2009 Aralık Anneleri

bizdede bebek çeyizi denir ilk bebek çeyizini de anneanne yapar denir
Valla sanırım bizde de öyle, kayınvalideden ses seda yok :))
ahhh canım kıyamam sana eşim de bak seni bana vermeselerdi zeynep olmazdı diyo ama oda el oğlu erkeklere savaş açtım üzdüysem özür dilerim birtanema.s.
Yok canım aşk olsun. ben de eşim olmasa kavuşamazdım yavruma
bizimkiler balıkesrde bn kıbrısta telefonlrda bozuk arada netten görüşebilioz ancak ekimin ilk haftası gdcem inş doğum için opuyorumnanaktan

Dayan canım 1 ay kalmış nerdeyse. Annen de merak ediyordur seni. Göbişini göster bari netten

hadi kızlar hem sizi hem bebişleri üzdüm birer su içelim sevinsinler mafoldumben :içelim:

ohh şçelim valla sonomuz tuvalette sabahlıcaz bugün sanırım:içelim:kaydirigubbakcemile3

gösteriom durmadan bişiler alıp duruyo örgülewrde cabası cnm ya opuyorumnanaktan ee ilk torun hevesleniyolar tabi

bakalım kimin ne alacağı doğumdan sonra belli olcak kızlar bizimkilerde konuşuyo sana bişey aşdırmıcaz biz alırız hepsini die ama bakalım gdince görcez kaydirigubbakcemile3

Annem de en son 3 aylıkken gördü beni ama o zaman göbek falan yoktu. Pazartesi görünce şaşıracak eminim.

Kızlar hepinize iyi haftasonları, ben bu sıcakta pazara gidiyorum :a015:

merhabalar buraya yazamıyorum pek ama takıp edıyorum sizleri bebişlerinizin gelişmelerini seker yuklemesını yaptırdınızmı benı korkutular azcık:1shok: fenalasıyormusun cıkartıyormuşsun gıbı yaptıranlar nasıl gectı pazartesi yaptıracagım ılk kızımda yaptırmamıstık ıhmal etmıştık cok sukur bır sorun cıkmadı bunda yaptıracaz atrık

ben de ıkı hafta sonra yaptırıcam,,hakkında hıç bışey duymamıştım...ben çaya bıle şeker atmam aç karnında bı bardak şeekrlı suyu nası ıççem dıye duşunuyodum...bende kusarım kesın..ama korkkulacak bışey yok yaf alıştık zate cıkarmalra...yaptıran varsa bılgılendırısın bızı..sende donunce anlatırsın inş

Canım yanında limon götür. Limonata gibi oluyormuş o kötü tat ortadan kalkıyormuş

tmm asıllisteye aktardım cnm senin sat tarihin ne listede 10 martyazmış nehir seni ama 10 mart 15 aralığa gelio sen 13 aralık dion :bbo:

Canım tebrik ederim.Benden cevap gelmeden kendin bulmuşsun nasıl olacağını valla çok sevindim.Ben bu liste işinden biraz sıkılmaya başlamıştım ve bana birileri yardım etsin dediğimde kimseden ses çıkmayınca ben de bırakmıştım en son bir aydır falan yapmıyordum zaten vaktimde olmuyordu uğraşmaya.Yalnız birisini eklediğinde baştaki sıra numaralarını da düzeltmen gerekiyor aynı numarada bir kaç kişi var onu farkettim.Onun dışında herşey çok güzel.Bundan sonra yardımlaşarak yaparız listeyiyerimseniben

