çok pahalı değil bence ben ana kucağını sadece 85 'e aldım
selam kıslarr..şu meyveyı ve suyu hatırltma olayına bayıldımm...bende içtım suyumu ve meyvelerımı yedım..benım kıs cıkolata yıyınce hareket etmıyor meyve yıyınce durmuyor yerınde...bu arada gobeğimi fotoladım almış başını gıtmışş:)bı ara bı gobek şov yapalım burdaa
Hangi marka aldın canım, hayırlı olsun
bebegın çeyızı mı o ne demek ol:ecrin_bebek:uyo?
Aman anla işte canım, odası, beşiği, kıyafetleri falan. Sen ne anladın :)))
bende dıyorum cocuk dogmadan ne ceyızı..ben bıldığımız ceyızı anladımkaydirigubbakcemile3
ya ben daha hıç bışey almadım(
24 haftalığım..nerden başlıcam bılemıyorum
bende dıyorum cocuk dogmadan ne ceyızı..ben bıldığımız ceyızı anladımkaydirigubbakcemile3
Daha geç değil canım, bebek ihtiyaç listesi yaz google'a bayağı işe yarıyor. Benim etrafımda bebekli kimse olmadığı için ancak size soruyorum, ya da nette araştırıyorum.
:)))))))) çok alemsın canım hem ben kızımı kimseye vermeeemmm turşusunu kurucam ben onu kendim için yaptım kaydirigubbakcemile3
önce halletmk en güzeli telaştan eksik unutulabilir bn mecbur türkiyeyi bkliyorumBana moral verdin canım. Doğru hepsi birarada oldu. Pazartesi annem geliyor, bebeğin çeyizine başlayacağız. 7. aya kadar bitireyim istiyorum herşeyini, sonra hal kalmayacak bende
selm cnm hoşgeldnselam kıslarr..şu meyveyı ve suyu hatırltma olayına bayıldımm...bende içtım suyumu ve meyvelerımı yedım..benım kıs cıkolata yıyınce hareket etmıyor meyve yıyınce durmuyor yerınde...bu arada gobeğimi fotoladım almış başını gıtmışş:)bı ara bı gobek şov yapalım burdaa
alncak o kdr çk şey varki :)))bende dıyorum cocuk dogmadan ne ceyızı..ben bıldığımız ceyızı anladımkaydirigubbakcemile3
evet tavuskusu doğru söylüyor googledan öğrenebilirsngamyoncuiremsuDaha geç değil canım, bebek ihtiyaç listesi yaz google'a bayağı işe yarıyor. Benim etrafımda bebekli kimse olmadığı için ancak size soruyorum, ya da nette araştırıyorum.
aynen valla bendee vermemmm
çeyız meyız duyunca bıle tuylerım dıken dıken:)
kucağıma bı alıym bı daha bırakmıcam mınığımıııızemuszemus
aynen valla bendee vermemmm
çeyız meyız duyunca bıle tuylerım dıken dıken:)
kucağıma bı alıym bı daha bırakmıcam mınığımıııızemuszemus
evet şu andan itibaren evlilik müessesine tamamen karşıyım 9 ay taşı besle büyüt onunla ağla hastalanınca başında bekle onunla hastalan günün birinde bir kapı zeynep i alacağız yok yaaaa vermemklava:
:roflol::roflol::roflol: annen nasıl vermiş seni serinusum kaydirigubbakcemile3
ahh ahhh içim cızz ettii yaaamafoldumben
Ben de amma laf ettim yav. Çeyizini hazırlıyorum demişim, çocuk doğmadan evlendiriyorum
Biz de annemle ancak ayda bir görüşüyoruz. O İzmir'de ben Antalya'da ah ahhhhhhhhh
Biz de annemle ancak ayda bir görüşüyoruz. O İzmir'de ben Antalya'da ah ahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?