2009 Aralık Anneleri

KIZZLAR BEN HEPINZI COK SEVIYORUM YAA VALLA SIZIN SAYENIZDE KENDIMI YALNIZ HISSETMIYORUM,IYIKI VARSINIZ OPUYORUM HEPINIZI EN KOCAMANINDANNN opuyorumnanaktan

Ha sen degilsin sanki :)

Kadikoyde aksam yemege davetliyiz. Esim mangala yardim etcek bende istemiom erkenden gitmek . 2 den aksam 6 ya kadar filan kadikoyde olcam gibi. O yuzden soruom

yok canııııııım benim kadar ağır oturaklı aklı başında.... peeeeeeeeeeeeeaaaaaaaa :roflol: :roflol:

ben geldim hic halim yok yemek yiyesim yok yazi yazasim yok ama yinede dayanamadim

meyve yeseydin bari dilek sengözlerimebaksanab

sen de iyi ki varsın canım benim Şeniz

aayy ben biraz uzanıcam kızlar.
müdürleri toplantıya göndermişken yarım saat bari kestireyim

ooooh yarasınnnn :sinifsinif:

burcu nereye gitti:uhm: ben kadıköyde civarındayım.. merak etim ne dicaktı acaba??? bize gelsene burcu bir cumartesi yakınsan..

bak benim mesajın en başında burcu'nun diyeceği yerimseniben buluşun işte siz bu cumartesi kaydirigubbakcemile5

selma kızlar nasılsınız bklm.bebişler nasıllll ...
ah meral senin odanda koltukm var ya ne gğzel uzunıyorsun arada.keşke bendede olsa arada sırtımı dinlendirsem.

:teselli: iyidir canım sen nasılsın oğluşun nasıl bakalım? sengözlerimebaksanab

kızlar ben çıkıyorum anca yemek hazırlıgı falan
yarın görüşürüzzz

hadi canım kolay gelsin yarın görüşürüz :1hug:

KIZZLAR BEN HEPINZI COK SEVIYORUM YAA VALLA SIZIN SAYENIZDE KENDIMI YALNIZ HISSETMIYORUM,IYIKI VARSINIZ OPUYORUM HEPINIZI EN KOCAMANINDANNN opuyorumnanaktan

hepimiz aynı hislerle dolup taşıyoruz sanırsam opuyorumnanaktan

bu arada geçmişi okudum bir allahın kulu meyve saatini hatırlatmamış tam sopalıksınız yemin ederim klava:

:1shok: :roflol: tam de sevgi sözcüklerinin üstüne pek uygun oldu

Kızlar bloğuma hepimiz için araştırdığım 2 tane metin hazırladım vaktiniz oldukça okuyun bebeklerimiz ve bizim için çok faydalı bilgiler var.

evet okudum bende bahar.. çok önemli bilgiler gerçektende.. ama orda ki beslenme programlarına uymak o kadar güçki günümüz şartlarında.. yada ben tembelim bilmiyorum.. mirmirmirmir

selma kızlar nasılsınız bklm.bebişler nasıllll ...
ah meral senin odanda koltukm var ya ne gğzel uzunıyorsun arada.keşke bendede olsa arada sırtımı dinlendirsem.
selam canım
müdürün odasında var canım o koltuk valla yarım saat süper geldi ama yetmediiiiiiiiiii:sinifsinif:
bebişimde bende iyiyiz sen nasılsın tatlım?

