kız napim kodlu koldu yazılar karışık du düzeltem ben çaktırmaakaydirigubbakcemile3hayat24 slm benim cinsiyet bölümündeki kız yazısı neden siyah:)))) herkesin mavi veya pembe bende pembe istiyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tmm cnm eklieyyim tarihi kaydirigubbakcemile5hayat24________kız______yağmur nisa_______ doğum 15 aralık
serinus---------------kız----------- zeynep------------------ doğum 23 aralık
beyazbeyaz kız doğum
ayesbirim doğum
rapunzel_sb erkek doğum
handesiv erkek doğum
bkaban kız eylül doğum 05 Aralik
fms erkek doğum
bulut kız melis doğum 16 aralık
b_i_o erkek umut doğum
tavuskusu77
meybon(arzu)______erkek____eren arda_____26 aralık
Anaaaa ben öyle hatırlıyom kikikiki. Bi de benim bebü 1 hafta önde görünüyor bu doğum tarihini bir hafta öne mi çekiyooo :uhm:
kızlar meyvalar yendi değil mi unutmayın
Ben muz yedim hehehe
Ben muz yedim hehehe
Saolun kızlar, ben de su içiyorum şimdi.Anam Antalya yanıyor, duş almak da fayda etmiyor artık
aynen canm kıbrısta yanıyo ve sular kesik geceden beri gelmedii-tatlicadiarzu- karnım yanıo resmen duş almam lazım inş gelir bi an önce :sinifsinif:
Kızlar sonunda bebek arabası sipariş ettik. Jane Solo Trio. Fiyatı tuzluydu, uzun ömürlü diye aldık umarım pişman etmez beni
hayırlı olsun canım çok güzel kaça aldınız sorması ayıp
Kızlar sonunda bebek arabası sipariş ettik. Jane Solo Trio. Fiyatı tuzluydu, uzun ömürlü diye aldık umarım pişman etmez beni
Hay aksi canım yaaa, kolonya falan sür, serinletir en azından
o kadar pahalı deil ama bak hepsi bi arada olmuşl normal fiyatı hem çok kullanışlı bişeye benziyo canım inş hayırlı günlerde kullanmak nasip olur güle güle eskitin opuyorumnanaktanTeşekkürler canım 1175'e aldık. İçinde port bebe,ana kucağı, puset ve çanta var. Baston arabaya da dönüşüyormuş.
fayda etmioki açtım heryeri ceryan yapsın die ama nerde esmioki hava
o kadar pahalı deil ama bak hepsi bi arada olmuşl normal fiyatı hem çok kullanışlı bişeye benziyo canım inş hayırlı günlerde kullanmak nasip olur güle güle eskitin opuyorumnanaktan
Teşekkürler canım 1175'e aldık. İçinde port bebe,ana kucağı, puset ve çanta var. Baston arabaya da dönüşüyormuş.
Bana moral verdin canım. Doğru hepsi birarada oldu. Pazartesi annem geliyor, bebeğin çeyizine başlayacağız. 7. aya kadar bitireyim istiyorum herşeyini, sonra hal kalmayacak bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?