2009 Aralık Anneleri

evet ama olmadı yine aynı pozisyon birde işin ilginci eve gelince hareketleri o kadar net hissediliyorki bende kızıyorum ona kızım diyorum şimdi hareketleneceğin tuttu((((((

sana orda tatşı bişiler vermedilermi bnm kızımı incelediler ama yüzünü göstermiyodu doktor dışarı aldı bi çay iç sen dedi şekerli bi çay getirdiler eiiiğrençti çok şekerliydi yarım saat sonra tekrar baktı doktor öle gördük bnce sen konuş doktorla erkens aatte git bekle orda bol bol tatlı şeylerde ye

cnm çikolata ye doktorun odasına girmeden 10 dk önce..kıpır kıpır olacaktır kesi meyvesuyuda iç .

evet cnm bizde buı hafta boyasını yaparız herhalde .boşaldı çünkü oda.

bakayım bende şu halılara dah bakmadım halı bende

Bende bu sefer öyle yapıcam ultrasona girmeden 1 saat önce tatlı ne varsa yiycem artık:ecrin_bebek: saol bu arada ilgin için :teselli:

kızzşlar hepiize ii hafta sonlar çıkıyorum bende görüşürüz pazartesiii....berbişlere ii bakın

canım ben her gün 2 tane activia yiyroum, ara öğün olarak..Çok düzene girdi..hem bebiş için de faydalı, prebiyotik yoğurt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…