kızlar ben çıkıyorum anca yemek hazırlıgı falan
yarın görüşürüzzz
görüşürüz tatlışkom
kolay gelsin sana
kocana afiyet olsuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn
böyle bilgisayarın daaaaaaaaaaaaaaaa böyle bağlantının daaaaaaaaaaaa
hooooooooooppppppp hanım ablaaaaaaaaaaalmaz:

duygular hep aynı canımŞeniz

karnım acıktı benim yaaaaaa :kedi: :sinifsinif:
ben yarım pohaça gümlettim bile:kedi:

benimdeeeeeeeeee artık meyve yemekte istemiyorum bugünn
bahar valla ben yedim şeker hemde yarım pohaça:kedi:
hadi yarın görüşürüz arkadaşlar zemuszemus

valla ben çubuk krakere saldırdım
afiyet olsun arkadaşıma

meralcim çok ii valla bende çok istiyorummm arda uzanmak am maalesef yok.yarasın kızınada sanada.bizde iiz.oğluşumun maşallahı var kıpır kıpır 5 eylülde kontrolümüz bklm kaç gr oldu..

meralcim çok ii valla bende çok istiyorummm arda uzanmak am maalesef yok.yarasın kızınada sanada.bizde iiz.oğluşumun maşallahı var kıpır kıpır 5 eylülde kontrolümüz bklm kaç gr oldu..

fatmacım bizimde 5 eylülde kontrolümüz
sabah ilk randevuyu aldım inan. 9 da kısmetse kızımı görücem
bende çoooook özledim öykümü
bakalım kaç gr olmuşlar ?

Senin kaç haftalık oldu?

eyvah bilge duymasın

ama evde yoktu yoksa ben hiç meyvesiz durabilirmiyim. eşime küstüm akşam o yüzden.. alışveriş yapmadık. biliyosunuz babamı kaybettim ben daha yeni. annemde anneannemlerde kalıyor.. çünkü tek başına duramaz.. kardeşimde askerde.. akşam arayıp dedilerki neyse söylemeyim yemeğin adını şimdi birinizin canı çeker.. işte kızım şu şu yemek var gelin 5 dk yiyinde bizimde içimize sinsn dediler.. ben çok severim çünkü o yemeği.. eşime sordum gidelim mi hayatım dedim.. o da yok ne işimiz var dedi.. anneannemlerde yemek yiyemiyomuş, oysa doğru dürüst gelmez ki zaten.. zaten gelse de istediği an kalkabiliriz, onun ailesi gibi oturun daha erken diye ısrarcı olmazlar, yersen yersin yemezsen kimse seni sık boğaz etmez.. sonuçta babam sağken haftada birkez gidiyorduk benim aileme, şimdi annem orda kalıyor ve ben annemi orda görebiliyorum bazende bize geliyor.. bende çok darıldım bu olaya, çok haksızlık yapıyor. al işte sabah annesi aradı, akşam gelirmsiniz yemek yapıyım dedi oysa dün değil önceki gün ordaydık daha.. bende tamam bi sorayım murata dedim.. kırmak istemedim.. o annede benim ki eşşek başımı, dün bütün gece babamın resimlerine baka baka ağlaya ağlaya uyumuşum.. o hayatta olsaydı, kimse annemi hiçe saymazdı, bir ailem olurdu..mafoldumben onlar bu tip konularda hep haksızlık yapıyolar.. ama ben onun ailesi bana neler neler etmesine rağmen kırmak istemiyorum yazıktır kadın bie yemek yapmak istiyo diyorum hevesini kırmak istemiyorum.. toksamda kırmadan az az yiyorum.. aynı saygıyı kendi anneme de bekliyorum.. benim ailem hiç eşimi incitmedi, çok yakın davrandılar, asla ezmediler, kırıldıkları olsada belli etmediler bu yüzden de böyle muamele görüyorlar.. zavallı anneciğiminde zoruna gitmiş, bugün ben konuyu açana kadar bişey demedi annem güzel neşeli neşeli konuştu.. o da dün çok üzülmüş.. baban olsaydı evimiz olurdu gelirdiniz kızım dedi.. ağlamış annem de.. ben napiim şimdi bu akşam inadına gitmiyim diyorum ama ben o kadar kansız da olamıyorum.. arkadaşlar olay dışardan çok basit gibi gözüküyo ama, oysa çok ince bir olay.. Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…