2009 Aralık Anneleri

bende oda takımıyla kafayı bozdum schieder ayancık diye bir firma var (style wood) bebek mobilyalarının boyası verniği filan özel kurşun civa içermiyor benim çalıştığım yerden su alıyorlar onun fabrika satışa gideceğim sana yardımcı oluruz dediler babamla da çok önceden tanışıyorlar bakalım aman kızlar dikkat edin çin malı mob. çok varmış piyasada

ben kaçar kızlar kızmayın ama çok uyuşugum uzanacagım
sızın içinde uzanırım söz
pazartesi görüşürüz herkese iyihaftasonları
ben haftasonları gırmyrm 2 gun hiç olmazsa blgisayar basında durmayayım dıye
görüşürüz opuyorumnanaktan

ay ben pek bir mutlu oldum resim olsa bile yettı sanada ikram edyrm yalandanda olsa ne kadar çok özlemışım sakınleştırmeye birebır

ben günde 2 tane zehirliyorum ya zaten :kedi: ama hakikaten sakinleştiriyor namussuz :1no2:

mobilya, duvar boyası, kıyafet, oyuncak o kadar çok çin malı var ki... biz her ürünün etiketini okuyoruz... yüzde yüz pamuk olmayan ürünleri almıyoruz, çin üretimlerini almıyoruz ama sağdan soldan gelecek illa ki :sinifsinif:

canım iyi tatiller opuyorumnanaktan iyi dinlennn

yedik cnm yedik .sayende ara öğünlerde atıştırıyoruz

güle güle peliiin
pazartesi görüşürüz

Bir şey sorduk kızlar 1 tane cevap geldi aşkolsun şunu soruyorum (selam kızlar ben detaylı ultrasona girdim 2 hafta önce bebeğimin arkası dönük olduğu için kalbini inceleyemediler bu hafta için yine çağırdılar dün gittim yine arkası dönük bu sefer haftaya salı için çağırdılar napıcam ben yaaaa???????? )

afiyet şeker olsun... haftasonu da unutmayın ama yerimseniben

valla oda benim de sıfır şu an... daha boşaltılacak oradan çıkanlar nereye yerleşecek hiç bilmiyorum boyası yapılmalı eşyalar alınmalı :sinifsinif: neyse elbet olur napalım

en sonunda dönüp dolaşıp o noktaya geliyoruz zaten güzelim... biz her türlü tedbirimizi alacağız ama nihayetinde hepsi Allaha emanet :Saruboceq:

İyi hafta sonlari Pelin.

Cikolata yemegi denedin mi ?

bilmediğimiz için sesimiz çıkmadı arkadaşım
şahsen benim başıma gelmedi öyle bir durumda ne yapılması gerektiğini bilmiyorum... çikolata tarzı bir şeyler yenildiğinde genelde hareketleniyorlar ama çok hareketliyken kalbini ne kadar net inceleyebilirler çok emin değilim yanlış hatırlamıyorsam fazla hareketli olmaları da ayrıntılı ultrasonda istenen bir durum değil...

evet ama olmadı yine aynı pozisyon birde işin ilginci eve gelince hareketleri o kadar net hissediliyorki bende kızıyorum ona kızım diyorum şimdi hareketleneceğin tuttu((((((

doktorun muayenehanesinde uzanıp dinlenebileceğin bir anlamda kızını kandırıp evde sanmasını sağlayabileceğin ayrı bir oda yok mu? belki orada o şekilde beklenirse yakalanabilir

bak bu aklıma gelmemişti denicem cnm saol

kabızlık çeken arkadaşlar kan ilacı kullanıyomu acaba ?o ilaçtan içenin bu sıkıntıyı çekeceğini düşünmüyorum süper etkili ya....
valla 1.5 aydır içiyorum ama bi faydası olmadı kabızlığa devam yani :uhm:

cnm mecburum bulunduğum yerde tazesi yokki buldukça alıyorum zaten ama mecburum yani elimden geldiği kadar uzak duruyorum

kızlar yaa ben bugün hiç iyi değilim sanki bayılacak gibi oluyorum ve acayip midem bulanıyor sabahta karnım çok ağrıyordu offffffff hiç pimpirikli değilim ama bugün kötüyüm
aman canım dikkat et tansiyonunu ölçtr istersen ayakalrını uzat dinlen biraz geçmiş olsun

slm cnm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…