kızlar ben çıkıyorum anca yemek hazırlıgı falan
yarın görüşürüzzz
Ha sen degilsin sanki :)
Kadikoyde aksam yemege davetliyiz. Esim mangala yardim etcek bende istemiom erkenden gitmek . 2 den aksam 6 ya kadar filan kadikoyde olcam gibi. O yuzden soruom
ben geldim hic halim yok yemek yiyesim yok yazi yazasim yok ama yinede dayanamadim
selam canım
inan bizdede yemekten sonra hal kalmıyor ama bak hep beraberiz buradayızkaydirigubbakcemile5
diğer hamilelere göre yani bu tür topiklerden haberdar olmayan annelere görede çok şanslıyız.
buradaki arkadaşlıklardan neler neler öğrendik öyle değilmi,
yaaaaaaaa ben sizleri çooooooook seviyorum
iyiki varsınız iyiki buradayımŞeniz:1shok:
aayy ben biraz uzanıcam kızlar.
müdürleri toplantıya göndermişken yarım saat bari kestireyim
burcu nereye gitti:uhm: ben kadıköyde civarındayım.. merak etim ne dicaktı acaba??? bize gelsene burcu bir cumartesi yakınsan..
selma kızlar nasılsınız bklm.bebişler nasıllll ...
ah meral senin odanda koltukm var ya ne gğzel uzunıyorsun arada.keşke bendede olsa arada sırtımı dinlendirsem.
kızlar ben çıkıyorum anca yemek hazırlıgı falan
yarın görüşürüzzz
KIZZLAR BEN HEPINZI COK SEVIYORUM YAA VALLA SIZIN SAYENIZDE KENDIMI YALNIZ HISSETMIYORUM,IYIKI VARSINIZ OPUYORUM HEPINIZI EN KOCAMANINDANNN opuyorumnanaktan
karnım acıktı benim yaaaaaa :kedi: :sinifsinif:
benimdeeeeeeeeee artık meyve yemekte istemiyorum bugünn
Kızlar bloğuma hepimiz için araştırdığım 2 tane metin hazırladım vaktiniz oldukça okuyun bebeklerimiz ve bizim için çok faydalı bilgiler var.
hadi yarın görüşürüz arkadaşlar zemuszemus
selam canımselma kızlar nasılsınız bklm.bebişler nasıllll ...
ah meral senin odanda koltukm var ya ne gğzel uzunıyorsun arada.keşke bendede olsa arada sırtımı dinlendirsem.
görüşürüz tatlışkomkızlar ben çıkıyorum anca yemek hazırlıgı falan
yarın görüşürüzzz
hooooooooooppppppp hanım ablaaaaaaaaaaaböyle bilgisayarın daaaaaaaaaaaaaaaa böyle bağlantının daaaaaaaaaaaa
duygular hep aynı canımŞenizKIZZLAR BEN HEPINZI COK SEVIYORUM YAA VALLA SIZIN SAYENIZDE KENDIMI YALNIZ HISSETMIYORUM,IYIKI VARSINIZ OPUYORUM HEPINIZI EN KOCAMANINDANNN opuyorumnanaktan
ben yarım pohaça gümlettim bile:kedi:karnım acıktı benim yaaaaaa :kedi: :sinifsinif:
bahar valla ben yedim şeker hemde yarım pohaça:kedi:benimdeeeeeeeeee artık meyve yemekte istemiyorum bugünn
hadi yarın görüşürüz arkadaşlar zemuszemus
afiyet olsun arkadaşımavalla ben çubuk krakere saldırdım
bugün meyvem yok benimmafoldumben
bugün meyvem yok benimmafoldumben
meralcim çok ii valla bende çok istiyorummm arda uzanmak am maalesef yok.yarasın kızınada sanada.bizde iiz.oğluşumun maşallahı var kıpır kıpır 5 eylülde kontrolümüz bklm kaç gr oldu..
eyvah bilge duymasın
fatmacım bizimde 5 eylülde kontrolümüz
sabah ilk randevuyu aldım inan. 9 da kısmetse kızımı görücem
bende çoooook özledim öykümü
bakalım kaç gr olmuşlar ?
Senin kaç haftalık oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?