Arkadaşlar ayrıca bugün kontrole gittim bebeğim 546gr. olmuş gelişimi çok güzel dedi dr. Ama suyu biraz azalmış şuan için sorun olmaz çok su ve sulu şeyler tüket dedi.Ama çoğalmazsa erken doğum riski yaratır ilerde dedi.Ayrıca bebeğimin hareketlerini aşağıda hissediyorum deyince de bebek biraz aşağıda o da erken doğum riski taşıyabilir,kabızlıktan da kaynaklanıyor olabilir dedi ve magnezyum ile bebe aspirini verdi erken doğumu önlemesi için.Moralim bozuk biraz anlayacağınızmafoldumben:a015:
Bir de yeğenim sünnet oldu bugün canım benim başta çok korktu ağladı ona da üzüldüm biraz.Neyseki iyi oldu sonra hiç huysuzluk yapmadı...Benim oğlumda sünnet olacak değilmi ogünleri de görecez...

exelden yapablseydk dahga rahat olurdu böyle zor ve karışık sıra numaraalrının farkındayım canım uğraşmak zor geldi herkeswi ekleyelim sonra düzeltiriz die düşündü
m çnkü sürekli araya girmem gerekti.kaydirigubbakcemile5

maşallah bebişe kocaman olmş annesi su azalması gerçektn tehlikeliymiş cnm bol su iç sakın aksatma kendini şartlandır bebek aşağıda olncada dinlenmeyi öneriolar bildiğim kadarıyla çok yorma kendini

Canım exelden yapılıyor mu bilmiyorum ben de buradan aradaki o dik işareti her seferinde kopyalayıp yapıştırıp yapıyorum.Evet tam listeyi hazırlayınca yenileri eklemek falan biraz uğraştırıyor baştan numaraları değiştirmek falan.:1no2:Neyse güzel olmuş ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5
Bebişim büyümüş maş.bir ay önce 270 gr.dı tam iki katına çıkmış
Bir haftada önde gidiyor Suyu dünden beri ne kadar içtim ben de bilmiyorum valla.İnş. hemen işe yarar.Ama bir şey soracam bebeğinizin hareketlerini göbek deliğinin oralarda mı daha aşağılarda hatta kasık bölgesinde mi hissediyorsunuz çok merak ediyorum buna kafam çok takıldıbenneyaptımki

canlarııımmm, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorumm...

umarım herkes iyidir... biz bebişimle çok iyiyiz =) 1 haftamız kaldı.. tatilimiz btiyor.

bu arada nehircim, sayın katibim =))) benim de hep aşağıda idi canım, arada öbek deliğine çıktı. hatta sadece 1 kere deliğin üstünde hissettim bebişimi. bu aralar hep yukarıda... merak etme. dinlen, bacaklarını yukarıda tut biraz. çok ayakta durmaktan da olabiliyormuş. herhalde yerçekimi muabbeti...

herkese hayırlı pazarlar.. gerçi bi kaç saat nette olurum..
kızım ellerinizden , ben yanacıklarınızdan öpüyorruumm...

haa bu arada bi aksilik çıkmazsa pazartesi bi süpriz var =) hadş söyleyeyim, seçilin yanına gidiyorum, ordan yazışırız =))):teytey:

Canım ohh maş. ne çok ne güzel tatil yaptın.Kızınla iyi olmana sevindimopuyorumnanaktan Biz işe yazdığım gibiyiz biraz telaşlandırıyor oğluşum şu sıralar beni.Ama iyi olacak bakalım inşş.Ben de hep aşağıda hissediyorum nedense.Bir kaç gün hiç kalkmıyım bari yerimden..
Sana da hayırlı pazarlar ve hayırlı ramazanlar canım.Ben ve oğlum da seni ve kızını öpüyoruz kocamann:jeyyar: Seçille sana iyi eğlenceler görüşmek üzere:1hug:

evet evet dinlen biraz... ben de uzandığımda yukarıya doğru çıktığını hissettim.

