evet ama olmadı yine aynı pozisyon birde işin ilginci eve gelince hareketleri o kadar net hissediliyorki bende kızıyorum ona kızım diyorum şimdi hareketleneceğin tuttu((((((
e gerçek uzay gemisi olsa kaç para olacaktı acaba :mymeka:
ayıp bu artık ama yaaaaa :1no2:
hadi dünürcüm iyi haftasonlar benim vakit tamam Şeniz
Bu ne yaaaa, araba mı alıyoruz yuh :1shok:
bir şey sorduk kızlar 1 tane cevap geldi aşkolsun şunu soruyorum (selam kızlar ben detaylı ultrasona girdim 2 hafta önce bebeğimin arkası dönük olduğu için kalbini inceleyemediler bu hafta için yine çağırdılar dün gittim yine arkası dönük bu sefer haftaya salı için çağırdılar napıcam ben yaaaa???????? )
afiyet şeker olsun... Haftasonu da unutmayın ama yerimseniben
valla oda benim de sıfır şu an... Daha boşaltılacak oradan çıkanlar nereye yerleşecek hiç bilmiyorum boyası yapılmalı eşyalar alınmalı :sinifsinif: Neyse elbet olur napalım
en sonunda dönüp dolaşıp o noktaya geliyoruz zaten güzelim... Biz her türlü tedbirimizi alacağız ama nihayetinde hepsi allaha emanet :saruboceq:
kızlarrrrrrrr halılara bittim yalnız bu internet üzerinden satış ankara'da haba marka satan mağaza bilen duyan olursa haber verir mi lütfen???
bebek odası - halılar, haba halı, halı, haba, bebek odası halıları, cocuk odası halısı
iyi haftasonları arkadaşlar
pazartesi görüşürüz inşallah
sana orda tatşı bişiler vermedilermi bnm kızımı incelediler ama yüzünü göstermiyodu doktor dışarı aldı bi çay iç sen dedi şekerli bi çay getirdiler eiiiğrençti çok şekerliydi yarım saat sonra tekrar baktı doktor öle gördük bnce sen konuş doktorla erkens aatte git bekle orda bol bol tatlı şeylerde ye
Bende bu sefer öyle yapıcam ultrasona girmeden 1 saat önce tatlı ne varsa yiycem artık:ecrin_bebek:saol bu arada ilgin için :teselli:
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
saol canım bu arada senle aramızda 1 gün var aynı anda alcaz melekleri kucağımıza belkide...
aa evet seninde kızın olcak sanırım sağlıklı sıhhatli doğar inş
Evet kızım olcak inş.aminnnn
saol canım bu arada senle aramızda 1 gün var aynı anda alcaz melekleri kucağımıza belkide...
kızzlarr hepimize bı uyuşukluk mu coktu nedir yahu
ya ben hayatım boyunca hiç kabız olmamıştım hamile kaldığımdan beri böyleyim doktora söylüyorum normal bebek baskı yapıyor bağırsaklara diyo magnezyumda kullanıyorum nette araştırdım biraz Allah korusun makat çatlaklığına bağsura neden olabiliyomuş korktum açıkçası haftada bir anca gdiyorum tuvalete benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?