Ne alemde bakıyım guzel annİŞler...kızlar yenı kalktım orucum ama bakalım nereye kadar dayanacagımm....
:roflol: :roflol: :roflol:
valla Hande'yi pek tanımıyorum onun içindir ki kafadan dalmadım farkındaysan efendi gibi bir kere konuştum ve sustum... ama sana öyle bi dalarım ki feleğini sapıtırısın yemin ederim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ibreti alem olursun bir daha hamileyken oruç tutmaya niyetlenenlere emsal gösterirler yüzyıllar boyu :roflol: :roflol: :roflol:
tövbe estağfurullah yaaaaaaa
lütfen kimse yanlış anlamasın haşa ramazanla, dinle herhangi bir sorunum yok, hiçbir zaman da olmadı ama EXTRA ötesi bir durum sözkonusu onun için şu postu okuyup yedi sülaleme saydıran din kardeşlerime sesleniyorum: evet evet ben de sizleri çok seviyorummmmmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
valla Hande'yi pek tanımıyorum onun içindir ki kafadan dalmadım farkındaysan efendi gibi bir kere konuştum ve sustum... ama sana öyle bi dalarım ki feleğini sapıtırısın yemin ederim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ibreti alem olursun bir daha hamileyken oruç tutmaya niyetlenenlere emsal gösterirler yüzyıllar boyu :roflol: :roflol: :roflol:
tövbe estağfurullah yaaaaaaa
lütfen kimse yanlış anlamasın haşa ramazanla, dinle herhangi bir sorunum yok, hiçbir zaman da olmadı ama EXTRA ötesi bir durum sözkonusu onun için şu postu okuyup yedi sülaleme saydıran din kardeşlerime sesleniyorum: evet evet ben de sizleri çok seviyorummmmmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben detaylı ultrasona girdim 2 hafta önce bebeğimin arkası dönük olduğu için kalbini inceleyemediler bu hafta için yine çağırdılar dün gittim yine arkası dönük bu sefer haftaya salı için çağırdılar napıcam ben yaaaa????????
Bilgeciğim ben de yoğurt çorbası falan yapıyorum bol bol. Hiç böyle olacağını düşünmezdim hamilelikte ki ben yoğurdu çok severdim çok da tüketirdim önceden. Bir türlü yiyemedim aylardır. İçim almıyor. Ama işte çorba şeklinde falan tüketmeye calışıyorum.
Seyahat gerçekten beni de bebişi de yordu. Yolculuk günü hiç oynamadı desem yeridir.
Buna da takmıştım ama demek ki sende de aynısı oldu. Neyse bitti artık tatil falan bizim için de.
Hepimiz güzel haberler alırız inşallah canım. Sağolasın iyi dileklerin için.
hoşbulduk burcu nbr eylul nasıl
aleyküm selam canım benim nabersin?
uyuşugum bugun bilge göbiş bu hafta dahada buyudu taşımak zor geliyor sanırım
sakın kımse bana daha bu ne ki dur bakalım sonaylarda gör kendını demesın bogarım :)
sen nasılsın bilge
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şişko şişko kaydirigubbakcemile3
Haktan Emir adına teşekkür ederiz annesi yerimseniben
hoşbulduk burcu nbr eylul nasıl
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şişko şişko kaydirigubbakcemile3
şişko denmesıne dellenmıyorum de cnm de
şişko koymuyorda daha bu nekı lafı koyuyor bılmış bılmiş
merhaba arkadaşlar... :) bende aralık annesi olacağım... 24. haftama girdim ve yarın renkli ultrasonda kızımı göreceğimm
:) hepinizi bu arada tebrik ederim..
hiç takma güzelim benim tembel teneke de canıma okudu seyahatler sonrasında :mymeka: havanın serin olduğu saatlere dikkat et daha fazla hareket ediyorlar nazlı yavrucum bunlar... anası merak edermiş, endişelenirmiş yoooook haspalarım yayılıp uyuyorlar kaydirigubbakcemile3
yoğurta bal veya pekmez ekleyerek yiyenler var, güzel oluyor diyorlar... öyle de bir dene istersen yerimseniben şeker veya reçel demiyorum onlar faydasız boş şeker çünküm
ayrıyeten taze meyve doğrayarak meyveli yoğurt icat eden arkadaşlarım da var... seçenek olarak aklında bulunsun yerimseniben
Dunurcum ne kadar sertsin sen oyle kaydirigubbakcemile3
işte işte tam bunu hıssedıyrm boyle dellenıyorum
daha ne kı bu sonaylarda görsen nasıl agır olacaksın diyenlere
şişko denmesıne dellenmıyorum de cnm de
şişko koymuyorda daha bu nekı lafı koyuyor bılmış bılmiş
Daha yeni gordum bugun bende bi tuhafim ya Eylulde mayisik
Daha yeni gordum bugun bende bi tuhafim ya Eylulde mayisik
Ay yazamadim bile Peline cevapti bu . Naber dedigine :)
evet cnm tabi ara ara sırt ağrım ve sağ göğsümün altında bir ağrı var onun dışında iim.oğlumun odasını boşalttık bizde akvaryum falan vardı o oadada onları boşalttık sizlerin odaları bitti bizde anca başlayacağız.hoşgeldın fatma birazdan uyuyabılırım çok uyuşukluk çoktu bugun ustume
sen nasılsın
herşey yolundamı
oh ne güzel baharcım demek herşey bitti. odayı ne yaptınızzz.oda takımımı aldınız ben anca başlıyorumda ufak tefek şeyler aldım sadece birde yatak odamıza park yatak aldım .nekadara aldın oda takımını bende onu araştırıyorum şuanbende çok yorgunum kızlar 2 gündür geziyorum ama bütün alışverişim bitti. perdeciye bile ölçü aldırdım dün halısı odası kendi hastane takımlarım hepsini bitirdim ama bende bittim. ileriki aylarda hiç çıkamazmışım bu kadar gezemem yani. çalışınca zor bide. bence sizde halledin derim.
merhaba arkadaşlar... :) bende aralık annesi olacağım... 24. haftama girdim ve yarın renkli ultrasonda kızımı göreceğimm
bilgecim yeme-içme sorumlusu oldun valla başımıza kaydirigubbakcemile3
sana bi şey diyim mi dünür bu çocuk beni pamuk etti... bir şey söylemeden önce duraksamayan ben şimdi 9 boğumumu da kullanıyorum düşün öncesinde nasıl bir şeydim ben kaydirigubbakcemile3 bugünkü durumda büyük ihtimalle banlanmış veya özel mesajdan "sevgi" mesajları alıyordum şu anda sırnaşık şey
:teselli: canım benim kıyamam boşveeeeeer dinleme sen onları :dilcikar: yap sen onlara yerimseniben
merhaba arkadaşlar... :) bende aralık annesi olacağım... 24. Haftama girdim ve yarın renkli ultrasonda kızımı göreceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?