=)=)=) bu arada öpüyoruz dan sonraki ifade süper =))) ne işler karıştırıon kuzum sen =)))

ay valla şu seçilimi de görem bi de havamız değişsin.. hatun ne zamandır yoktu ortalıkta allahtan çıkageldi de görüşeceğiz.. çünkü diğer yaza kadar ağrı'dan dışarı adımımı atamam... meralle de görüştük şu buluşma işini ama kimsenin göbişini kaldırmaya niyeti olamayacağını anlamış vaziyetteyiz =)) gözü kesmez herhalde kimsenin bu saatten sonra buluşma falan.. =)))

kaydirigubbakcemile3 Hehe ben karıştırmıyorum oğlum istedi öyle yazmamı sevindi yazınca da dans ediyor içimdeopuyorumnanaktanhihoyyyt
Canım seçil turkuaz mıydı tam çıkartamadım da ondan pek giremedim bu konuya:kedi: Ne güzel yaa görüşüp göbek tokuşturun artık,insan tanımasa bile hamilelere ayrı bir yaklaşıyor bu dönemde.Ohh bir de görüşüp kaynaşmak var:1hug:

oooo valla oğlunu takdir ettim şekerim, güzelden anlıyor bak =)))) zevkliymiş oğluşum maşallaah tü tü tüüüü =))))

bu arada şu kıpraşmalar süper hakkaten, kıpraşık ayşe diyorum ben kızıma =) resmen dönüyor, tenimin altında hissediyorum onu. bi ara elim karnımda ööyle oturuyordum kafasını mı omzu mu poposu mu neresiyse artık resmen avcumun içine sürttü döndü =))) ayyyyy bu kadar heyecanlı bi duygu olabilir mi başka yaaaaaaaaaaaaa.... =))))

bu arada arya olabilir adı... ben son aylara bırakıyorum. hiiiç kafamı karıştırmak istemyorum ama DEFNE adı da çook hoşuma gidiyor. içimde kalmasın diye son zamanlarda karar vermeye karar verdik =) ne kararlıyız di mi =)))))

seçil de beyaz beyaz. hani gelinlikçi süper gelinimiz. temmuz başından beri girmiyordu. yaz tatili biraz ayırdı bizi yaa =((( havadisleri alamadığım için çok üzülüyorum. km bilir neler kaçırdım, d mi..

Güzelden anlar oğlum tabi ki zevklidir kendisi de güzel olduğu içinnkaydirigubbakcemile3
Kıpraşık Ayşe haakaydirigubbakcemile3 Bazen böyle bir baştan bir başa kolunu mu ne hareket ettirdiğini hissediyorum ben de o da çok garip oluyor.Ayy çok seviyorum ben bu kuzuları yaaopuyorumnanaktan Bize ömrümüzde başka zamanlarda asla hissedemeyeceğimiz güzel duyguları hissettiriyorlar.Allah a şükür yaşıyoruz bunu şanslı hissediyorum kendimi,bizleri o yüzden..
Arya adı da Defne adı da güzel,eşimin akrabalarında var Arya adı.Ben de zamana bıraktım zaten karar versek de çevremdekilere söylemeyecem,herkes bir şey diyor ozaman.Şimdilik Efe yada Mert ismini düşünüyoruz biz de.Ama bakalım değişebilir fikrimiz..
Tamam canım anladım şimdi beyaz beyazı aman duymasınşutarafagitti. Yok canım çok da birşey kaçırmadın aslında yada ben şuan hatırlamıyorum.Ama dön aramıza artık sen de.İyi eğlenceler size Seçillea.s.

bn göbek deliğimin hemen altında hissediyorum yavaş yavaş yukarı çıkıyıor her hafta bşiraz dsaha sanki ztn bnm kız sakin hep uyuyo heralde çok az hareketlerini hissediyorum:bbo:
aman cnm suyu ihmal etmeylim su önmli bnde normalde pek sevmem su içmem ama zorla içiom şimdi kızımın sağlığı içinturkbayragi

arya ne kadar değişik ilk defa duydum opuyorumnanaktan sen ynede isim düşün biraz çnkü çk zor oluyo blmak cnm biz 6 ayda anca buldukkaydirigubbakcemile3
Hu hu geÜzell anneler ve bebİŞler nasıllar bakalımm
biz kızımla iyiyiz babamız oruçlu ona yemek yapıyoruz sen nasılsın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…