evet cnm tabi ara ara sırt ağrım ve sağ göğsümün altında bir ağrı var onun dışında iim.oğlumun odasını boşalttık bizde akvaryum falan vardı o oadada onları boşalttık sizlerin odaları bitti bizde anca başlayacağız.
ohh ne guzel fatma bız daha odasını ayarlayamadık
eşimde oruçlu şimdi ona dokunulmaz 1 hafta 10 gun alışana kadar oruç halıne
ben sadece perde ve halısını hallettım daha oda boyanacak veya duvar kagıdı olacak
odası gelecek o yuzden dun eşimle anlaşma yaptık ramazanda oda siparişi verilecek 1 ayda teslım oluyor çunku odası boyasıda bayramdan sonra yaptırılacak boyası bıtınce odasıda gelır anca yanı ekımın ilk haftası inşallah hazır olacak
Ay yazamadim bile Peline cevapti bu . Naber dedigine :)
:) anladım burcu
anlaşıldı sende mayışık haldesin:1hug:
ay ben pek bir mutlu oldum resim olsa bile yettı sanada ikram edyrm yalandanda olsa ne kadar çok özlemışım sakınleştırmeye birebır
bende oda takımıyla kafayı bozdum schieder ayancık diye bir firma var (style wood) bebek mobilyalarının boyası verniği filan özel kurşun civa içermiyor benim çalıştığım yerden su alıyorlar onun fabrika satışa gideceğim sana yardımcı oluruz dediler babamla da çok önceden tanışıyorlar bakalım aman kızlar dikkat edin çin malı mob. çok varmış piyasada
ben kaçar kızlar kızmayın ama çok uyuşugum uzanacagım
sızın içinde uzanırım söz
pazartesi görüşürüz herkese iyihaftasonları
ben haftasonları gırmyrm 2 gun hiç olmazsa blgisayar basında durmayayım dıye
görüşürüz opuyorumnanaktan
öyle oldum valla kaydirigubbakcemile3
güzelim hayatım boyunca diyet yaptım o yüzden ne neye yarıyor çok okudum, zaten sever ve merak da ederim bu konuları... onun üstüne organik ürünler dükkanı açtık e oradan iyice sardırdık doğal beslenme, doğal tedavi ırt vırt... kabız olunca ne yenir ne yenmez, kansızlık nasıl tedavi edilir, mide yanmasına ne iyi gelir, tırnak batması nasıl düzeltilir... sen de ibrahim saraçoğlu ben diyeyim erkan topuz kaydirigubbakcemile3
bu arada meyveler yendi mi kızlarrrrrrrrrrrlmaz:
evet cnm tabi ara ara sırt ağrım ve sağ göğsümün altında bir ağrı var onun dışında iim.oğlumun odasını boşalttık bizde akvaryum falan vardı o oadada onları boşalttık sizlerin odaları bitti bizde anca başlayacağız.
ohh ne guzel fatma bız daha odasını ayarlayamadık
eşimde oruçlu şimdi ona dokunulmaz 1 hafta 10 gun alışana kadar oruç halıne
ben sadece perde ve halısını hallettım daha oda boyanacak veya duvar kagıdı olacak
odası gelecek o yuzden dun eşimle anlaşma yaptık ramazanda oda siparişi verilecek 1 ayda teslım oluyor çunku odası boyasıda bayramdan sonra yaptırılacak boyası bıtınce odasıda gelır anca yanı ekımın ilk haftası inşallah hazır olacak
cnm bnm bizimde boyası var odayı daha siperiş etmedik yani bende daha bişey yapmadım.bahar maşallah bitirmiş darısı bizim başımıza
hadi bklm bizim içinde uzannn.iyi tatillerrrr cnmm
ben günde 2 tane zehirliyorum ya zaten :kedi: ama hakikaten sakinleştiriyor namussuz :1no2:
mobilya, duvar boyası, kıyafet, oyuncak o kadar çok çin malı var ki... biz her ürünün etiketini okuyoruz... yüzde yüz pamuk olmayan ürünleri almıyoruz, çin üretimlerini almıyoruz ama sağdan soldan gelecek illa ki :sinifsinif:
evet cnm nekadarda dikkat etsek mutlsaka bişekilde üç beş girecek evimize heryer çin malı zatennnn.allah korusun bebişlerimiz ona emanetler
