2009 Aralık Anneleri

Ne alemde bakıyım guzel annİŞler...kızlar yenı kalktım orucum ama bakalım nereye kadar dayanacagımm....

klava: SEN HAMİLE HAMİLE SEVABA GİREBİLECEĞİNİ Mİ SANIYORSUN..SEN ŞUAN EN KUTSAL İŞİ YAPMAKLA GÖREVLİSİN ZATEN BİR MELEĞİ TAŞIYOSUN.. KUSURA BAKMA AMA ÇOK KIZDIM.

Dunurcum ne kadar sertsin sen oyle kaydirigubbakcemile3

işte işte tam bunu hıssedıyrm boyle dellenıyorum
daha ne kı bu sonaylarda görsen nasıl agır olacaksın diyenlere

benım kızda çok zorlamıştı bızı
salı gunune gösterır ınşallah annesı sıkma canını

hiç takma güzelim benim tembel teneke de canıma okudu seyahatler sonrasında :mymeka: havanın serin olduğu saatlere dikkat et daha fazla hareket ediyorlar nazlı yavrucum bunlar... anası merak edermiş, endişelenirmiş yoooook haspalarım yayılıp uyuyorlar kaydirigubbakcemile3
yoğurta bal veya pekmez ekleyerek yiyenler var, güzel oluyor diyorlar... öyle de bir dene istersen yerimseniben şeker veya reçel demiyorum onlar faydasız boş şeker çünküm
ayrıyeten taze meyve doğrayarak meyveli yoğurt icat eden arkadaşlarım da var... seçenek olarak aklında bulunsun yerimseniben

merhaba arkadaşlar... :) bende aralık annesi olacağım... 24. haftama girdim ve yarın renkli ultrasonda kızımı göreceğimm
:) hepinizi bu arada tebrik ederim..

ohh baharcım bitirmiş herşeyi hadi gözün aydın..
hayırlısıyla sağlıkla kullansın güzel kızın
bende çok yoruluyorum gezerken aşağı doğru baskı yapıyo sanki kemiklerim ağrıyo . Önümüzdeki aylarda hiç gezilmicek anlaşılan

bilgecim yeme-içme sorumlusu oldun valla başımıza kaydirigubbakcemile3

Dunurcum ne kadar sertsin sen oyle kaydirigubbakcemile3

sana bi şey diyim mi dünür bu çocuk beni pamuk etti... bir şey söylemeden önce duraksamayan ben şimdi 9 boğumumu da kullanıyorum düşün öncesinde nasıl bir şeydim ben kaydirigubbakcemile3 bugünkü durumda büyük ihtimalle banlanmış veya özel mesajdan "sevgi" mesajları alıyordum şu anda sırnaşık şey

işte işte tam bunu hıssedıyrm boyle dellenıyorum
daha ne kı bu sonaylarda görsen nasıl agır olacaksın diyenlere

:teselli: canım benim kıyamam boşveeeeeer dinleme sen onları :dilcikar: yap sen onlara yerimseniben

hoşgeldın fatma birazdan uyuyabılırım çok uyuşukluk çoktu bugun ustume
sen nasılsın
herşey yolundamı
evet cnm tabi ara ara sırt ağrım ve sağ göğsümün altında bir ağrı var onun dışında iim.oğlumun odasını boşalttık bizde akvaryum falan vardı o oadada onları boşalttık sizlerin odaları bitti bizde anca başlayacağız.

oh ne güzel baharcım demek herşey bitti. odayı ne yaptınızzz.oda takımımı aldınız ben anca başlıyorumda ufak tefek şeyler aldım sadece birde yatak odamıza park yatak aldım .nekadara aldın oda takımını bende onu araştırıyorum şuan

merhaba arkadaşlar... :) bende aralık annesi olacağım... 24. haftama girdim ve yarın renkli ultrasonda kızımı göreceğimm

hayırlı olsun arkadaşım.ne güzel yarın kızını göreceksin demek.ne mutluı benimde kontrolüm 5 eylülde

bilgecim yeme-içme sorumlusu oldun valla başımıza kaydirigubbakcemile3

öyle oldum valla kaydirigubbakcemile3
güzelim hayatım boyunca diyet yaptım o yüzden ne neye yarıyor çok okudum, zaten sever ve merak da ederim bu konuları... onun üstüne organik ürünler dükkanı açtık e oradan iyice sardırdık doğal beslenme, doğal tedavi ırt vırt... kabız olunca ne yenir ne yenmez, kansızlık nasıl tedavi edilir, mide yanmasına ne iyi gelir, tırnak batması nasıl düzeltilir... sen de ibrahim saraçoğlu ben diyeyim erkan topuz kaydirigubbakcemile3

bu arada meyveler yendi mi kızlarrrrrrrrrrr lmaz:

ay ben pek bir mutlu oldum resim olsa bile yettı sanada ikram edyrm yalandanda olsa ne kadar çok özlemışım sakınleştırmeye birebır

merhaba arkadaşlar... :) bende aralık annesi olacağım... 24. Haftama girdim ve yarın renkli ultrasonda kızımı göreceğimm

canım hosgeldin rabbim bir an önce kucagına almayı kısmet etsın yawrunu...ben daha renklı ultrason cekınmedim.doktorumda bişey demedi belli bir zamanı mı var ki acabacadıarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…