazla soru sorunca bana şu kitabı al oku demişti. reçete yazar gibi kağıda yazıp elime tutuşturmuştu. o vesileyle aldım kitabı. güzel gerçekten de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?