yedik cnm yedik .sayende ara öğünlerde atıştırıyoruz
cnm bnm bizimde boyası var odayı daha siperiş etmedik yani bende daha bişey yapmadım.bahar maşallah bitirmiş darısı bizim başımıza
evet cnm nekadarda dikkat etsek mutlsaka bişekilde üç beş girecek evimize heryer çin malı zatennnn.allah korusun bebişlerimiz ona emanetler
İyi hafta sonlari Pelin.ben kaçar kızlar kızmayın ama çok uyuşugum uzanacagım
Bir şey sorduk kızlar 1 tane cevap geldi aşkolsun şunu soruyorum (selam kızlar ben detaylı ultrasona girdim 2 hafta önce bebeğimin arkası dönük olduğu için kalbini inceleyemediler bu hafta için yine çağırdılar dün gittim yine arkası dönük bu sefer haftaya salı için çağırdılar napıcam ben yaaaa???????? )
Bir şey sorduk kızlar 1 tane cevap geldi aşkolsun şunu soruyorum (selam kızlar ben detaylı ultrasona girdim 2 hafta önce bebeğimin arkası dönük olduğu için kalbini inceleyemediler bu hafta için yine çağırdılar dün gittim yine arkası dönük bu sefer haftaya salı için çağırdılar napıcam ben yaaaa???????? )
Cikolata yemegi denedin mi ?
evet ama olmadı yine aynı pozisyon birde işin ilginci eve gelince hareketleri o kadar net hissediliyorki bende kızıyorum ona kızım diyorum şimdi hareketleneceğin tuttu((((((
kızlarrrrrrrr halılara bittim yalnız bu internet üzerinden satış ankara'da haba marka satan mağaza bilen duyan olursa haber verir mi lütfen???
Bebek Odası - Halılar, Haba Halı, halı, HABA, Bebek Odası halıları, cocuk odası halısı
bacım bunlar neeee ben kendi yatak odama bırak yatak odasını bütün evime bu kadar harcamadım :bbo:
Bebek odasinin fiyatina bak
bak bu aklıma gelmemişti denicem cnm saolsöylemeyi unutmuşum sabah aç karnına bir tatlı veya yemek kaşığı sızma zeytinyağı içmek de iyi gelir yerimseniben ama herhangi bir sıvıyağ değil kesinlikle zeytinyağı olması gerekiyor ilaç niyetine deyip gözünü kapatıp içebilirsen o da muhtemelen toparlayacaktır a.s
valla 1.5 aydır içiyorum ama bi faydası olmadı kabızlığa devam yani :uhm:kabızlık çeken arkadaşlar kan ilacı kullanıyomu acaba ?o ilaçtan içenin bu sıkıntıyı çekeceğini düşünmüyorum süper etkili ya....
hay maşşallahhh hepimizin her kontrolü böyle güzel sonuçlar versin inşallah
amiinkaydirigubbakcemile2
dondurulmuş ürünleri tercih etme be güzelim... şu an tazesi var neden dondurulmuş mısır alasın ki? gebelik dışında da çok önerilen şeyler değil biliyorsun...
şeftali ve peynir (özellikle beyaz peynir) sağlam kabız eder bence o da etkiliyor seni a.s şeftali yerine taze kayısı ye... kuru kayısı kadar etkili değildir ama o da bağırsak yumuşatan meyvelerdendir yerimseniben
sonracıııma bakim başka neler vardı bağırsak yumuşatan :1rolleyes: düzenli hareket etmek tuvalete çıkmayı kolaylaştırır malum, bol sıvı almak ki onu zaten yapıyorsun... kola ve kahve kabız eder ama hamilelik nedeniyle onları söyleme gereği bile duymadım ben :1rolleyes: patatesin özellikle haşlanmış halinden, leblebiden uzak dur... kabak çekirdeği bağırsak yumuşatıyor... hmmmmm CADIARZU aklıma geldikçe yazarım ben sana merak etme söktürürüz kaydirigubbakcemile3
aman canım dikkat et tansiyonunu ölçtr istersen ayakalrını uzat dinlen biraz geçmiş olsunkızlar yaa ben bugün hiç iyi değilim sanki bayılacak gibi oluyorum ve acayip midem bulanıyor sabahta karnım çok ağrıyordu offffffff hiç pimpirikli değilim ama bugün kötüyüm
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?