2009 Aralık Anneleri

Kafanizi karismis goruyorum Bilge Hanim kötükedihüso Bu arada ben goremedim resimleri ya

neeeeeeeeaaaaaa kafam karışacak beyauuuuuuuuu kafamçokkarıştı

onun altında hain planlar var da şimdi açık edemiyorum annadın mı dünürrrrrr kötükedihüso:jeyyar:

gunaydınnn
biz sabah 5 de dönduk eve
benım klasık uyuyamamamdan sabhın 9 unda açtım gözumu
kızımda bende iyiyiz çok şukur
şimdi eşim uyuyor butun gece araba kullandı onu uyandırmayayım canım sıkılıp diye
ablamlara gidiyorum kahvaltya yigenleri özledim onları göreyım
birde 2. aşımı olmam lazımdı dun gidip onu vurulayım ögleden sonra görüşürüz inşallah

bana kalsa daha neler alıcam ama tutuyorum kendimi.
Burcuuu senin damat elden gidiyo bak ona göre

:roflol: ben başında demiştim erkekler azınlıkta kalcak siz oğullarımızın peşine düşceksiniz demiştimmmmmmm :roflol:

rekabet kızışıyor dünür ona göre yani :jeyyar:sengözlerimebaksanab

bana kalsa daha neler alıcam ama tutuyorum kendimi.
Burcuuu senin damat elden gidiyo bak ona göre

öznurcum iyi günlerde giysin hepsini güzel kızın :Saruboceq: yalnız elbiseler hep yazlık mı bana mı öyle geldi?CADIARZU

pelinnnnn hoşgeldinizzzzzz :1hug:

günaydın arkadaşlar...herkes iyidir umarım bebişlerde tabiki...ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür.bugün tetenoz aşımı olmaya gidiyim diyorum bakalım.aşıyı olanlar bir uyarınız varmı acaba?

neeeeeeeeaaaaaa kafam karışacak beyauuuuuuuuu kafamçokkarıştı

onun altında hain planlar var da şimdi açık edemiyorum annadın mı dünürrrrrr kötükedihüso:jeyyar:

Dunurcum annadim hersey aramizda bizim. Oznurcum hepsi birbirinden guzel . Gule gule kullansinlar . Ama ozellikle Mum&Dad= Me tshirte bittim nerden aldin :)

Hosgeldiiiin : )

evet bilgecim
elbiseler dayanamayıp önümüzdeki yaz için aldıklarımız. Teyzeleri sağolsun onlar benden hevesli.
Hem çok ucuz yazlıklar şuanda onlarıda aldık bulunsun diye:))

öznurcugum gule gule iyi gunlerde giymek nasip olsun inşallah
Mum&Dad= Me ye bende bayıldım burcu gibi yakınsa yerini söylüyorsun buluştugumuzda bizde alıyoruz kızlarımıza :)
hoşbulduk
toptan bir cvp oldu ama
çıkıyorum çunku gelince görüşürüz

Dunurcum annadim hersey aramizda bizim. Oznurcum hepsi birbirinden guzel . Gule gule kullansinlar . Ama ozellikle Mum&Dad= Me tshirte bittim nerden aldin :)

amin canım sağlıkla giyerler inşallah
zara da bulabilirsiniz sanıyorum o tişörtü hediye gelmişti bizede.
Zaten acaip indirimde zara ve çok güzel şeyler var askılı tişörtler 2,95 haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…